Номер повідомлення:#2
Просто Piseц
» 27 травня 2011, 11:01
р о з п о р я д ж а т и с я
належними мені ___________ (______________________) штук простих іменних акцій, номінальною вартістю 0,00 (нуль грн. нуль коп.) гривень кожна, Відкритого акціонерного товариства «______________________» (далі - Пакет Акцій), код ЄДРПОУ _______________ (далі - ВАТ «_________________________»),
для чого надаю йому право:
1. Отримувати від мого імені виписки з реєстру акціонерів ВАТ «__________________», сертифікати акцій на вищевказаний Пакет Акцій, дивіденди, частину майна пропорційно частці у статутному фонді у випадку ліквідації ВАТ «________________________», повідомлення про оголошення чергових та позачергових загальних зборів акціонерів ВАТ «____________________». Ознайомлюватися від мого імені з усіма документами згідно з порядком денним чергових та позачергових загальних зборів акціонерів ВАТ «__________________». Вимагати від мого імені у Правління ВАТ «_________________________» надання будь-якої інформації про діяльність товариства, яка передбачена його статутом та чинним законодавством України.
2. Від мого імені реєструватися та брати участь у чергових та позачергових загальних зборах акціонерів ВАТ «_______________________», голосувати на таких загальних зборах акціонерів на власний розсуд всім Пакетом Акцій згідно з усіма питаннями порядку денного таких загальних зборів акціонерів.
3. Підписувати від мого імені з третіми особами та виконувати договори продажу вищевказаного Пакету Акцій, а також всі інші документи, що стосуються процедур виконання таких договорів від мого імені. Складати та підписувати від мого імені Передавальні Розпорядження стосовно будь-яких операцій в системі реєстру акціонерів ВАТ «______________________________________», Анкети власника цінних паперів, Заяви про внесення змін до особового рахунку, будь-які інші документи, що стосуються мого особового рахунку та права власності на Пакет акцій. Представляти мої інтереси у реєстраторів власників іменних цінних паперів, отримувати необхідну інформацію з реєстру, передавати та отримувати всі документи, сертифікати акцій, виписки з реєстру акціонерів, або інші документи що підтверджують Реєстрацію, а також здійснювати всі дії, в моїх інтересах, які є необхідними або бажаними з метою здійснення реєстрації, у відповідності до наданих Договорів. Підписувати від мого імені будь-які документи, які необхідні для знерухомлення пакету акцій, переведення знерухомленого пакету акцій в документарну форму, а також підписувати та отримувати всі документи, що стосуються таких операцій. Представляти мої інтереси у реєстратора ВАТ «_____________________________», а саме: подавати необхідні документи для перереєстрації прав власності, проведення операцій знерухомлення Пакету акцій та переведення знерухомленого Пакету акцій в документарну форму у реєстрі власників цінних паперів ВАТ «____________________________________», виконувати всі необхідні дії, які стосуються переходу прав власності на акції ВАТ «_____________________________», знерухомлення Пакету акцій та переведення знерухомленого Пакету акцій в документарну форму.
Представляти мої інтереси у Зберігачів цінних паперів, відкривати, закривати рахунок в цінних паперах, підписувати від мого імені документи для відкриття рахунку у цінних паперах, в тому числі договори про відкриття рахунку у цінних паперах, підписувати документи по розпорядженню рахунком в цінних паперах, подавати документи, необхідні для розпорядження рахунком в цінних паперах, а також отримувати від Зберігачів документи та іншу інформацію стосовно рахунку в цінних паперах, здійснювати інші дії, спрямовані на виконання цієї Довіреності у Зберігачів.
Підписувати від мого імені будь-які документи, необхідні для придбання акцій додаткових емісій ВАТ «_____________________________», як в кількості, пропорційній його частці в статутному фонді, так і в кількості, що перевищує переважне право акціонера на придбання акцій додаткових емісій, здійснювати від мого імені грошові розрахунки по укладеним угодам купівлі-продажу акцій додаткових емісій ВАТ «_______________________________».
4. Виконувати всі інші дії, які виникають з моїх прав власності на Пакети Акцій, згідно з чинним законодавства України.
Вообще-то я человек хороший. но стараюсь этого не показывать....