Номер повідомлення:#759
bukva I
» 19 квітня 2011, 18:45
[B]Lilit[/B] ця задача пройшла повз мого сознания, я ее зооооооовсім в такій редакції не памятаю....Мене дуууууже збило з памтелику те що нотарь [U]вже [/U]без дозволу таку дію вчинив, тобто він не мав права без дозволу, а вчинив.....тому я відповіла як не нотаріус, а як не знаю хто, почала не вірно оцінку роботи діям...... я розцінила його дію, як таку що не відповідає вимогам про наступну іпотеку....Я і так і сяк крутила це питання.....цю задачку....І відповіла як юрист, а повинна була як нотаріус.....Потім я чітко памятала усі ці вказані статті іпотеки....і не було серед них ні одної бредової...Що ж поробиш, така доля.....треба краще все розуміти, застосовувати...тому я нормально налаштована....Ой як я вспоминаю слова [B]Бедуин.[/B]..треба вибивати з голови цей хлам юриста, або його навчитися вірно застосовувати......Щодо Вашого тесту я відповіла а).....зарахувалиІ ще перед іспитом нам стажерам рекомендували, наші працівники управління, що якщо Ви бачити стару відповідь, чи бачите суто технічну помилку то підніймайте руку і питайте.Перед іспитом нам представник з Міністерства сказала, що тести складали технічни працівники, тому відповідайте відповідно до цивільно-праовим відносинам.Одна дівчина з іспиту мала тест явно старий по ЦПК...вона у комісії спитала, як їй з врахувнням діючого законодавства відповідати на старий тест, її спитали, чи є там відповідь, яка може поверхньо відповідати вимогам діючого законодавста....вона сказала так є, тоді каже відповідайте ми на це звернемо увагу при вирішенні Вашого тесту.Я теж підняла руку і сказала що у тесті маю явно технічну помилку, Представник Міністерства запитала мене саме яку, я їй відповіла, вона сказала відповідайте більш ширше на поставлене питання тесту...все...я і відповіла....:)))))....тобто відповіді не було чіткої...але мені було цього досить.Ось такі чудеса у нас відбулися.....мабуть я витратила всі сили, щоб наважитися таке спитати...тому задача моя була повз мого знервованого мозку......