Номер повідомлення:#20
Зебра
» 19 квітня 2011, 12:17
Я конечно не совсем все понимаю, прошу помощи на какие норм.акты обратить внимание. [QUOTE]А як ви засвідчите на документі підписи двох скажімо осіб, а третій підпис ніким незасвідчений[/QUOTE] Нет подписи всех троих из комиссии я засвидчу, просто подпись и печать аудитора который составляет этот акт, нет, как я поняла его нам и не надо засвидчувать, но на образце который мне принесли стоит его подпись печать (не засвідчена нотаріусом), а подписи комиссии засвидчені .Выглядит последняя стр этого акта (он на 10 стр) так: Физ.о - підприємєць незалежний аудітор ПІБ (код ідн, місцезнаходження, зареєстрована -дата, за номером №№№ , таким-то держ реєстраторомномер та дата видачі свідоцтва про внесення в реєстр аудиторських фірм та аудиторів....чинне до...) потом ее подпись и печать, далее - здали від імені ЗАТ [qoute]Солнишко[qoute] -------------прийняв від правонаступникаГолова комісії з реорганізаціі 1)ПІБ , паспорт, мешкає код.член комісії з реорганіз 2)ПІБ , паспорт, мешкає код.3)ПІБ , паспорт, мешкає код.а далее посвідчувальний напис нотаріуса де засвідчуєсься справжність підпису цих трьох членів. Так проблемма вот в чем могут они принести мне этот акт отпечатаный с подписью аудитора (т.к. он в другом городе) и печатью, а я потом засвідчу справжність підпису трьох членів комісії??? Очень прошу помощи:)