Форум

Інформаційний ресурс

Як Верховна рада працює над Податковим кодексом і що нотаріуси з того будуть мати...

Номер повідомлення:#691

Повідомлення OLNIK » 05 грудня 2010, 12:50

Ну йолки, зачем мне это надо?Я вообще последнее время, когда вижу, что собирается речь говорить Президет, хотите верьте, хотите-нет, сижу и переживаю, что опять что-нибудь сморозит. И мне оно зачем, переживать?Но Президент же Украины, все-таки.Один язык до неузнаваемости коверкает (подозреваю, что специально) да так, что больно слушать, даже не смешно. Другой- так и вовсе перлы выдает. Обидно же за державу, за что именно нам такое.
OLNIK

Повідомлення: 13905
Дякував (ла): 15715 раз.
Подякували: 25378 раз.

Номер повідомлення:#692

Повідомлення Куница » 06 грудня 2010, 18:48

[QUOTE]У тому, що ви маєте на увазі, немає абсолютно ніякого фанатизму- не потрібно чіпляти відомий ярлик на незрозуміле вам явище. Спробуте явище осмислити, а потім шукати йому визначення.[/QUOTE]Шановна Джейн! Ви увесь час даєте поради, яких самі не додержуєтеся, та жодним чином не реагуєте на прохання не робити висновки за когось, та спершу самій слідувати власним порадам, а потім радити іншим.Звідки Ви узяли, що це явище зрозуміле тільки Вам, і ніхто інший його не розуміє і не осмислює, а якщо розуміє інакше ніж Ви - то це означає, що не розуміє і не осмислює, та ще й деградує і не розвивається? От це і називається зацикленість на власному світосприйнятті і власній думці, і цю зацикленість треба лише запалити у особистості у потрібному напрямку, і усе- він фанатично їй буде слідувати.[QUOTE]І у злочинців є логіка, але це не означає, що потрібно толерантно до неї ставитися.Треба ж на краще орієнтуватися- на якість вищі моральні та громадянські критерії, а не опускатися до рівня бомжа, міщанина, кухарки...[/QUOTE]Знову власні висновки. Я особисто давно вже ні на кого не орієнтуюся, крім самої себе.Я просто стоячи аплодую завжди професіоналам, і у даному випадку політичним піар-технологам, які дуже вдало і вміло у 2004 році використали два рівні психологічного світосприйняття людини, які, говорячи простими словами, висловлено у тому, що одні люди бачать стакан води напівпорожнім, інші – його ж – напівповним, хоча дивляться на одне й те саме! Іх професіоналізм спрацював на замовлення, що й казати, дуже гарно поцілив у омріяну замовниками мету.Замішавши це ще й на національному аспекті для населення західної України, і на економічному – для східної та центральної її частини, чудово позбавилися режиму Кучми, спрацювали на актуальний на той час лозунг тих, хто рвався до влади: »України без Кучми!», і це дуже вдало спрацювало на політичний момент і мету його усунення від влади. Адже нічого іншого в обмін, і навіть підґрунтя для будь –якої політичного, економічного і т.п. розвитку, крім безглуздих гасел, його правонаступниками запропоновано не було, і до цього часу немає, і щось, здається, не передбачиться! Не дарма Кучма сказав пророчі слова: «Ви ще побачите Україну без Кучми!»[QUOTE]Тому, думаю, з ваши потенціалом рівнятися на пересічного громадянина вашого регіону- не серйозне заняття ![/QUOTE]І тут Ви помиляєтеся: у мене немає вже давно ніякого потенціалу зовісім.Виходячи з цього, я запевняю Вас, що я зовсім ні на кого не рівняюся, та не даю можливостей використовувати мене подібним політичним та іншим маніпуляторам людської свідомості! І це не означає ніякого толерантного ставлення, а якраз навпаки – власна позиція. [QUOTE]Хто не розвивається- той деградує ![/QUOTE]Мені краще до вподоби такий вислів, дослівно не пам’ятаю, але суть така:Той, хто бореться, повинен знати, що Він може програти!Але хто зовсім не бореться, той вже програв.Тому у залежності від того, у якому напрямку розвиватися, можно й програти, або, як Ви кажете, «деградувати» якщо напрямок обраний хибний!У політичній ситуації в України, народ вже втомився боротися, бо зрозумів, що у будь - якому випадку він усе одно програє і вже програв!Прошу, не робіть за мене висновки, просто сприймайте таку думку як існуючю саму по собі де - факто й усе. Це і є шлях до розвинутої особистості!
Куница

Номер повідомлення:#693

Повідомлення Veдьмо4ка » 06 грудня 2010, 18:55

абшиблась темой )))
Лучше быть любимой врединой, чем никому ненужным совершенством!
Зображення
Veдьмо4ка

Повідомлення: 3855
Дякував (ла): 708 раз.
Подякували: 536 раз.

Номер повідомлення:#694

Повідомлення Vatson » 06 грудня 2010, 19:00

на № 693-прикольно получается....
Каждый вечер наступает вдруг
Если кушать нечего тебе, мой друг,
Если ты от жизни от такой устал,
Может, вспомнишь, курва,
За кого голосовал?
Vatson

Повідомлення: 22384
Дякував (ла): 80964 раз.
Подякували: 45719 раз.

Номер повідомлення:#695

Повідомлення Jaine » 06 грудня 2010, 20:50

[QUOTE]аплодую завжди професіоналам, і у даному випадку політичним піар-технологам,[/QUOTE] погодьтеся, але в 2004 вони дуже влучно вловили настрої населення, раз підняли сотні тисяч людей. проте на виборах 2010 році вишукані піар-технології уже були не потрібними, адже маючи адмінресурс влада зробила значно простіше- зробила потрібний [qoute]підрахунок[qoute] . [qoute]прогрес[qoute] очевидний. [QUOTE]Тому у залежності від того, у якому напрямку розвиватися[/QUOTE]- особливо коли деградацію називати [qoute]розвитком[qoute] а безпринципність і відсутність духовності - відсутністю фанатизму - тоді усе просто клас ! Так подивишся на себе-і сам собі подобаєшся! Насолоджуйтеся ! Головне щоб вам подобався вибраний вами президент ! Сподіваюся, що ви з вашим оптимізмом ще не розчарувалися !
"Для того, зрозуміти українську політику, ви повинні пам'ятати, що українці дали англійській мові два слова: мазохізм і анархія" (Андрій Курков )
Jaine

Повідомлення: 6310
Дякував (ла): 2798 раз.
Подякували: 4356 раз.

Номер повідомлення:#696

Повідомлення Куница » 07 грудня 2010, 12:32

Шановна Jaine,звичайно я саме із цим і погодилася, про що одразу ж і написала Вам. Не можна аплодувати стоячи тому, із чим зовсім не погодуєшся.[QUOTE]погодьтеся, але в 2004 вони дуже влучно вловили настрої населення, раз підняли сотні тисяч людей.[/QUOTE]Дійсно вловили та підігріли з метою усунення від влади Кучми і запалили море людей, деяких фанатично, та їх факели до цих пір горять, незважаючи на плин часу, зміну ситуації, настроїв і моментів, у тому числі і політичного життя. Погодьтеся, що це вже аномально і втратило будь - який сенс. А в обмін нічого крім власної жаги до влади люди не побачили, тому більшість людей з майдану дуже розчаована, крім фанатиків звичайно, і ні у що більше не вірять, і я у тому числі, що вище і визнала. Тому, нажаль, Ваші сподівання марні, бо жодного оптимізму щодо політичного прогресу в Україні я не маю.
Куница

Номер повідомлення:#697

Повідомлення Jaine » 07 грудня 2010, 20:29

Souvenir, те що було- спливло. Ідеї [qoute]помаранчевих[qoute] цілком відповідали і відповідають Конституції України, тому я не збираюся їх цуратися лише тому, що хтось їх тодішніх вождів себе скомпроментував. Конституція- вище за все Вожді приходять і відходять, а конституційні засади залишаються. Я голосую за людей, які відповідають моїм вимогам до посад -президента, депутатів і тп. Вимоги до них мають бути виокими, тому що посади- високі і відповідальні. Тому я ( і кожна здравомисляча людина) вважатиме, що В.Ф. [B]в жодному разі[/B] цій посаді не відповідає. Голосувати за нього можна було тільки здуру .:))-не ображайтеся. Ви мені скажіть, як вам на даний момент : не розчарувалися ви у вашому виборі ? Чи може ви особливих надій не покладали ?
"Для того, зрозуміти українську політику, ви повинні пам'ятати, що українці дали англійській мові два слова: мазохізм і анархія" (Андрій Курков )
Jaine

Номер повідомлення:#698

Повідомлення Куница » 07 грудня 2010, 20:38

[QUOTE]Вожді приходять і відходять, а конституційні засади залишаються.Я голосую за людей, які відповідають моїм вимогам до посад - президента, депутатів і тп.[/QUOTE]Jaine, я із цим абсолютно згодна, але голосувала за В.Ф. у 2009 році томущо люди, за яких голосували Ви, на мій погляд, зовсім не гідні тих посад і зрадили народ.В.Ф. мені подобався більш лише як організатор з первною вертикаллю влади, (він не без певних суттєвих недоліків), без якої, погодьтеся, не може бути порядку у країні, бо той хаос і безлад при помаранчовій владі уже дістав. Але я дуже була розчарована не стільки самим В.Ф., скільки його призначенням - у особі Азарова, який мені завжди не подобався, у якого я ніколи не вірила. З того часу я перестала вірити і у В.Ф., а вже у помаранчеві ідеї я не вірила ніколи.[QUOTE]те що було- спливло[/QUOTE], згодна абсолютно так!
Куница

Номер повідомлення:#699

Повідомлення Калина » 07 грудня 2010, 20:42

[QUOTE]Ідеї [qoute]помаранчевих[qoute] цілком відповідали і відповідають Конституції України[/QUOTE]Jaine, ідеї комуняк теж не протирічать Конституції України, але мені ну зовсім не хочеться за них голосувати.[QUOTE]Я голосую за людей, які відповідають моїм вимогам до посад[/QUOTE] Jaine, якщо не секрет, хто ці достойні люди, за кого ви віддали голос? Якщо моє питання вважаєте некоректним, тоді скажіть, хто на даному етапі є достойним?
Калина

Повідомлення: 4313
Дякував (ла): 6949 раз.
Подякували: 6101 раз.

Номер повідомлення:#700

Повідомлення Зав.господарством » 07 грудня 2010, 22:17

Голосуем впредь только за Тяг....ка!
Зав.господарством

Номер повідомлення:#701

Повідомлення Армани » 07 грудня 2010, 22:39

[QUOTE]Голосуем впредь только за Тяг....ка![/QUOTE]Зав.господарством, имеешь ввиду за Тягипка?))
DE PUTA MADRE
Армани

Повідомлення: 27525
Дякував (ла): 19477 раз.
Подякували: 14030 раз.

Номер повідомлення:#702

Повідомлення Vatson » 07 грудня 2010, 22:46

За Черновецкого!
Каждый вечер наступает вдруг
Если кушать нечего тебе, мой друг,
Если ты от жизни от такой устал,
Может, вспомнишь, курва,
За кого голосовал?
Vatson

Повідомлення: 22384
Дякував (ла): 80964 раз.
Подякували: 45719 раз.

Номер повідомлення:#703

Повідомлення OLNIK » 07 грудня 2010, 22:57

Такого Президента, каким был Ющенко, у нас еще долго не будет.Он был слишком украинским Президентом и , как оказалось, преждевременным для сознания народа страны, как единой нации.Он слишком часто употреблял понятие [qoute]нация[qoute], вот и его расценили как националиста.Но, господа, национализм- это разновидность патриотизма, причем в самом хорошем смысле. Народ (нация) исковерканная и испорченная пережитой историей своего времени, не совсем верно понимала это. Зато теперь, у нас полный [qoute]космополитизм[qoute] (кто хочет -забирай), причем в самом плохом понимании этого, и не только во внешней политике, но и внутри страны.Всегда была убеждена, а сейчас тем более, что именно Ющенко должен был быть Президентом.
OLNIK

Номер повідомлення:#704

Повідомлення Армани » 07 грудня 2010, 23:15

OLNIK, согласен с Вами, почти полностью, только зачем ющенко поставил (продал место янэку при этом не забыв обгадить тимошенко) якуновича для меня вопрос, и просрал, извините за фразу доверие и надежды миллионов и поставил того...., которое два плюс один не понимает, Бог ему ющенко - судья, я писал, что патриотизм он привил к Украине, и даже мне, а в остальном - ноль, ахметов с яныко - кодлом не давали ему возможности, а у него и не было особого желания.
DE PUTA MADRE
Армани

Номер повідомлення:#705

Повідомлення ۩ALC۩ » 07 грудня 2010, 23:25

[QUOTE]Он был слишком украинским Президентом и , как оказалось, преждевременным...[/QUOTE]OLNIK, с этим сложно не согласиться.Я бы сказала несколько иначе. Он был слишком слабым украинским Президентом и к тому же преждевременным.
Зображення
۩ALC۩

Повідомлення: 702
Дякував (ла): 197 раз.
Подякували: 87 раз.

Номер повідомлення:#706

Повідомлення OLNIK » 07 грудня 2010, 23:30

[QUOTE]при этом не забыв обгадить тимошенко[/QUOTE]Мы не знаем всей [qoute]внутренней кухни[qoute], но она точно была и я не верю, что Ющенко пошел первым на непристижный шаг.Вы можете со мной не соглашаться, но у Тимошенко были ( да и есть сегодня) очень непомерные амбиции. Я не отрицаю, что она очень умная женщина, но и коварство разновидность ума.Есть глава государства, какой бы ей он не казался, нельзя будучи главой правительства с подачи этого главы государства вести себя не то, что независимо, а просто самовольно независимо, и вроде как сам по себе.Даже из избы сор не принято выносить, не говоря уже о соре в такой большой [qoute]избе[qoute] как государство.Ради репутации такой [qoute]избы[qoute] надо напрочь забыть о собственных амбициях, потому что это видит не какой-то сосед из-за забора, это видит мир. И мир не верит, мне это больно.Умный человек- это не синоним мудрого человека, увы, не синоним.А какие были чаяния, надежды, да и шансы были реальные.
OLNIK

Номер повідомлення:#707

Повідомлення Зав.господарством » 07 грудня 2010, 23:51

Armani[QUOTE]только зачем ющенко поставил (продал место янэку при этом не забыв обгадить тимошенко) якуновича для меня вопрос[/QUOTE]Ответ простой - Ющенко захотел предоставить возможность элехторату полноценно прочуствовать покращення за 5, а то и 10 лет. Ведь люди перевыберут Президента еще на 5 лет, даже после того как тот поднимет пенсионный возраст пусть и до 70 лет.Людям важно чувствовать силу. Говорил же Гарант недавно, шо ноги кому-то повыдёргивает или голову оторвёт если шо.... Сильная РУКА)))А Ющенко филосовствовал о вечном))) А его на стадионах освистовали))) Та наши любят силу...шоб их в концлагеря отправляли и голодом морили...(меншовартісна мімікрія)А если серьёзно, то шо OLNIK написала про Ющенка поддерживаю на 200%Но в одну реку дважды не войти...Поэтому за Тягнибока.
Зав.господарством

Номер повідомлення:#708

Повідомлення Jaine » 08 грудня 2010, 00:08

Калина, та ви що ? як це ідеї комуняк не суперечать Конституції ? Там головне протииріччя-ніде не написано про мету- будівництво комунізму ! :)На кожних виборах я голосувала за різних людей.На останніх виборах сумнівалася між Яценюком, Гриценком і Тягнибоком. Обрала найімовірнішого [qoute]прохідного[qoute]-Яценюка. Для того і існують вибори : не виправдала людина надії- в утиль !
Jaine

Номер повідомлення:#709

Повідомлення Jaine » 08 грудня 2010, 00:18

Чому певні популяції людей нашої країни голосували за [qoute]стабільність[qoute]- (пожрать, випить ,не напряжувати мізки вивченням якоїсь-там мови) зрозуміло: тому що ця популяція відповідає певному рівню розвитку людей ціє популяції. На цьому рівні люди навіть не розуміють і насміхаються над такими поняттями як [qoute]духовність[qoute], [qoute]свідомість[qoute],[qoute]культура[qoute] [qoute]патріотизм[qoute].На тому рівні потреби обмежені самими простими потребами: достатністю матеріально-побутових умов. Построение системы жизни человека представляет собой формирование следующих [B]7-ми уровней пространства его жизни:[/B] [B]Таким образом, появляется возможность проследить соотношение уровня развития человека с уровнем развития его сознания и системы отношений в процессе жизненного пути.[/B]I. Психофизический уровень: здоровый образ жизни и достаточность материально-бытовых условийII. Внутриличностный уровень: эмоциональные–чувственная красота и всесторонность во взаимоотношенияхIII. Ментальный уровень: деятельность, профессионализм, управление условиями жизни, планирование действий и их реализацияIV. Межличностый, социальный уровень: социальное признание, авторитет, нужность людям, толерантность, уверенность, самоактуализацияV. Социально–коллективный уровень: постоянство коллективного сотворчества (наличие 5-ти типов коллективов: родственников, семьи, трудового, единомышленников, друзей), взаимопомощь[B]VI. Социально-общественный уровень: включенность в жизнь общества посредством коллективной стратегии, межколлективных многоуровневых связей, посильное участие в делах и интересах государства[/B]VII. Общечеловеческий уровень: мировоззрения как отражения сформированного образа жизни на основе цели эволюции человечества и ценностных ориентиров мировой культуры. Отношение человека к планете как к единому природному организму и к эволюционной цели развития человечества. Детальніше :[URL=[qoute]http://www.sunhome.ru/psychology/12126[qoute]]Потребности человека[/URL]
Jaine

Номер повідомлення:#710

Повідомлення Jaine » 08 грудня 2010, 00:28

[QUOTE]А Ющенко филосовствовал о вечном))) А его на стадионах освистовали))) Та наши любят силу...шоб их в концлагеря отправляли и голодом морили...(меншовартісна мімікрія)[/QUOTE] Гопникам цього вовіки не зрозуміти. Рівень свідомості у них закінчується на випить-закусить- покакать. І не дай боже мізки напружити !
Jaine

Номер повідомлення:#711

Повідомлення OLNIK » 08 грудня 2010, 00:39

[B]Jaine[/B], а кто это гопники?
OLNIK

Номер повідомлення:#712

Повідомлення Калина » 08 грудня 2010, 00:43

[QUOTE]Для того існують вибори : не виправдала людина надії- в утиль ! [/QUOTE] Jaine, золоті слова, але час іде, а покращення тільки у влади, якого б кольору вона не була, а ми все обираємо и та втрачаємо час, вже життя йде [qoute]к нулю[qoute] як каже мій чоловік, а ми все сподіваємось на кращі зміни. Тому на останні вибори принципово не пішла - набридло. І хоча ми з вами такі різні у політичних поглядах, названі вами кандидатури мною теж розглядалися. Подобаються виступи Тягнибока, дуже розумна людина, але лякають окремі представники його сили типу Фаріон. Я проти крайнощів у будь-якому їх прояві. Я за розумні компроміси на користь держави та громадян України. І хоча я не була на останніх виборах, можу із задоволенням констатувати: мої земляки мене приємно здивували, обравши мером мого міста людину непровладного кольору, але людину розумну, порядну, ділову, з незаплямованою репутацією. Так не хочеться втрачати надію на краще. Але життя все менше залишає місця юллюзіям, як це не прикро.
Калина

Номер повідомлення:#713

Повідомлення Ынотио » 08 грудня 2010, 00:53

[URL=[qoute]http://www.youtube.com/watch?v=f7_-aNlnbrc[qoute]] [U]право вибору[/U][/URL]
Ынотио

Повідомлення: 5281
Дякував (ла): 415 раз.
Подякували: 244 раз.

Номер повідомлення:#714

Повідомлення OLNIK » 08 грудня 2010, 00:57

[QUOTE]обравши мером мого міста людину непровладного кольору[/QUOTE][B]Калина[/B], я в последних новостях сегодня в бегущей строке увидела, что этот человек уже [qoute]поменял цвет на провладный[qoute].Так что, увы, нечем нам [qoute]гопникам[qoute] похвастаться.
OLNIK

Номер повідомлення:#715

Повідомлення Dali » 08 грудня 2010, 01:10

Як завжди - почали за здравіє, кінчили за упокой.
"Порядочность и честность – слишком дорогие подарки. И не стоит их ждать от дешёвых людей." Вуди Аллен.
Dali

Повідомлення: 22192
Дякував (ла): 40106 раз.
Подякували: 39138 раз.

Номер повідомлення:#716

Повідомлення Калина » 08 грудня 2010, 01:12

OLNIK, неправда Ваша, он помылся, но не перекрасился:)
Калина

Номер повідомлення:#717

Повідомлення Angelique » 08 грудня 2010, 01:14

[QUOTE]Всегда была убеждена, а сейчас тем более, что именно Ющенко должен был быть Президентом.[/QUOTE]OLNIK - 100 баллов! Поддерживаю! Только вот я не была в этом убеждена, а теперь Да!
Angelique

Повідомлення: 556
Дякував (ла): 203 раз.
Подякували: 58 раз.

Номер повідомлення:#718

Повідомлення Ынотио » 08 грудня 2010, 01:25

[QUOTE]Всегда была убеждена, а сейчас тем более, что именно Ющенко должен был быть Президентом.[/QUOTE]я думаю это ностальгия по прошлому - мне мороженое кажется раньше гораздо вкуснее было )))
Ынотио

Повідомлення: 5281
Дякував (ла): 415 раз.
Подякували: 244 раз.

Номер повідомлення:#719

Повідомлення Калина » 08 грудня 2010, 01:27

Тоже согласна с OLNIK в отношении Ющенко. И почему мы то, что имеем, не храним?
Калина

Номер повідомлення:#720

Повідомлення Армани » 08 грудня 2010, 12:49

[QUOTE]Теперь меня точно уволят: Бродский рассказал о своем новом законопроекте Глава Госкомпредпринимательства Михаил Бродский рассказал о своем достижении после восьмимесячной работы во власти. Так, в своем Живом Журнале Бродский написал, что его законопроект об ответственности чиновников уже прошел правительственный комитет, и вице-премьер Сергей Тигипко его поддержал. Глава Госкомпредпринимательства пишет, что после того, как законопроект пройдет Кабмин и будет принят в Верховной Раде, с [qoute]поборами в нашей стране будет покончено[qoute]. [qoute]Чиновники трепещут. Теперь, по-моему, меня точно уволят. А после этого закона - и не жалко...[qoute], - отмечает Бродский.Вместе с тем, чиновник в своем ЖЖ также сообщил о доработке законопроекта, которым упрощается [qoute]вход в бизнес[qoute].[qoute]Для юрлиц предлагаем нулевой уставной фонд. То есть, минимального размера уставного фонда, который сейчас прописывается в законе, не будет. Каждый сам будет определять, каким он должен быть[qoute], - пояснил Бродский. Документы, которые нужно подавать для регистрации, удостоверять у нотариуса будет не нужно, написал чиновник, указав, что это [qoute]уже экономия[qoute]. В органах регистрации предлагаем поставить терминалы, где можно будет сразу оплатить все квитанции, а не бегать и искать ближайшее отделение банка, добавляет глава Госкомпредпринимательства, и отмечает, что законопроектом сокращается с 3-х до 2-х дней и сам срок регистрации. Вместо свидетельства о регистрации вводим выписку из Единого реестра, пишет Бродский, добавив, что в ней уже будет информация о том, что предприятие поставлено на учет в налоговую, пенсионный и другие соцфонды. [qoute]Так что, бегать и отдельно собирать у них справки уже будет не нужно[qoute], пишет он. [qoute]В другом законопроекте вводит модельные (т.е. типовые) уставы. Они будут разработаны для каждой организационно-правовой формы предприятий. Если они подходят конкретной фирме, она может его использовать. Тогда не нужно будет платить деньги ни юристам за подготовку устава, ни нотариусам - за то, чтоб его заверили[qoute], - резюмирует чиновник. Напомним, ранее источники в Администрации Президента сообщали, что Янукович уже подписал указ об освобождении от должности председателя Госкомпредпринимательства Михаила Бродского.Корреспондент.net-Бизнес[/QUOTE]
DE PUTA MADRE
Армани

Поперед.Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]