zagoruiko написав:то нотаріус реєстрував, в інформцентрі теж казали що потрібно
Оленка Справедлива написав:zagoruiko написав:то нотаріус реєстрував, в інформцентрі теж казали що потрібно
Бляха муха (шоб не сказать круче), это меня только раздражает аргументация "тот нотариус так делает", "информюст сказал" вместо "згідно чинного законодавства"?
Калина написав:Оленка Справедлива, к незнанию законодательства я отношусь спокойно. Я тоже не все знаю и не все помню. Задал человек вопрос - ему ответили, разжевали, ну и ладно. Меня возмущает, когда дипломированный неуч даже не удосуживаясь внимательно почитать и проанализировать нормативку, аргументировать свое мнение, занимается позерством и выпендрежем.
zagoruiko написав:Калинка О Справедлива. Я задав просте питання, навіщо ви ображаете, не знаючи кого і защо, Є методичні рекомендації є практика і ще купа всього всього.Я недавно працюю і спитав поради, Щас роблю так як мене учили.
Тут всі умнічають а коли клегія то виступають 2-3 чолоівка а то всі мовчать. Ви досвідчені та розумні ніхто не спорить але дуже мало дружних серед вас оце прикро і це є великою перепоною єдиної практики.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів