Номер повідомлення:#3
Ані Ло
» 21 квітня 2011, 16:34
Питаннячко ще то. Мене таке теж цікавить. Що я вичитала. Договір інвестування може бути прийнятий тільки, якщо він укладений до 2008 (здається) року. У нас укладають тепер договір про пайову участь у будівництві. Свідоцтво про право власності на померлу жінку не видадуть, якщо видадуть, то не зареєструє БТІ, якщо і зареєструє БТІ - ми не маємо права взяти (отже, такий варіант відпадає). Знаю, що є практика - посилатись на договір + довідка про те, що пайовий внесок виплачений повністю - і на підставі цих документів видавати свідоцтво про право на спадщину на майнові права - от тільки мене [qoute]смущає[qoute] - що є документом, який підтверджує право власності на майнові права ???Одним словом, з того [qoute]соцопросу[qoute], що я проводила - частина нотаріусів сказала видавати свідоцтво про право на спадщину на майнові права, частина на грошові кошти, які були внесені як пай, а ще частина сказала відправити клієнтів до суду. Буду рада і вдячна почути ще якісь думки зцього питання - [qoute]соцопрос[qoute] продовжується :-)