Форум

Інформаційний ресурс

ІСПИТ 08.04.2011

Номер повідомлення:#751

Повідомлення Mahadjan » 19 квітня 2011, 02:19

"Іще кілька питань, які на форумі не зустрічалися5. Управителем майна за договором управління майном може бути:а) орган державної владиб) орган місцевого самоврядуванняв) суб’єкт підприємницької діяльності.8. Підстави для внесення до Реєстру заборон відомостей про накладення (зняттю) заборони та арештів на об’єкт нерухомого майна є:а) рішенняб) заявав) повідомлення.13. Чи може бути предметом іпотеки нерухоме майно, що є об’єктом права державної чи комунальної власності:а) не можеб) можев) може так як не підлягає приватизації.14. Заставна підписується:а) іпотекодавцем та кредиторомб) іпотекодержателем та нотаріусомв) іпотекодавцем та боржником, якщо він є відмінним від іпотекодавця.15. За яким договором одна сторона безоплатно передає або зобов’язується передати другій стороні річ для користування протягом встановленого строку:а) договір орендиб) договір позичкив) договір дорученняг) договір позики. 21. При витребовуванні завідуючою ДНК спадкової справи з державного нотаріального архіву складається:а) акт про видавання справ у тимчасове користуванняб) свідоцтво про видавання справ у тимчасове користуванняв) протокол про видавання справ у тимчасове користування.26. Довіреність від імені юридичної особи видається:а) керівником юридичної особиб) її органом або іншою особою, уповноваженою на це її установчими документами, та скріплюється печаткою цієї юридичної особив) керівником та головним бухгалтером юридичної особи та скріплюється печаткою.11. В законодавстві України установа визначена як:а) організація, створена шляхом об’єднання осіб (учасників), які мають право участі у цій організаціїб) організація, створена однією бо кількома особами (засновниками), які не беруть участь в управлінні нею, шляхом об’єднання (виділення) їхнього майна для досягнення мети, визначеної засновниками, за рахунок його майнав) організація, створена шляхом об’єднання осіб (учасників).13. У разі одержання заяви про скасування секретного заповіту нотаріус:а) повертає заповідачу підписаний ним конверт, у якому міститься секретний заповітб) знищує конверт, у якому міститься секретний заповіт в) на конверті з підписом заповідача проставляє відмітку про скасування секретного заповіту.19. Якщо спадкоємець помер до видачі свідоцтва про право на спадщину або таке свідоцтво не підлягає видачі з інших причин, спадкова справа вважається:а) закінченою з дати отримання нотаріусом свідоцтва про смерть, рішення суду, тощоб) не закінченоюв) закінченою з часу відкриття спадщини.28. Чи являється обов’язковою відмітка на дублікаті виданого документа про те, що дублікат має силу оригіналу :а) являється обов’язковоюб) можна не зазначати, так як на документі є посвідчувальний напис.40. Якщо при вчиненні нотаріальної дії одночасно вчиняється й переклад на іншу мову, він не може бути розміщений:а) поруч з оригіналом документа на одній сторінці, розділеній вертикальною рискоюб) на окремому аркуші від оригіналу чи копії документа аркушів) на зворотному боці оригіналу чи копії документа."
Mahadjan

Номер повідомлення:#752

Повідомлення Doroty » 19 квітня 2011, 02:23

ВСІМ МОЇ ВІТАННЯ !!![B]Mahadjan[/B], доброї Вам ночі !!! Бачу на користь йдуть такі проміжні тести... Але деякі питання, дійсно, дивують... Який особисто у Вас був результат ???
Doroty

Повідомлення: 1267
Дякував (ла): 560 раз.
Подякували: 544 раз.

Номер повідомлення:#753

Повідомлення Doroty » 19 квітня 2011, 02:32

Договір застави [B]транспортного засобу[/B] підлягає нотаріальному посвідченню:а) якщо однією стороною є громадянинб) якщо однією стороною є юр ос.в) якщо дві сторони юр.осг) не підлягає...як відповідати на таке питання, якщо є стаття:[B]Стаття 13. Форма договору застави [/B] Договір застави повинен бути укладений у письмовій формі. У випадках, [B]коли предметом застави[/B] є нерухоме майно, космічні об'єкти, [U]транспортні засоби[/U], що підлягають державній реєстрації, [B]договір застави повинен бути нотаріально посвідчений[/B] на підставі відповідних правовстановлюючих документів. Нотаріальне посвідчення договору застави нерухомого майна, транспортних засобів провадиться за місцезнаходженням (місцем реєстрації) цього майна або за місцезнаходженням (місцем реєстрації) однієї із сторін договору, договору застави космічних об'єктів - за місцем реєстрації цих об'єктів. { Частина друга статті 13 із змінами, внесеними згідно із Законом N 287/94-ВР від 14.12.94 в редакції Закону N 583/97-ВР від 21.10.97 із змінами, внесеними згідно із Законом N 1255-IV ( 1255-15 ) від 18.11.2003 в редакції Закону N 2435-VI ( 2435-17 ) від 06.07.2010 }
Doroty

Номер повідомлення:#754

Повідомлення Doroty » 19 квітня 2011, 02:48

ДОкументи повинні бути підшиті в спадкову справуа) не пізніше 1 місяця з дня закінченняб) не пізніше 2 місяців з дня закінчення[B]в) не пізніше 3 місяців з дня закінчення[/B]- п.11.6. [qoute]Правил ведення нот.діловодства[qoute]
Doroty

Номер повідомлення:#755

Повідомлення Doroty » 19 квітня 2011, 03:10

[B]flame[/B] та ВСЯ ВІННИЦЬКА ОБЛАСТЬ !!!!БАЖАЮ ВАМ УСПІХУ 20.04.11 - В ЦЕЙ ВАШ ЧАС Х !!! ЛЕГКОГО УСІМ БІЛЕТУ !!!
Doroty

Номер повідомлення:#756

Повідомлення bukva I » 19 квітня 2011, 15:26

[B]Бедуин[/B], [B]flame[/B] Гарна молитва!!!!! Я її не знала![B]flame[/B] не думайте про те що я не здала, Ви інша людина, зі своєю внутрішнію силою, у Вас все буде інакше це точно, бо не має у світі однакових людей. Тут жежжж не тільки розумність, чи не розумність має важливість, а й ще Ваша особистість. В мене багато такого з чим я намагаюся вчитися жити....і воно інколи мені заважає.Головне, щоб Ви вірили у себе, бо я інколи спотикаюсь щодо цього!!!![B]Тому УСПІХУ І МИЛОСТІ ДО ВАС!!!![/B]
bukva I

Повідомлення: 1719
Дякував (ла): 2 раз.
Подякували: 19 раз.

Номер повідомлення:#757

Повідомлення bukva I » 19 квітня 2011, 15:29

Ось сіла писати проект скарги.....так мені це слово не подобається [qoute]СКАРГА[qoute] :))))))......я навпаки їм дякую :))))))....Але то таке......Треба обставини викласти з чим я не згодна....я вже з ними цілком згодна.....))))), бо Ви все вірно, щодо моєї задачи заначили... справа не в будинку, справа в землі, і теоритично не має підстав для відмови у нотаря відмовити у посвідчинен другого договору іпотеки, якщо буде згода на те першого Іпотекодержателя (кредитора)......
bukva I

Номер повідомлення:#758

Повідомлення Lilit » 19 квітня 2011, 17:47

"bukva I, дуже жаль, що у вас не склалося з задачею, це була моя сама [qoute]неприємна[qoute] задача із всього списку задач на іспит, але писали, що ключ 100% 5 відповідь, хоча я теж схилялася до 3. Дякувати Богу, мені вона не попалася.Дуже хочу уточнити, як же ви все-таки відповіли на цей тест, бо так і не знаю свої помилкиІпотекодержатель вправі задовольнити свої вимоги за основним зобов'язанням шляхом звернення стягнення на предмет іпотеки у разі:а)невиконання виконання боржником основного зобов'язання, порушення умов іпотечного договору, або порушення провадження у справі про відновлення платоспроможності іпотекодавця або визнання його банкрутом, або при ліквідації юридичної особиб) невиконання або неналежного виконання боржником основного зобов'язання, порушення умов іпотечного договорув) неналежного виконання боржником зобов'язання "
Lilit

Номер повідомлення:#759

Повідомлення bukva I » 19 квітня 2011, 18:45

[B]Lilit[/B] ця задача пройшла повз мого сознания, я ее зооооооовсім в такій редакції не памятаю....Мене дуууууже збило з памтелику те що нотарь [U]вже [/U]без дозволу таку дію вчинив, тобто він не мав права без дозволу, а вчинив.....тому я відповіла як не нотаріус, а як не знаю хто, почала не вірно оцінку роботи діям...... я розцінила його дію, як таку що не відповідає вимогам про наступну іпотеку....Я і так і сяк крутила це питання.....цю задачку....І відповіла як юрист, а повинна була як нотаріус.....Потім я чітко памятала усі ці вказані статті іпотеки....і не було серед них ні одної бредової...Що ж поробиш, така доля.....треба краще все розуміти, застосовувати...тому я нормально налаштована....Ой як я вспоминаю слова [B]Бедуин.[/B]..треба вибивати з голови цей хлам юриста, або його навчитися вірно застосовувати......Щодо Вашого тесту я відповіла а).....зарахувалиІ ще перед іспитом нам стажерам рекомендували, наші працівники управління, що якщо Ви бачити стару відповідь, чи бачите суто технічну помилку то підніймайте руку і питайте.Перед іспитом нам представник з Міністерства сказала, що тести складали технічни працівники, тому відповідайте відповідно до цивільно-праовим відносинам.Одна дівчина з іспиту мала тест явно старий по ЦПК...вона у комісії спитала, як їй з врахувнням діючого законодавства відповідати на старий тест, її спитали, чи є там відповідь, яка може поверхньо відповідати вимогам діючого законодавста....вона сказала так є, тоді каже відповідайте ми на це звернемо увагу при вирішенні Вашого тесту.Я теж підняла руку і сказала що у тесті маю явно технічну помилку, Представник Міністерства запитала мене саме яку, я їй відповіла, вона сказала відповідайте більш ширше на поставлене питання тесту...все...я і відповіла....:)))))....тобто відповіді не було чіткої...але мені було цього досить.Ось такі чудеса у нас відбулися.....мабуть я витратила всі сили, щоб наважитися таке спитати...тому задача моя була повз мого знервованого мозку......
bukva I

Номер повідомлення:#760

Повідомлення Lilit » 19 квітня 2011, 19:13

Дякую, bukva I! Я теж підходила до представника МЮУ з приводу цього теста, мені сказали, що там нічого не пропущено, просто опечатка [U]виконання[/U], тому я була майже впевнена. що це моя помилка, і ще тест по ЗУ ПН. Але якщо це правильно, тоді взагалі не знаю, що думати. Але знаю, що на екзамені не бачиш елементарних речей, я потім це зрозуміла, коли не змогла відтворити текст свого завдання і деяких тестів, просто це вже було занадто, перевчилась, як на автоматі, і я просто не читала уважно завдання. а вже знала відповідь! а так не можна... bukva I, я думаю, все у вас буде добре на ВКК, бо всі учасники форуму, хто перездавав, вийшли з перемогою, чого і вам бажаю!
Lilit

Номер повідомлення:#761

Повідомлення bukva I » 19 квітня 2011, 19:27

[B]Lilit[/B] ой хе хе хе щодо ВКК я себе на легкість не налаштовую.....я налаштовую себе, що все головне и тяжке по переду......тому навіть не дозволяю собі думати...що десь мені буде легко.....ніколи такого у мене в житті не було....тому і тутт не сподіваюсь..... )))))Але то таке.....
bukva I

Номер повідомлення:#762

Повідомлення bear » 19 квітня 2011, 23:20

Просьба к тем кто проходил стажировку по наследству в гос.конторе( месяц ) скиньте образец заявления на прохождение [B]a_sandro@ukr.net[/B]
bear

Повідомлення: 663
Дякував (ла): 257 раз.
Подякували: 388 раз.

Номер повідомлення:#763

Повідомлення olya02 » 20 квітня 2011, 01:32

[B]flame Успіху Вам на завтра!!! Нехай Господь подарує Вам щасливий білетик!!! Ми в вас віримо!!!!!!!!![/B]
olya02

Повідомлення: 5486
Дякував (ла): 13742 раз.
Подякували: 16878 раз.

Номер повідомлення:#764

Повідомлення Mahadjan » 20 квітня 2011, 03:03

Доброго вечора усім !!![B]Doroty[/B], щодо пост. 753 - я відповіла а, але мені не зарахували. Здається до 2008 року застава ТЗ обов[qoute]язково посвідчувалась за бажанням сторін. Це вже мені потім пояснили...Всього я набрала 41 бал. Задачу та завдання вирішила правильно.
Mahadjan

Номер повідомлення:#765

Повідомлення Mahadjan » 20 квітня 2011, 03:04

[B]flame [/B], ми молитимось за Вас!!!!
Mahadjan

Номер повідомлення:#766

Повідомлення Kate Rina » 20 квітня 2011, 10:32

[B]flame[/B],[B][I]розумничка наша, легкого білету і чекаємо з перемогою![/I][/B]
Kate Rina

Номер повідомлення:#767

Повідомлення bukva I » 20 квітня 2011, 11:05

[B]flame [/B] Багато чого э бажання сказати Вам..... але скажу головне....[B]МИЛОСТІ ТА ЛАСКИ ВАМ БОЖОЇ ЗАРАЗ!!!!!!!!!!![/B]
bukva I

Номер повідомлення:#768

Повідомлення Mahadjan » 20 квітня 2011, 11:11

[B]bukva, Доброго ранку!!![/B] Як настрій???
Mahadjan

Номер повідомлення:#769

Повідомлення Mahadjan » 20 квітня 2011, 11:12

[B]bukvочка,[/B] скажіть, а на іспиті в когось по фінмоніторингу чи новому податковому кодексі були питання???
Mahadjan

Номер повідомлення:#770

Повідомлення bukva I » 20 квітня 2011, 11:12

[B]Mahadjanушка[/B] :)))))).....Доброго ранку!!!!! Настрій підготовчий :)))))Ніяк Вас застати тут не могла......
bukva I

Номер повідомлення:#771

Повідомлення bukva I » 20 квітня 2011, 11:13

Нііііііі зовсім ні в кого!!!!
bukva I

Номер повідомлення:#772

Повідомлення bukva I » 20 квітня 2011, 11:14

Як Ви моя дорогенькка????
bukva I

Номер повідомлення:#773

Повідомлення Mahadjan » 20 квітня 2011, 11:17

Зараз вже в мене такий період, що я не розумію, що робити - чи то перечитувати нормативку, чи то переглядати питання і виявляти помилки, чи то задачі передивлятися та намагатися зрозуміти логіку у відповідях... Така собі невагомість :-)))
Mahadjan

Номер повідомлення:#774

Повідомлення bukva I » 20 квітня 2011, 11:20

Читайте те, що на Ваш погляд Вам не дуже зрозуміло....і Виконавчі написи.....
bukva I

Номер повідомлення:#775

Повідомлення bukva I » 20 квітня 2011, 11:22

Скажіть а у Вас немає розяснення МЮ, про довіреності в яких є два Довірителя...памятаю в минулому році МЮ дуже багато про це говорили....та писали....але ось на цій проблемі не можу нічого знайти
bukva I

Номер повідомлення:#776

Повідомлення Mahadjan » 20 квітня 2011, 11:34

Зараз пошукаю...
Mahadjan

Номер повідомлення:#777

Повідомлення Андрій » 20 квітня 2011, 12:01

Доброго ранку! Успіхів всім хто сьогодні здає іспит. Підкажіть будь-ласка кому на іспиті попадалися задачі щодо того, що був заповіт на все майно на декількох спадкоємців в рівних частках, або заповіт на декількох осіб без вказання, що в рівних частках, і один із них помер до смерті заповідача. Перечитав кучу літератури, МЕН, практику суду, до єдиного висновку так і не прийшов. Схиляюся до того, що якщо вказано що в рівних частках заповідається - частка померлого спадкується спадкоємцями за законом, якщо без часток, то спадкоємцем, що залишився. Ще прочитав на сайті Київської управи, що 21 квітня гаряча лінія з Мироником і Гавловським, може набратися наглості та спитати коли іспит планується в Києві?
Андрій

Номер повідомлення:#778

Повідомлення bukva I » 20 квітня 2011, 12:47

[B]Андрій[/B] ці питання я обговорювала зі своєю управою, так ось практика мого регіону...думаю і інших теж така:-заповіт на все майно на декількох спадкоємців в рівних частках - у випадку смерті спадкоємця до смерті спадковавця то розподіляється між спадкоємцями за законом.......(хоча була задача у one girl у якої відповідь була, що між спадкоємцями за заповітом, навіть якщо було зазначення у рівних частках). Тут краще набратися мужності і спитати у своєї управи!!!!!-заповіт на все майно на декількох спадкоємців (без вказання часток, чи буль якого зауваження про частки) - у випадку смерті спадкоємця до смерті спадкодавця то розподіляється між спадкоємцями за заповітом.
bukva I

Номер повідомлення:#779

Повідомлення flame777 » 20 квітня 2011, 16:32

Всім форумчанам мої вітання, пройшов мій час Х - набрала 47 балів, вирішила завдання, не вирішила задачу :(( так, що Буквочка І, їду з Вами на співбесіду на ВКК
flame777

Повідомлення: 826
Дякував (ла): 8 раз.
Подякували: 2 раз.

Номер повідомлення:#780

Повідомлення Бедуин » 20 квітня 2011, 16:33

[QUOTE]Ще прочитав на сайті Київської управи, що 21 квітня гаряча лінія з Мироником і Гавловським, може набратися наглості та спитати коли іспит планується в Києві?[/QUOTE]я теж про це подумала.... швидше за все теж буд узвонити!!!! [QUOTE]Схиляюся до того, що якщо вказано що в рівних частках заповідається - частка померлого спадкується спадкоємцями за законом, якщо без часток, то спадкоємцем, що залишився. [/QUOTE]я теж до цього схиляюсь.... Але в будь-якому випадку в ключі стоїть правильа выдповыдь все спадкоємцю за заповітом. Фламушка тримаю за Вас кулаки!!!
Зображення
Бедуин

Повідомлення: 589
Дякував (ла): 15 раз.
Подякували: 16 раз.

Поперед.Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів