Номер повідомлення:#176
UnweAryinG
» 21 лютого 2011, 17:44
bukva I, я розумію що це теорія, но, я відповім вам так якщо до мене як до нотаріуса (якщо дасть Бог і я їм стану) звернеться особа з засвідченням вірності копії зазначених в цьому тесті документів, я засвідчу вірність копій тільки пенсійного посвідчення, у засвідченні вірності всіх інших перелічених документів я відмовлю. На підтверження свої думки в УЗАГАЛЬНЕННеннях нотаріальної практики приватних нотаріусівКиївського міського нотаріального округу з питань засвідчення вірності копій (фотокопій) документів зазначено [qoute][U]Забороняється засвідчувати [/U]вірність копії деяких документів, що видаються органами охорони здоров'я: [B]довідок лікувальних установ про народження дитини, [/B]лікарняних свідоцтв і фельдшерських довідок про смерть, довідок і висновків про наявність психічних захворювань, медичних висновків на дітей-інвалідів з дитинства у віці до 16 років, свідоцтв про хворобу колишніх військовослужбовців, у тому числі й тих, хто знаходився в полоні.[qoute]Т.т. застосовується термін [qoute]забороняється[qoute]