Форум

Інформаційний ресурс

Іспит з 04.02.2010

Номер повідомлення:#271

Повідомлення Ксенька » 10 грудня 2010, 22:01

Graal, мы знакомы?курсы? )с 1026 согласна- б.1027 - вопрос был НЕ може, поэтому СК Стаття 83. Позбавлення права на утримання або обмеження його строком:::1. Рішенням суду може бути позбавлено одного з подружжя права на утримання або обмежено його строком, якщо:1) подружжя перебувало в шлюбних відносинах нетривалий час2) непрацездатність того з подружжя, хто потребує матеріальної допомоги, виникла в результаті вчинення ним умисного злочину3) непрацездатність або тяжка хвороба того з подружжя, хто потребує матеріальної допомоги, була прихована від другого з подружжя при реєстрації шлюбу4) одержувач аліментів свідомо поставив себе у становище такого, що потребує матеріальної допомоги.2. Положення цієї статті поширюються і на осіб, у яких право на аліменти виникло після розірвання шлюбу.
Ксенька

Номер повідомлення:#272

Повідомлення Ксенька » 10 грудня 2010, 22:15

1030 а и б подходят, но в) обовязок, а не право... 1032. Позов про розірвання шлюбу НЕ може бути предявлений одним із подружж:а) протягом вагітності дружиниб)після досягнення дитиною одного рокув) протягом строку тяжкої хвороби дружини, чоловікаг) усі відповіді правильні типа г), но странно шо ж тада с б) делать? после года может...
Ксенька

Номер повідомлення:#273

Повідомлення Ксенька » 10 грудня 2010, 22:25

Kate Rina, кабы знать... шо там у них в голове было, када оно писалось...
Ксенька

Номер повідомлення:#274

Повідомлення tori » 10 грудня 2010, 22:31

Добрый вечер!!! Подскажите, где вы нашли нормативку на ответ В???
tori

Повідомлення: 419
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#275

Повідомлення Ксенька » 10 грудня 2010, 23:03

кому вопрос? мне?на форуме писали (не помню уже кто, к сожалению).в ЦК Стаття 755. Припинення договору довічного утримання (догляду)1. Договір довічного утримання (догляду) може бути розірваний за рішенням суду:1) на вимогу відчужувача або третьої особи, на користь якої він був укладений, у разі невиконання або неналежного виконання набувачем своїх обов'язків, незалежно від його вини2) на вимогу набувача.2. Договір довічного утримання (догляду) припиняється зі смертю відчужувача.
Ксенька

Номер повідомлення:#276

Повідомлення Ксенька » 10 грудня 2010, 23:11

88. Розірвання договору довічного утримання за згодою сторін, у тому числі внесення змін до договору, оформлюється нотаріусом за правилами, викладеними в пункті 49 цієї Інструкції.49. Договір про відчуження майна, що підлягає державній реєстрації, а також договір про зміну або розірвання такого договору, якщо договір, що змінюється (розривається), був зареєстрований у відповідному органі, повинні бути подані для державної реєстрації за місцем обліку цього майна, про що нотаріус зазначає у посвідчувальному написі і роз'яснює сторонам.ну типа можна за згодою сторін!!! В ЦК [qoute]може бути розірваний за рішенням суду[qoute] - значит не ТІЛЬКИ рішенням суду!!! но как быть? а если мистический КЛЮЧ??? я, блин, не знаю уже чему верить... своим глазам, ЦК или КЛЮЧУ хе хе
Ксенька

Номер повідомлення:#277

Повідомлення zarema » 10 грудня 2010, 23:13

Добрый вечер любимые форумчане. Или я заучилась, или еще что-то, но у меня такой вопрос:481. Право співвласника розпорядитися своєю часткою у праві спільної часткової власності.а) співвласник має право самостійно розпорядитися своєю часткою у праві спільної часткової власності б) співвласник має право самостійно розпорядитися своєю часткою у праві спільної часткової власності, за умови попереднього письмового повідомлення інших співвласників про намір продати свою частку, вказавши ціну та інші умови, на яких він її продає ч. 2 ст. 362ЦКУСмотрю тесты выложенные Всем повезет и вижу ответ правильный А и ссылку на ст. (ч. 1 ст. 362 ЦКУ). Шо це таке? Всем повезет поправте меня, а то ум за разум заходит.
zarema

Повідомлення: 97
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#278

Повідомлення Ксенька » 10 грудня 2010, 23:35

попробую я, если позволите....видимо, [qoute]розпорядитися своєю часткою[qoute] не всегда продажа.если співвласник хочет ее подарить, то ему не обязательно спрашивать разрешения у других и тем более о цене и речи не будет.я ТАК думаю.ответ А правильній
Ксенька

Номер повідомлення:#279

Повідомлення Всем повезет!!! » 10 грудня 2010, 23:42

[B]zarema[/B], на пост №277 вірна відповідь а), не буду повторюватись, оскільки [B]Ксенька[/B] в пості №278 написала чому саме а).Відповідь б) була б вірною, якщо б питання стосувалась ПРОДАЖІ частки у праві спільної часткової власності, а у нас загальне питання і необхідно відповідати, так, як пише у ч. 1 ст. 362 ЦКУ).[B]Ксенька[/B], а Ви були на курсах [qoute]Молодий нотаріус[qoute]???? :)
Всем повезет!!!

Повідомлення: 986
Дякував (ла): 103 раз.
Подякували: 65 раз.

Номер повідомлення:#280

Повідомлення cendis » 10 грудня 2010, 23:50

народ, а що то за курси [qoute]Молодий нотаріус[qoute]?? про які всі на форумі пишуть?таке от питаннячко800. Особисті немайнові авторські права можуть належати:а) тільки творцеві (ст. 438 ЦКУ+ ст. 14 ЗУ «Про авторське право»)б) творцеві або особі, визначеної закономв) творцеві або особі, визначеної законом або авторським договором.а в статті 423 ч. 2 сказана відповідь Б, але не дослівно(((???
cendis

Номер повідомлення:#281

Повідомлення Ксенька » 10 грудня 2010, 23:50

да далетом :) в Киевской обл.
Ксенька

Номер повідомлення:#282

Повідомлення Всем повезет!!! » 10 грудня 2010, 23:51

[B]Ксенька[/B], привет, это я брюнетка, что сидела на первой парте :), с Закарпатья, помнишь?
Всем повезет!!!

Номер повідомлення:#283

Повідомлення Ксенька » 11 грудня 2010, 00:00

Людмила?????????????я так и думала!!!!!!!!!!!! гы гыинтуиция зверская...
Ксенька

Номер повідомлення:#284

Повідомлення Всем повезет!!! » 11 грудня 2010, 00:04

[B]cendis[/B], [QUOTE]Таке от питаннячко800. Особисті немайнові авторські права можуть належати:а) тільки творцеві (ст. 438 ЦКУ+ ст. 14 ЗУ «Про авторське право»)б) творцеві або особі, визначеної закономв) творцеві або особі, визначеної законом або авторським договором.а в статті 423 ч. 2 сказана відповідь Б, але не дослівно(((???[/QUOTE]В ч. 2 статті 423 ЦКУ пише так: [B][U]2. Особисті немайнові права інтелектуальної власності [/U][/B] належать [B][U]творцеві об'єкта права інтелектуальної власності.[/U][/B] У випадках, [B][U]передбачених законом,[/U][/B] особисті немайнові права інтелектуальної власності можуть належати [B][U]іншим особам[/U][/B]. Вищевказане є загальним правилом, і ці слова: [qoute][B]У випадках, передбачених законом, особисті немайнові права інтелектуальної власності можуть належати іншим особам[qoute][/B] нас відсилають шукати ті ВИПАДКИ, ВСТАНОВЛЕНІ ЗАКОНОМ, у яких ці права можуть належати ІНШИМ ОСОБАМ, і ні в якому разі це не означає, що дане речення відноситься до особистих немайнових авторських прав, про які є спеціальна стаття, яка має важливіше значення і вносить конкретику і говорить нам про ВИКЛЮЧНІ ПРАВА, [B][U]а саме:[/U][/B]Згідно ч. 1. ст. 438 ЦКУ [B][U]Автору твору[/U][/B] [B][I]належать особисті немайнові права,[/I][/B] встановлені статтею 423 цього Кодексу.Т.т. як бачимо в ст. 438 ЦКУ ні про яких [B][U]інших осіб[/U][/B], які можуть мати право авторства [B][U]мова не йде[/U][/B], т.т. особисті немайнові [U][B]авторські права [/B][/U]можуть належати [B][U]ЛИШЕ АВТОРУ,[/U][/B], а особисті немайнові [U][B]права інтелектуальної власності [/B][/U] можуть належати [B][U]АВТОРУ або ІНШИМ ОСОБАМ,[/U][/B] визначених законом.
Всем повезет!!!

Номер повідомлення:#285

Повідомлення Всем повезет!!! » 11 грудня 2010, 00:05

[B]Ксенька[/B], я , я :))))))).я уже отстрелялась, ты готова? :))
Всем повезет!!!

Номер повідомлення:#286

Повідомлення cendis » 11 грудня 2010, 00:09

народ, а що то за курси [qoute]Молодий нотаріус[qoute]?? про які всі на форумі пишуть?
cendis

Номер повідомлення:#287

Повідомлення cendis » 11 грудня 2010, 00:10

от такої. знову не уважно прочитала питання. Дякую [B]Всем повезет!!![/B]
cendis

Номер повідомлення:#288

Повідомлення Ксенька » 11 грудня 2010, 00:13

по тестам тьфу-тьфу(благодаря твоей подборке: распечатала ее без ответов и решала, не подглядывая :-)))))с задачами тяжелее... (((по форуму чехарда и уследить сложно конечный всех удовлетворяющий ответ.ты случайно не делала подборку по задачам с правильными ответами?
Ксенька

Номер повідомлення:#289

Повідомлення Ксенька » 11 грудня 2010, 00:15

Всем повезет!!! пора открывать собственные курсы по подготовке стажеров к экзамену! ))))))))))))))))))
Ксенька

Номер повідомлення:#290

Повідомлення Всем повезет!!! » 11 грудня 2010, 00:16

[B]cendis[/B], курси проводить Українська нотаріальна палата в м. Києві, вони платні, десь 2300 гривень, якщо пам’ятаю, курси тривають 6 днів, з 9 до 17:00. Читали лекції Шепітко, Шапченко, Чижмарь, ще один педагог по етиці/психології (щось таке), потім по цивільному процесу були лекції....в цілому непогана ідея, але я можу назвати це [qoute]ідеєю[qoute], а не курсами за таку ціну. Думаю з часом курси будуть удосконалені. Лектори непогані, організація середня. Але завдяки курсам я познайомилась із хорошими і розумними людьми, от Ксенька....... Так що воно того варте :))
Всем повезет!!!

Номер повідомлення:#291

Повідомлення Ксенька » 11 грудня 2010, 00:22

мерси за комплеман, звезда ты наша!!! ))))))Graal это Света? как мне кажется
Ксенька

Номер повідомлення:#292

Повідомлення Всем повезет!!! » 11 грудня 2010, 00:23

[B]Ксенька[/B], не, у меня задач куча, ничего конкретного и сложеного в одном файле нету, все, как в сказке [qoute]Золушка[qoute]: [qoute]рис, гречка, горох (или что там было?)- микс[qoute], может кто-то возьмется с форума за задачи :) и наведет с ними порядок :)). А ты знаешь, я не против, могу и подготовить к экзамену кто хочет :)). Можем собраться на недельку, я могу лектором выступить, а что....идея :))))))), и пользы больше будет чем от курсов [qoute]Молодой нотариус[qoute] :))
Всем повезет!!!

Номер повідомлення:#293

Повідомлення Всем повезет!!! » 11 грудня 2010, 00:25

0
Всем повезет!!!

Номер повідомлення:#294

Повідомлення Ксенька » 11 грудня 2010, 00:27

та я тот еще генератор идей... ))))))))))))))
Ксенька

Номер повідомлення:#295

Повідомлення Всем повезет!!! » 11 грудня 2010, 00:29

[QUOTE]та я тот еще генератор идей... ))))))))))))))[/QUOTE] - осталось воплотить твою идею в жизнь :)
Всем повезет!!!

Номер повідомлення:#296

Повідомлення Ксенька » 11 грудня 2010, 00:38

даст Бог, Киеву сдаться 14го...а то уже хочется с транспарантом выйти [qoute]ДАЕШЬ ЭКЗАМЕН НАРОДУ!!![qoute]
Ксенька

Номер повідомлення:#297

Повідомлення Всем повезет!!! » 11 грудня 2010, 00:42

[B]Ксенька[/B], все буде добре, сдадите , интуиция....
Всем повезет!!!

Номер повідомлення:#298

Повідомлення Ксенька » 11 грудня 2010, 00:47

та не вопрос! пустят сдавать - сразу сдадим!
Ксенька

Номер повідомлення:#299

Повідомлення Всем повезет!!! » 11 грудня 2010, 00:50

[B]Ксенька[/B] [QUOTE]а не вопрос! пустят сдавать - сразу сдадим![/QUOTE]Таких слов я еще на Этом форуме не читала. Вот это мне нравицца. Девиз сегодняшнего дня! Молодец!!!!!!!! :)))))))
Всем повезет!!!

Номер повідомлення:#300

Повідомлення vishenka » 11 грудня 2010, 01:33

на пост.261 -1027. Рішенням суду не може бути позбавлено одного з подружжя права на утримання, якщо:а) подружжя перебувало в шлюбних відносинах нетривалий часб) непрацездатність того з подружжя, хто потребує матеріальної допомоги, виникла в результаті вчинення ним умисного злочинув) непрацездатність або тяжка хвороба того з подружжя, хто потребує матер.допомоги, була прихована від другого з подружжя при реєстрації шлюбуг) непрацездатність або тяжка хвороба того з подружжя, хто потребує матер.допомоги, виникла в результаті виконання ним службових чи трудових обовязківд) усі відповіді правиильні.а як же ч.5 ст.75 СКУ5. Права на утримання НЕ має той із подружжя, хто негідноповодився у шлюбних відносинах, а також той, хто ставнепрацездатним у зв'язку із ВЧИНЕННЯМ НИМ УМИСНОГО ЗЛОЧИНУ, якщоце встановлено судом.
vishenka

Повідомлення: 469
Дякував (ла): 5 раз.
Подякували: 2 раз.

Поперед.Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів