Номер повідомлення:#6
*Женская Логика*
» 29 червня 2006, 19:29
"igor вам подсказать как написать? помоему я уже выше написала.....как выйти из данной ситуации) ведь не всегда вы можите видеть техпаспорт....""поставити на облік в органах ДАІ ввезений мною на митну територію України 23 червня 2006 року автомобіль Мерседес Бенс 2003 року, відповідно до акту № ... від...виданого Митницею (такою-то) належить мені.....(останне пишу якщо є такий акт) для чого надаю йому право пред""являти вказанний автомобіль для огляду в органах ДАІ, робити експертні досліждення в разі необхідності, а також виконувати всі необхідні дії для постановлення ввезенного мною вище вказанного автомобіля для реєстрації (тимчасової та/або постійної) в органах ДАІ України, отримати видані на моє ім""я докумнти про реєстрацію, сплачувати необхідні платежі......подавати отримувати окументи...и тд...у зв""язку з чи керувати як транспортним засобом).....вообщем включайте фантазию) главное код незабывайте...хотя не всегда граждане других стран имеют коды ввозя авто...поэтому я ещё и довенность рекомендую на получение кода..."
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...