Номер повідомлення:#17
Александр
» 25 жовтня 2007, 15:52
"Юлька шпулька, согласен - отразить безусловно надо - [qoute]по єтому поводу думаю[qoute] и лично так и делаю: Д О В І Р Е Н І С Т ЬМісто = дві тисячі чет... Я, нижчепідписаний...... ТЕКСТ ДОВІРЕНОСТІ..... а в конце ... Повноваження за цією довіреністю не можуть бути передані іншим особам. Довіреність видана строком на три роки, відповідно до устно попередньо укладенного нами договіра доручення, згідно зі ст. ст. 202 - 206, 237 – 239, 248 –250, 1000 – 1010 ЦК України. Я, = особисто ознайомився з текстом цієї довіреністі, свідчу, що на моє прохання, перекладачем діфектологом ==, що проживає м. ==, на мові міміки глухонімих, мені переведено увесь текст цього документу, значення та зміст якого мені зрозуміло повністю. Крім того за допомогою вказаного перекладача-діфектолога, Я попередньо ознайомлен(а) приватним нотаріусом = з вимогами чинного законодавства що до посвідчення довіренностей. Повністю розуміючи значення своїх дій, підписую цю довіренність. Підпис __________________________________________________________ м. = “ 20 04 року ця довіреність посвiдченамною, =, приватним нотарiусом = мiського нотарiального округу. Довіреність пiдписана гр. у моїй присутностi та присутності перекладача – діфіктолога ==. Особу підписавшого довіреність встановлено, дiєздатнiсть перевiрено . Особу перекладача-діфіктолога(дактилолога) встановлено. Зареєстровано в реєстрi за № Cтягнено оплати згідно зі ст. 31 Закону України « Про нотаріат ». М.П. Приватний нотарiус ________________Службові відмітки: Я, перекладач – діфіктолог (дактилолог)= , свідчу, що переклад тексту цієї довіреності на ведення судових справ, мною, на мові міміки глухонімих, доведено до свідомості глухонімого === достовірно. Значення та зміст цієї довіренності йому зрозуміло повністю. Із спілкування з глухонімим, що підписав цю довіренність, я впевнено можу заявити, що довіреність він підписав добровільно, без будь якого примусу, повністю розуміючи значення своїх дій.=== дві тисячичетвертого року. Підпис _____________________________________________________________________ Заява підписана ===, 19= року народження, проживаючей у м. === особу якої встановлено за паспортом № ==, виданим =РВ УМВС України в =області == року. Володіння гр. == мімікою глухонімих підтверджено її особистою усною заявою, та пред’явленим для обозріння ===, згідно якого….. --- Або опис внештатного перекладача... наказ № коли ....Приватний нотаріус____________________ Єто с глухонемім, но и с иностранцем, которій не понимает примерно точно такжетобто 1 реестровый номер."