Форум

Інформаційний ресурс

перетворення ПП в тов

Номер повідомлення:#31

Повідомлення Куница » 23 березня 2011, 20:11

Vедьмо4ка,да. я не готовлю, но проверяю документы...[QUOTE]доверенность выдается обычня Петя Иванов уполномочил Катю Петрову, все.[/QUOTE]Что на простом белом листе делается передоверие такое о ссылкой на протокол и подпись (доверенность) никем не заверяется??? Я правда никогда такого не слышала...
Куница

Номер повідомлення:#32

Повідомлення Бедуин » 23 березня 2011, 20:11

[QUOTE]эта фраза пишется для регистраторов, чтоб один участник мог сделать доверенность на юриста, а не городить огород от каждого... а так обычная доверенность... [/QUOTE]абсолютно правильно!!! в Дніпровській РДА додовбуються до цього.... Справа в тому, що в моєму КП було 7 співвласників, які уповноважили протоколом деректора бути відповідальною за реорганізацію особою, а директор звичайною довіреністю уповноважив кур[qoute]єра подати документи до РДА.Пройшло на УРА!!!
Зображення
Бедуин

Повідомлення: 589
Дякував (ла): 15 раз.
Подякували: 16 раз.

Номер повідомлення:#33

Повідомлення Бедуин » 23 березня 2011, 20:14

[QUOTE]делается передоверие [/QUOTE]це не зовсім передоручення. просто Іванов уповноважує Петрова бути представником в РДА, і хай вже Петров в РДА доводить, що Іванов мав відношення до цієї реєстраційної дії.... [QUOTE]Бедуин,щиро дякую...за ссылку на закон...что-то я конкретно пропустила где именно это требование...[/QUOTE]нема за що! я рада допомогти!!! що стосується реорганізації тут я на коні!!!! все в доль і в поперек перелапатила, але колективне підприємство так і не реорганізувала.... швидше за все буду через суд це робити, бо через ДРА не виходить.
Зображення
Бедуин

Номер повідомлення:#34

Повідомлення Veдьмо4ка » 23 березня 2011, 20:15

[QUOTE]Что на простом белом листе делается передоверие такое о ссылкой на протокол и подпись (доверенность) никем не заверяется??? Я правда никогда такого не слышала...[/QUOTE]Кувшинка, без претензий, но либо Вы не слышите, либо любите слышать только себя любимую... научитесь слушать окружающих, тогда может и мир повернется к Вам своим лицом... ОБЫЧНАЯ доверенность делается... никаких передоверий... так понятно?право передоверия требует регистратор, если не прописано этого в протоколе то он эту обычную доверенность не берет...
Лучше быть любимой врединой, чем никому ненужным совершенством!
Зображення
Veдьмо4ка

Повідомлення: 3855
Дякував (ла): 708 раз.
Подякували: 536 раз.

Номер повідомлення:#35

Повідомлення Куница » 23 березня 2011, 20:15

Не знаю коллеги,шото это новенькое для меня :)) пора наверное с нотариатом завязывать...:))))))0
Куница

Номер повідомлення:#36

Повідомлення Доктор ZAZ » 23 березня 2011, 20:19

[QUOTE]пора наверное с нотариатом завязывать...:))))))0[/QUOTE]Не надо. Вы ещё не всё в нём сказали. Много не сделанного осталось.
Когда начинают часто говорить о патриотизме, значит - опять что-то украли
Доктор ZAZ

Повідомлення: 10860
Дякував (ла): 4836 раз.
Подякували: 13849 раз.

Номер повідомлення:#37

Повідомлення Бедуин » 23 березня 2011, 20:19

[QUOTE]право передоверия требует регистратор, если не прописано этого в протоколе то он эту обычную доверенность не берет[/QUOTE]ага! абсолютно вірно!!! вони так держава в державі! сидять і твердолобо виконують [qoute]свої функції[qoute] в рамках ЗУ [qoute]Про держ режстрацію....[qoute], а за його межами нічого не бачать.... [QUOTE]пора наверное с нотариатом завязывать...:))))))0Не знаю коллеги, шото это новенькое для меня :)) пора наверное с нотариатом завязывать...:))))))0[/QUOTE]да ні все нормально. просто коли потрапляешь в РДА, зайнявши чергу так годин в 5 ранку і реєстратор тобі відворот поворот дає, що ладен виконати всі його тупі забаганки, аби в наступний раз не отримати відмову... а відмова у них 2 слова - не повний пакет документів або документи не відповідають вимогам ст.___ ЗУ... а ти вже сам вирішуй, що не відповідає або що не в повному обсязі!
Зображення
Бедуин

Номер повідомлення:#38

Повідомлення Ынотио » 23 березня 2011, 20:25

Бедуин +1000%
Ынотио

Повідомлення: 5281
Дякував (ла): 415 раз.
Подякували: 244 раз.

Номер повідомлення:#39

Повідомлення Куница » 23 березня 2011, 20:27

Vедьмо4ка,тоже без обид, но меня Ваши личные эмоции мало интересуют..., я могу позволить и свои в ответ, но не буду уподобляться...- не в том настроении...Я опять же ничего не поняла из этого[QUOTE]ОБЫЧНАЯ доверенность делается... никаких передоверий... так понятно?право передоверия требует регистратор, если не прописано этого в протоколе то он эту обычную доверенность не берет... [/QUOTE]Меня больше заинтересовал юридический аспект этого момента, не более, в т.ч. и в рамках ЗУ [qoute]О государственной регистрации...[qoute], я там такого положения не нашла и маловероятной представляю себе возможность сделать а реале такую доверенностьБедуин,спасибо, мне кажется это действительно усі тупі забаганки чиновників РДА або ще якісь, які закону не відповідають.Чесслово..завтра своему регистратору позвоню...аж интересно стало...Просто в законе я такого не нашла...
Куница

Номер повідомлення:#40

Повідомлення Veдьмо4ка » 23 березня 2011, 20:29

эмоции - и констатация факта - это 2 бальшие разницы, как говорят в Одессе... ))))))))
Лучше быть любимой врединой, чем никому ненужным совершенством!
Зображення
Veдьмо4ка

Повідомлення: 3855
Дякував (ла): 708 раз.
Подякували: 536 раз.

Номер повідомлення:#41

Повідомлення Куница » 23 березня 2011, 20:30

Vедьмо4ка :),вот если бы останавливались только на констатации фактов со ссылочкой на закон, как это Бедуин делает, - не было бы недоразумений.
Куница

Номер повідомлення:#42

Повідомлення Бедуин » 23 березня 2011, 20:33

[QUOTE]Чесслово..завтра своему регистратору позвоню...аж интересно стало...Просто в законе я такого не нашла...[/QUOTE]справа не в тому що скаже Ваш реєстратор, а справа в тому, чого хоче той реєстратор якому несуть документи. відповідно до ЗУ реєстратор несе персональну відповідальність за ті реєстраційні дії, які він проводить. Це так само як суддя приймає рішення на підставі закону та власного переконання. Я вже до Держкомпідприємництва дійшла з питанням щодо реогранізації Колективного підприємства в ТОВ...
Зображення
Бедуин

Номер повідомлення:#43

Повідомлення Marysia. » 23 березня 2011, 20:39

ой, спасибо, дорогеньки.У меня свет выключали и я выключимлась.Пока работала на батарее, смотрю а тут уже столько написали. Огромное спасибо. Я вот только не поняла, а я хочу как по закону без прекращения юр. лица им сделать и оставить им их код ЭДРПОУ(так можно). Вот поэтому думаю может просто акт о том, что передано таким образрм примерно:Ми, що підписалися під цим актом, засновники ПРИВАТНОГО ПІДПРИЄМСТВА “-ПРОФІ”, код ЄДРПОУ 33507777, що розташоване за адресою 7777 м.77а, вул. Іванова, х КВ.х, своїми підписами свідчимо, що грошові кошти, які були внесені нами до Статутного фонду ПП “-ПРОФІ”, в зв'язку з його перетворенням (реорганізацією) передано до Статутного капіталу його правонаступника, - ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “-ПРОФІ”, код ЄДРПОУ 33507777, що розташоване за адресою 9999 м.ххх вул. Вл.Висоцького, буд.19, кв.65. Перехід долі засновників в Статутному капіталі здійнено в такому розмірі: Валерій Володимирович — внесено до Статутного капіталу ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “ПРОФІ”- 1000,00(одна тисіяча) гривень ( 50% Статутного фонду), Вячеслав Володимирович — внесено до Статутного капіталу ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “-ПРОФІ” — 1000,00(одна тисіяча) гривень ( 50% Статутного фонду). Вважати Статутний капітал ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “ВІТАЛ-ПРОФІ” сформованим у розмірі 2000 (дві тисячі ) гривень 00 коп. Всі майнові права та обов'язкі, які належали засновникам в ПРИВАТНОМУ ПІДПРИЄМСТВІ -ПРОФІ” переходять в тому же обсязі, в тих самих частках,- як засновникам ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “-ПРОФІ”
Никогда не говори "никогда"!
Marysia.

Повідомлення: 15207
Дякував (ла): 55736 раз.
Подякували: 26655 раз.

Номер повідомлення:#44

Повідомлення Куница » 23 березня 2011, 20:39

[QUOTE]справа не в тому що скаже Ваш реєстратор, а справа в тому, чого хоче той реєстратор якому несуть документи. [/QUOTE]Бедуин,нет, для меня дело не в том, что говорит мой регистратор, а что говорит закон. В законе я такого не нашла. Я лично хочу узнать у регистратора принимают ли они вообще такую доверенность и какую именно и на основании чего?У меня на вторник еще одна реорганизация, а если там с передоверием протокол как у Вас??? Может зря людям придется отказывать...???
Куница

Номер повідомлення:#45

Повідомлення Бедуин » 23 березня 2011, 20:42

[QUOTE]Я вот только не поняла, а я хочу как по закону без прекращения юр. лица им сделать и оставить им их код ЭДРПОУ(так можно). [/QUOTE]це і назввається реогранізація (зміна ОПФ відповідно до ст. 108 Кодексу), код ЄДРПОУ переходить від ПП до ТОВ.зараз напишу Вам етапи.
Зображення
Бедуин

Номер повідомлення:#46

Повідомлення Куница » 23 березня 2011, 20:45

Нет, Marysia, так нельзя без прекращения юрлица как Вы хотите сделать. Вследствие реорганизации реорганизованное юрлицо прекращает свою деятельность. В общем все как в №№ 20, 24 Бедуин написала..У меня только вот по этой доверенности с передоверием в протоколе большие сомнения, а так - я все так же делала с реорганизацией. Это ЗУ [qoute]О госрегистрации....[qoute] полностью соответствует.
Куница

Номер повідомлення:#47

Повідомлення Marysia. » 23 березня 2011, 20:46

Бедуин- отдельное спасибо и низкий поклон. Может кинетесь нормальнім уставом. Я нашла и у себя и по форуму, но все года2005-2006 максимум. Что то мне никто из моих раньше такого не делал. А єто вдруг -. Буду крайне благодарна. мейл если не хотите здесь писать, скину спс оченьочень!!!!
Marysia.

Номер повідомлення:#48

Повідомлення Бедуин » 23 березня 2011, 20:49

етап 1. прийняття рішення про реогранізацію. Приймається рішення, утворюється комісія з реорганізації, рішення це подається в РДА з квитанцією про сплату за публікацію повідомлення і з цього моменту в базі це ПП значить як таке, що перебуває в процесі реорганізації. В цей період комісією повідомляються всі кредитори, проводяться розрахунки по дебіторській та кредиторській заборгованості, складається передавальний акт. робиться звірка з ДПА, ПФ та іншими фондами. етап 2. через 2 місяці після внесення відомостей склакиються перзі загальні збори ТОВ. на них приймаються рішення 1. про створення ТОВ шляхом реогранізації ПП2. визначення розміру СК, учасників, розподілу СК між ними (якщо ПП було з двома учасниками) 3. призначається директор, 4. завтерддується нова редакція Статуту ТОВ в якому зазначено, що воно є правонаступником ПП.5. прийняття на баланс майна ПП за передавлаьним актом. до РДА подаються 1. реєстраційна картка про припинення ПП та його установчі документи на яких робиться відмітка про припинення шляхом реорганізації2. реєстраційна картрка про створення ТОВ, протокол, Статут,РДА припиняє ПП і реєструє ТОВ як його правонаступника.
Зображення
Бедуин

Номер повідомлення:#49

Повідомлення Бедуин » 23 березня 2011, 20:52

[B]Marysia[/B]дайте мило, я вам все скину що маю з цього питання.А взагалі моя Вам порада, прочитайте харківський коментар до 108 ЦК там дуже чудово все написано.
Зображення
Бедуин

Номер повідомлення:#50

Повідомлення Marysia. » 23 березня 2011, 21:01

читаю сижу. доходит. но медленно Заранее еще раз спс спспспс
Marysia.

Номер повідомлення:#51

Повідомлення Куница » 23 березня 2011, 21:03

Marysia,та ниче..до меня тоже сразу очень медленно доходило... та, видимо, еще не все дошло..:) потом веселее буИт.
Куница

Номер повідомлення:#52

Повідомлення Marysia. » 23 березня 2011, 21:03

и еще вопрос, т.е. ПП не работает єти два месяца или все таки работает но перерегитрируется в течении 2 месяцев как ПП а с момента регистрации его как ТОВ уже работает по новім документам?
Marysia.

Номер повідомлення:#53

Повідомлення Куница » 23 березня 2011, 21:07

Да,но работает ликвидкомисия, у председателя которой все права и обязанности выступать от имени юрлица, печать и все полномочия. Они работают по выявлению дебит- кредит задолженнности, претензиям, переучету имущества и т.д.....как Бедуин написала...Вот меня почему и смущает, что свои права и обязанности члены комиссии могут передоверять и право передоверия в протоколе оговорено... Не девочки, это шото я сомневаюся...
Куница

Номер повідомлення:#54

Повідомлення Бедуин » 23 березня 2011, 21:12

[QUOTE]и еще вопрос, т.е. ПП не работает єти два месяца[/QUOTE]важко сказати. нерухомість відчужувати або набувати у власність не може. заключати госпоарські договори думаю, що може, адже випуск продукції не зупиниш.... Маруся, електронку записала. завтра вишлю Вам.
Зображення
Бедуин

Номер повідомлення:#55

Повідомлення Marysia. » 23 березня 2011, 21:19

в том то и дело, они делают єксперные работы, продукцию не выпускают , но без работы остаться не могут. спасибо огромное, низкий вам поклон.так и я глядишь разберусь до конца. Все побежала няньчить деток.
Marysia.

Номер повідомлення:#56

Повідомлення Бедуин » 23 березня 2011, 21:31

[QUOTE]спасибо огромное, низкий вам поклон.так и я глядишь разберусь до конца.[/QUOTE]нема за що! обов[qoute]язково розберетесь!!! [QUOTE]они делают єксперные работы, продукцию не выпускают [/QUOTE]їх експертні роботи це і є їх продукція. я думаю, що вони будуть продовжувати їх випускати і отримувати за них кошти. і десь за пару днів складання передавального акту перестануть вести розрахунки і [qoute]передадуть[qoute] фактично наявну дебіторьску та кредиторську заборгованість ТОВ. А ТОВ зможе вести рахунки після оформелння банківських карток.... так що це десь буде 2 тижні без рухів грошових потоків.
Зображення
Бедуин

Поперед.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]