Номер повідомлення:#572
bukva I
» 17 лютого 2011, 22:55
Doroty Вам теж доброго дня! почну з тестів.....ось у мене накопичилося...Дуже багато питань було щодо цього тесту.... але .....554. Виконавчий напис, за яким стягувачем[B] та[/B] боржником є громадянин, може бути пред’явлено до примусового виконання протягом:а) трьох років з моменту вчинення виконавчого напису б) одного року з моменту вчинення виконавчого напису в) п’яти років з моменту вчинення виконавчого напису.відповідно до інструкії, вик нап, за яким стягувачем АБО боржником є громадянин- 3 р, а у всіх інших випадках 1 рік..... Граал казала що у неї на курсал зарахували, це тест в редакції ТА - один рік.....Я розумію ТА ось так: стягувач та боржник - тільки фізичні особиякщо [B]або[/B]: тоді, якщо стяг. гром а стягувая юр., тоді - тоді всеж таки теж ТРИ РОКИА от якщо тільки, юр - тоді один рік......Коли побачила роздуми грааль, то почала теж сумніватися, але ось вище мої роздуми, і приходжу до висновку, що якщо хочаб одна особа, у виконавчому написі, є громадяни, тоді точно три роки.....