Номер повідомлення:#360
Бедуин
» 22 березня 2011, 01:25
[QUOTE]Бедуин, bukva I, а щодо іпотеки об'єктів незавершеного будівництва, а потім ми Вас перебили...давайте цю тему обговоримо...[/QUOTE]моя точка зору по ст. 16 ЗУ [qoute]Про іпотеку[qoute] тільки право на земельну ділянку передається в іпотеку.А якщо Ви маєте на увазі майнові права на квартиру, то з теоретично-наукової точки зору, це застава, а не іпотека. Але є такий закон Про іпотечне кредитування, операції з консолідованим іпотечним боргом та іпотечні сертифікати який дозволяє робити іпотеку майнових прав на нерухомість. єдине [qoute]порушення[qoute] більшості нотаріусів в цьому випадку, це те, що вони накладаються заборону відчуження на ці майнові права і реєструють все це в реєстрі через [qoute]невизначене майно[qoute] і потім цю заборону ніколи ніхто не знайде. Крім того, в будівльному проекті кватрира під №4, а коли на неї реєструється право вланості вона може бути під іншим номером і тоді власникові квартири під №4 довго доведеться знімати заборону. Моя точка зору, що заборону можна накласти тільки після того, як будинок буде введено в експлуатацію і на квартири буде оформлені правовстановлюючі документи. [QUOTE] що ж поробиш...людину так вчили... так відбувалося у неї у нотаря в житті.....вона нам донесла думку як буває.....[/QUOTE]да, а потім такі [qoute]клієнти[qoute] розповідають тобі, що ти бовдур, а нотаріус за углом супер і вчиняє все підряд.... [B]Торі, вибачте, я просто не стрималась.... особисто Вас це ніяк не стосується, це просто крик душі.... [/B]