Номер повідомлення:#43
Marysia.
» 23 березня 2011, 20:39
ой, спасибо, дорогеньки.У меня свет выключали и я выключимлась.Пока работала на батарее, смотрю а тут уже столько написали. Огромное спасибо. Я вот только не поняла, а я хочу как по закону без прекращения юр. лица им сделать и оставить им их код ЭДРПОУ(так можно). Вот поэтому думаю может просто акт о том, что передано таким образрм примерно:Ми, що підписалися під цим актом, засновники ПРИВАТНОГО ПІДПРИЄМСТВА “-ПРОФІ”, код ЄДРПОУ 33507777, що розташоване за адресою 7777 м.77а, вул. Іванова, х КВ.х, своїми підписами свідчимо, що грошові кошти, які були внесені нами до Статутного фонду ПП “-ПРОФІ”, в зв'язку з його перетворенням (реорганізацією) передано до Статутного капіталу його правонаступника, - ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “-ПРОФІ”, код ЄДРПОУ 33507777, що розташоване за адресою 9999 м.ххх вул. Вл.Висоцького, буд.19, кв.65. Перехід долі засновників в Статутному капіталі здійнено в такому розмірі: Валерій Володимирович — внесено до Статутного капіталу ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “ПРОФІ”- 1000,00(одна тисіяча) гривень ( 50% Статутного фонду), Вячеслав Володимирович — внесено до Статутного капіталу ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “-ПРОФІ” — 1000,00(одна тисіяча) гривень ( 50% Статутного фонду). Вважати Статутний капітал ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “ВІТАЛ-ПРОФІ” сформованим у розмірі 2000 (дві тисячі ) гривень 00 коп. Всі майнові права та обов'язкі, які належали засновникам в ПРИВАТНОМУ ПІДПРИЄМСТВІ -ПРОФІ” переходять в тому же обсязі, в тих самих частках,- як засновникам ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “-ПРОФІ”
Никогда не говори "никогда"!