Форум

Інформаційний ресурс

Іспит 19.03.2011

Номер повідомлення:#331

Повідомлення Doroty » 22 березня 2011, 00:24

[B]tori[/B], і ще, будь ласка, після укладання к-п, ЯК НОТАРІУС УКЛАДАЄ ДОГОВІР ІПОТЕКИ, КОЛИ ПРАВО ВЛАСНОСТІ НА НЕРУХОМЕ МАЙНО ЩЕ НЕ ЗАРЕЄСТРОВАНО НА НОВОГО ВЛАСНИКА (ПОКУПЦЯ) згідно п. 38 Інструкції...На практиці[B]-укладається к-п з відстрочкою-потім дог іпотеки[/B], бо вже є кредитний договір-потім усі дружненько йдуть до банку, обмінюються грошима-доречі дог к-п знаходився в цей час у нотаріуса-потім продавець повертався до нас і підписував заяву, яку я підшивала до дог к-п, забирав договір і усі раді)))
Doroty

Повідомлення: 1267
Дякував (ла): 560 раз.
Подякували: 544 раз.

Номер повідомлення:#332

Повідомлення bukva I » 22 березня 2011, 00:31

Ну мене так було щодо посту 3311. к-п з відстрочкою2. кредитний договір одночасно з іпотекоюНотарь брав витяг про відсутність заборони, потім після укладання договору іпотеки заборону накладав....Далі я йшла до покумця разом з нотярем.... і віддавала йому гроші....разом ще ми писали заяву про повний розрахунок......
bukva I

Повідомлення: 1719
Дякував (ла): 2 раз.
Подякували: 19 раз.

Номер повідомлення:#333

Повідомлення bukva I » 22 березня 2011, 00:36

[QUOTE]ЯК НОТАРІУС УКЛАДАЄ ДОГОВІР ІПОТЕКИ, КОЛИ ПРАВО ВЛАСНОСТІ НА НЕРУХОМЕ МАЙНО ЩЕ НЕ ЗАРЕЄСТРОВАНО НА НОВОГО ВЛАСНИКА (ПОКУПЦЯ) згідно п. 38 Інструкції...[/QUOTE]у разі застави майбутнього майна нотаріусу надаються докумети, що підтверджують наявність прав на набуття такого майна у власність у майбутньому......Так і з іпотекою іпотечні договори предметом яких є нерухоме майно, я[B]ке стане власністю іпотекодавця після укладання іпотечного договору [/B], посвідчується за умови , якщо іпотекодавець може документально підтвердити право на набуте майно ним у власність відповідне нерухоме майно у [B]майбутньому.......[/B]І нормально нотярь пользуеться єтой нормой....при такіх доках...
bukva I

Номер повідомлення:#334

Повідомлення Бедуин » 22 березня 2011, 00:37

[QUOTE]де це можна почитати ????[/QUOTE]в договорі іпотеки буде фраза, що квартира стане власністю Кондратюка після реєстрації права влансоті в БТІ відповідно до ст. 182 ЦК, підставою для реєстрації є договір купівлі-продажу посвідчений ПН ___ ___ року за реєстровим номером ____ . і зареєстрований ДР правочинів.[QUOTE]А чому це в суд, в догові вказується, що заява про повний розрахунок є невід`ємною частиною договору, тому БТІ не має права без такої заяви, яка доречі підшивається до договору нотаріусом, зареєструвати право власності.[/QUOTE]Піпець (сорі за мій французький) покажіть мені хоч один ПНА де це зазначено, що такая «заява» ще й невід»ємною частиною договору і ще й БТІ не має права зареєструвати такий договір… [QUOTE]-доречі дог к-п знаходився в цей час у нотаріуса-потім продавець повертався до нас і підписував заяву, яку я підшивала до дог к-п, забирав договір і усі раді)))[/QUOTE]Я в шоці!!! Анулювати свідоцтва таких нотаріусів треба, які породжують таку ганебну практику, неодноразово, грубо порушуючи вимогу чинного законодавства.Питання: а коли заборона накладається?????[QUOTE]Чому договір к-п з відстрочкою: тому що вони зажадали укласти такий договір в якому була б умова що Кондратюк зобовязується заплатити ЖБК № 58 суму в розмірі 10 000 доларів США за власні кошти і 25 000 доларів США за кошти, отримані в кредит. ТОбто вони сами мали намір посвідчити договір, в якому були б зазначені такі умови....[/QUOTE]Мало чого вони мали на увазі а чого не мали, хотіли чи не хотіла.. Якби нотаріус виконував всі забаганки то це б була повна лажа… Нотаріус роз»яснює, що одним договором (так вони хотіли за умовами задачі) це не робиться і розяснює сторонам правову природу іпотеки, як похідного зобов»язання. І суть переходу права власності за договором купівлі-продажу. [QUOTE]2. кредитний договір одночасно з іпотекою[/QUOTE]Тобто кредитний і іпотека в одному договорі. Чи кредитний в простій письмовій ф-мі
Зображення
Бедуин

Повідомлення: 589
Дякував (ла): 15 раз.
Подякували: 16 раз.

Номер повідомлення:#335

Повідомлення Бедуин » 22 березня 2011, 00:38

Я вибачаюсь, за грубість, але іноді від деякого брєду, у мене просто дах зриває….
Зображення
Бедуин

Номер повідомлення:#336

Повідомлення Бедуин » 22 березня 2011, 00:39

[QUOTE]у разі застави майбутнього майна нотаріусу надаються докумети, що підтверджують наявність прав на набуття такого майна у власність у майбутньому......І нормально нотярь пользуеться єтой нормой....при такіх доках...[/QUOTE]в договорі іпотеки буде фраза, що квартира стане власністю Кондратюка після реєстрації права влансоті в БТІ відповідно до ст. 182 ЦК, підставою для реєстрації є договір купівлі-продажу посвідчений ПН ___ ___ року за реєстровим номером ____ . і зареєстрований ДР правочинів.
Зображення
Бедуин

Номер повідомлення:#337

Повідомлення Ls7 » 22 березня 2011, 00:45

Зроблю, через пару днів, але Ви мені зберіть у єдиному файлі запитання із правильними відповідями, і бажано видалити питаня які вже були у попередніх тестах.
Ls7

Повідомлення: 135
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 14 раз.

Номер повідомлення:#338

Повідомлення bukva I » 22 березня 2011, 00:46

[B]Бедуин [/B][QUOTE]Тобто кредитний і іпотека в одному договорі. Чи кредитний в простій письмовій ф-мі[/QUOTE]да не тут я Ваше сознание спасу.... кредитний і в тому ж банку, в тій же кімнаті.... в розбіжності хвилин 30 іпотечний......
bukva I

Номер повідомлення:#339

Повідомлення Doroty » 22 березня 2011, 00:48

[B]Бедуин[/B], [B]ДЯКУЮ-Ю-Ю-Ю-Ю-Ю-Ю-Ю !!![/B]...з практикою вже все зрозуміла, дякуючи ВАМ...а то в мозку один [qoute]разгордаж[qoute]....
Doroty

Номер повідомлення:#340

Повідомлення Бедуин » 22 березня 2011, 00:51

[QUOTE]да не тут я Ваше сознание спасу.... кредитний і в тому ж банку, в тій же кімнаті.... в розбіжності хвилин 30 іпотечний......[/QUOTE]я взагалі не бачу перешкод укладати іпотечний договір і кредитний одним договором. Просто банки цього не хочуть через те, що до кредитного який в простій письмовій ф-мі легше і дешевше вносити зміни. В іпотечному прописали, що розмір строк, порядок виконання ОЗ встановлюється в кредитному договорі і тоді, навідь до іпотеки не треба вносити зміни...
Зображення
Бедуин

Номер повідомлення:#341

Повідомлення bukva I » 22 березня 2011, 00:52

[B]Бедуи[/B]н да точно таке існує......-договір к-п з відстрочкою ( це банки перш за все просять)- потім кредитний-потім іпотечний......Нічого тут такого кримінального не має.....Я думаю не один нотаріус проти банку не попре, авеж якщо він має намір працювати з ним....., може авжеж зайти до Голови правління банку, сказати що його власники разом зі штатом юристів усі болвани... сказати, як потрібно банку працювати.... І всі банка інструкції вдіти на голову Голові правління.....
bukva I

Номер повідомлення:#342

Повідомлення Бедуин » 22 березня 2011, 00:55

[QUOTE]Бедуин, ДЯКУЮ-Ю-Ю-Ю-Ю-Ю-Ю-Ю !!!...з практикою вже все зрозуміла, дякуючи ВАМ...а то в мозку один [qoute]разгордаж[qoute]....[/QUOTE]завжди рада допомогти. для мене іпотека довгий час залишалась темним лісом... а потім я так полюбила іпотечні договори...
Зображення
Бедуин

Номер повідомлення:#343

Повідомлення bukva I » 22 березня 2011, 00:56

[B]Бедуин[/B] ну не знаю однім договром кредіитний і іпотечний..... сори... как для нотаря конечно прикольно..... но вот Потребителю..... со всех сум по 1% многовато... понимаю, что ипотека не 1 %, но в жизни 1% остался.....
bukva I

Номер повідомлення:#344

Повідомлення Doroty » 22 березня 2011, 00:57

...я. з [B]Бедуин[/B] повністю згодна......а от що є на практиці у деяких нотарів, то я промовчу......так само промовчу про перли банківських юристів...
Doroty

Номер повідомлення:#345

Повідомлення Бедуин » 22 березня 2011, 00:57

[QUOTE]Я думаю не один нотаріус проти банку не попре, авеж якщо він має намір працювати з ним....., [/QUOTE]ага! лизати їм зад, давати відкати і всіляко виконувати забаганки банку!!!! [QUOTE]-договір к-п з відстрочкою ( це банки перш за все просять)[/QUOTE]не розумію, яка вигода банків з цього????? ну отримв кредитні кошти і уклав договір іпотеки, а з продавцем не розрахувався???
Зображення
Бедуин

Номер повідомлення:#346

Повідомлення Бедуин » 22 березня 2011, 01:00

[QUOTE]но вот Потребителю..... со всех сум по 1% многовато... понимаю, что ипотека не 1 %, но в жизни 1% остался.....[/QUOTE]яких сум???
Зображення
Бедуин

Номер повідомлення:#347

Повідомлення bukva I » 22 березня 2011, 01:01

[B]Бедуин[/B],[B]Doroty[/B] в чому ви вбачаєте кримінальність такої схеми як пропонувала і яка була у менне в житті.....????
bukva I

Номер повідомлення:#348

Повідомлення Бедуин » 22 березня 2011, 01:04

[QUOTE]Бедуин,Doroty в чому ви вбачаєте кримінальність такої схеми як пропонувала і яка була у менне в житті.....????[/QUOTE]ні, криміналу немає.... Просто.... ладно, не будем про сумне....
Зображення
Бедуин

Номер повідомлення:#349

Повідомлення Doroty » 22 березня 2011, 01:04

[B]bukva I[/B], не подобаються мені такого роду ДОГОВОРА, тому що дуже багато [qoute]неоправданного риска[qoute] у всіх, ОКРІМ БАНКУ...
Doroty

Номер повідомлення:#350

Повідомлення bukva I » 22 березня 2011, 01:11

тю ....[QUOTE]яких сум???[/QUOTE] да я про ипотеку..... кредитор передав боржник прийняв .......цать гривень...... і отримано плати за домовленістю...... столько то процєнТов....да договір к-п... продаж вчинюється за суму .....цать грн...і отримано плати.... столько то процєнТов....
bukva I

Номер повідомлення:#351

Повідомлення Бедуин » 22 березня 2011, 01:14

[QUOTE]да я про ипотеку..... кредитор передав боржник прийняв .......цать гривень...... і отримано плати за домовленістю...... столько то процєнТов....да договір к-п... продаж вчинюється за суму .....цать грн...і отримано плати.... столько то процєнТов....[/QUOTE]я все це розумію.... ....взагалі і банку було б вигідно, чим більше отримано нотаріусом тим більше відкат... ))))))
Зображення
Бедуин

Номер повідомлення:#352

Повідомлення Doroty » 22 березня 2011, 01:16

[B]Бедуин[/B], [B]bukva I[/B], а щодо іпотеки об'єктів незавершеного будівництва, а потім ми Вас перебили...давайте цю тему обговоримо...
Doroty

Номер повідомлення:#353

Повідомлення bukva I » 22 березня 2011, 01:16

Добре без паніки.....бо он у [B]tori[/B] психологічна травма буде... накричали на неї...., що ж поробиш...людину так вчили... так відбувалося у неї у нотаря в житті.....вона нам донесла думку як буває.....І [B]tori[[/B] дякуємо Вам за це!!!
bukva I

Номер повідомлення:#354

Повідомлення Doroty » 22 березня 2011, 01:19

[B]tori[/B], ще раз дякуємо...ніхто нікого не хотів образити...просто висловлювали свої думки...tori, включайтеся в обговорення, БО [B]В СПОРЕ РОЖДАЕТСЯ ИСТИНА !!!![/B]Ви не сприймайте слова грубими, бо компьютер не може донести, що всі ми тут [B]мирно[/B] все обговорюємо...
Doroty

Номер повідомлення:#355

Повідомлення bukva I » 22 березня 2011, 01:20

[B]Бедуин[/B] щодо посту 351... то це вже є особиста справа кожного нотаря....в Амеріці та Європі це має назву сommission compensation
bukva I

Номер повідомлення:#356

Повідомлення Doroty » 22 березня 2011, 01:22

[B]Бедуин, bukva I, а щодо іпотеки об'єктів незавершеного будівництва, а потім ми Вас перебили...давайте цю тему обговоримо...[/B]
Doroty

Номер повідомлення:#357

Повідомлення bukva I » 22 березня 2011, 01:22

[B]tori,[/B] не ображайтеся.... все Ви вірно говорили....Ви ж знаєти в житті як завжди: так да не так...
bukva I

Номер повідомлення:#358

Повідомлення Mahadjan » 22 березня 2011, 01:23

Всім доброго вечора!!!
Mahadjan

Номер повідомлення:#359

Повідомлення bukva I » 22 березня 2011, 01:24

[B]Doroty[/B] ну давайте розглянемо.... тільки приклад необхідний.... бо мені щось сумно стало....
bukva I

Номер повідомлення:#360

Повідомлення Бедуин » 22 березня 2011, 01:25

[QUOTE]Бедуин, bukva I, а щодо іпотеки об'єктів незавершеного будівництва, а потім ми Вас перебили...давайте цю тему обговоримо...[/QUOTE]моя точка зору по ст. 16 ЗУ [qoute]Про іпотеку[qoute] тільки право на земельну ділянку передається в іпотеку.А якщо Ви маєте на увазі майнові права на квартиру, то з теоретично-наукової точки зору, це застава, а не іпотека. Але є такий закон Про іпотечне кредитування, операції з консолідованим іпотечним боргом та іпотечні сертифікати який дозволяє робити іпотеку майнових прав на нерухомість. єдине [qoute]порушення[qoute] більшості нотаріусів в цьому випадку, це те, що вони накладаються заборону відчуження на ці майнові права і реєструють все це в реєстрі через [qoute]невизначене майно[qoute] і потім цю заборону ніколи ніхто не знайде. Крім того, в будівльному проекті кватрира під №4, а коли на неї реєструється право вланості вона може бути під іншим номером і тоді власникові квартири під №4 довго доведеться знімати заборону. Моя точка зору, що заборону можна накласти тільки після того, як будинок буде введено в експлуатацію і на квартири буде оформлені правовстановлюючі документи. [QUOTE] що ж поробиш...людину так вчили... так відбувалося у неї у нотаря в житті.....вона нам донесла думку як буває.....[/QUOTE]да, а потім такі [qoute]клієнти[qoute] розповідають тобі, що ти бовдур, а нотаріус за углом супер і вчиняє все підряд.... [B]Торі, вибачте, я просто не стрималась.... особисто Вас це ніяк не стосується, це просто крик душі.... [/B]
Зображення
Бедуин

Поперед.Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів