Форум

Інформаційний ресурс

"Люблю Банки"

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Лев » 17 вересня 2007, 13:07

Банк хоче видати кредит під іпотеку земельної ділянки. Клієнт надав довідку з БТІ, відповідно до якої, на земельній ділянці є незавершений будівництвом житловий будинок, готовністю 25%. Вони бачте хочуть оформити в іпотеку лише землю, бо відповідно до їх внутрішніх положень, іпотеку незавершенного будівництва можливо оформлювати лише, якщо готовність незавершенного будівництва складає 65%. А я думаю що потрібно оформлювати і землю і незакінчене бувництво. Які ваші думки з цього приводу?
Лев

Номер повідомлення:#2

Повідомлення katya » 17 вересня 2007, 14:24

в ст.16 Законо [qoute]Об ипотеке[qoute] описан ваш случай. но документы на недострой, я бы лично тоже взяла, и в договоре бы прописала
katya

Повідомлення: 3909
Дякував (ла): 4726 раз.
Подякували: 3660 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення *Женская Логика* » 17 вересня 2007, 20:36

не зробите як Вас банк просить - прощайтесь з роботою.....
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...
*Женская Логика*

Повідомлення: 6052
Дякував (ла): 286 раз.
Подякували: 633 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Лев » 17 вересня 2007, 20:55

Хочу быть умной, я сподіваюсь це ви в шутку :))
Лев

Номер повідомлення:#5

Повідомлення *Женская Логика* » 17 вересня 2007, 21:34

Лев ....як би то...це я так... личный опыт........ не гибкий нотариус банку ненужён)))
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...
*Женская Логика*

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Лев » 18 вересня 2007, 12:01

І з цього приводу дуже сумно, коли ти їм пояснюєшь, що це не особиста примха, а вимоги законодавства, яке не ми написали...... А їм би поскоріше видати ті гроші та аби як завірити іпотеку/заставу
Лев

Номер повідомлення:#7

Повідомлення nots » 18 вересня 2007, 18:43

Будете смеяться: я вообще категоритчески отказываюсь от работы с банками (был опыт), но один мой хороший клиент просто уламал оформить куплю-продажу и ипотеку незарегистрированного еще майна (то, что мы назывем [qoute]одночасно[qoute]). Так вот в договоре ипотеки, котрый предоставил банк (мой они, конечно, отвергли) был пункт, что сразу после подписания ипотеки оригинал договора купли-продажи Ипотекодатель должен передать Банку на хранение. В следующем пункте было сказано, что Ипотекодатель обязан в течение 30 дней зарегистрировать свое право собственности. Это без оригинала-то купли-продажи!! Вы такое видали? Иначе штраф, пеня и смертная казнь. Я говорю:приводим эти пункты в соответствие друг другу, иначе я заверять не буду. Представитель банка отвечает: этот проект завизирован (!) нашими юристами (!) и не одно драгоценное (!)слово мы менять не будем. Получается так Ипотекодатель, подписав договор сразу, его нарушает. Как вам?
nots

Номер повідомлення:#9

Повідомлення Весна :) » 18 вересня 2007, 21:50

А якщо оформити іпотеку земелної ділянки та будматеріалів.
Весна :)

Повідомлення: 2447
Дякував (ла): 179 раз.
Подякували: 88 раз.

Номер повідомлення:#11

Повідомлення *Женская Логика* » 19 вересня 2007, 22:11

подзвонили мої клієнти......такі раді такі раді.......землю продають.... іпотека буде..... звонить з банку ХТОСЬ....питають Ви у нас акредитовані? ні кажу...і не збираюсь...у відповідь - Ви ані купівлю продаж ані іпотеку робити не будете....... я лише відповіла - поздвоніть клієнтам і скажіть це самі.....клієнти дзвонять розлючені.....порекомендувала змінити банк....... кажу їм що буде далі, коли Вам вже розказують [qoute]сюда хади а сюда не хади[qoute]......
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...
*Женская Логика*

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів