net.*** написав:предлагаю перейти в трынделку
dv написав:Азаров вирішив скоротити черги в БТІ і до нотаріуса
Коментарі / 07.09.2011 11:49
Прем´єр-міністр України Микола Азаров доручив віце-прем´єр-міністру - міністру соціальної політики України Сергію Тігіпку разом із міністром юстиції Олександром Лавриновичем та урядовим уповноваженим з питань дерегуляції Михайлом Бродським протягом двох тижнів розробити вичерпний перелік нормативних актів, що потребують нотаріального посвідчення
Про це Азаров заявив у середу, відкриваючи засідання Кабінету Міністрів, повідомили «Коментарям» у прес-службі уряду.
«Доручаю Віце-прем´єру Тігіпку разом із Міністром юстиції Лавриновичем та урядовим уповноваженим з питань дерегуляції Бродським протягом двох тижнів розробити проект законодавчих та нормативних актів, які впорядковують дії, що вимагають нотаріального посвідчення, і встановлюють короткий і вичерпний перелік», - сказав Азаров.
Прем´єр-міністр підкреслив, що чиновники часто чинять опір перетворенням, спрямованим на дерегуляцію підприємницької діяльності, проте у вирішенні даних питань необхідно орієнтуватися на думку суспільства. «Навіщо ми наших людей вишикували в нескінченні черги за довідками БТІ, за нотаріальними посвідченнями різних папірців? Часто люди на це витрачають часу і грошей більше, ніж, наприклад, на ремонт у своєму помешканні. Який сенс у цих купах паперів? Хто визначає вартість цих надуманих послуг? Яка користь суспільству від такої паразитичної системи», - запитав Азаров.
Крім того, Прем´єр-міністр доручив Секретаріату Кабінету Міністрів протягом двох тижнів підготувати аналітичну доповідь щодо дерегуляції. При цьому він підкреслив, що відповідний аналіз необхідно зробити в розрізі всіх міністерств, відомств та регіонів.
За словами Азарова, уряд проведе спеціальне засідання, на якому заслухає даний аналіз і зробить висновки, в тому числі й кадрові.
Нагадаємо, вчора Президент Віктор Янукович критикував Кабінет Міністрів за зволікання в реформуванні сфери надання адміністративних послуг.
Також нагадаємо, в серпні Президент Віктор Янукович доручив Кабінету Міністрів до 1 жовтня провести інвентаризацію адміністративних послуг.
- чистейшая правда. У меня тоже знакомые адвокаты-итальянцы есть. Рассказывали, что копию (внимание!!!!) заверить у нотариуса стоит около 1000 евро (СТЫДНО БЫЛО СКАЗАТЬ, ЧТО У НАС И 50 ЕВРО ЭТО НЕ СТОИТ), а при купле-продаже около 10 % надо заплатить!!!! И тарифы эти ЕДИНЫ ПО ВСЕЙ ИТАЛИИ. НО! У них нотариусы - это очень грамотные (реально) юристы, ими (нотариусами) очень сложно стать: либо ты из потомственных + екзамен сдаешь на хорошо, либо "блатной" (чуть ли не в знакомых Берлузкони надо быть), но екзамен все-равно сдать надо на хорошо. Просто за деньги у них нотариусом НЕ СТАНЕШЬ!за дарение квартиры, которая стоит 45000 евро, только услуги нотариуса 3500 евро.
ill be notarius написав:Я как стажист думаю может не стоит днями и ночами учить..., подождать этого короткого та вичерпного переліку. А вообще дурдом. Вспоминается фраза: "народ достоин правительства , которое выбрал"
вичерпний перелік нормативних актів, що потребують нотаріального посвідчення
Dali написав:До моєї подружки прийшла тільки що здавша екзамен, завірити копію договору оренди приміщення, укладеного між фіз. особами. Я питаю, як вона буде працювати, коли не знає елементарних речей?
Dali написав:До моєї подружки прийшла тільки що здавша екзамен, завірити копію договору оренди приміщення, укладеного між фіз. особами. Я питаю, як вона буде працювати, коли не знає елементарних речей?
VITAminka написав:Dali написав:До моєї подружки прийшла тільки що здавша екзамен, завірити копію договору оренди приміщення, укладеного між фіз. особами. Я питаю, як вона буде працювати, коли не знає елементарних речей?
а в мене виникає інше питання - як можуть працювати (ПЕРЕВІРЯТИ НОТАРІУСІВ) ті (працівники УЮ), які посилають "майбутніх" нотаріусів нотаріально завірити копію такого договору?
мене довго в УЮ не могли зрозуміти - чого я не можу завірити цю копію, чому я їм оригінал даю?
Она не поймет , ибо сказано: Как знать чего не знаешь?Золотая Рыбка написав:А я тоже у комиссии с "коллегами с не менее чем с 10-летним стажем работы" сижу поддакиваю!
И на проверки езжу!
И разъяснения(обобщения) пишу!
Хи-хи!
Tanyushkina написав:че удивляться: уберут нотариальные действия - все будет регулироваться "по понятиям" как и должно быть с таким президентом.
Доктор ZAZ написав:Она не поймет , ибо сказано: Как знать чего не знаешь?Золотая Рыбка написав:А я тоже у комиссии с "коллегами с не менее чем с 10-летним стажем работы" сижу поддакиваю!
И на проверки езжу!
И разъяснения(обобщения) пишу!
Хи-хи!
Как впихнуть невпихуемое?
Кстати, нет уже про 10-ти летний стаж. Муля опять облажалась. Есть нечта типо: "достатний опыт".
Так шо ходят проверяющие с 2-х летним опытом уже и проверяют этих гадов с 10-ти летним.
Золотая Рыбка написав:Вы часто говорите где работаете? Я-нет. Обычно говорю-юрист.
а что нет? у меня ж стаж не 10 лет ....Золотая Рыбка написав:а РаЗВЕ ВЫ-МОЛОДЕЖЬ?
dv написав:Из Макеевки и Енакиево.
скоро день юриста.Золотая Рыбка написав:хОЧУ ХОРОШИХ НОВОСТЕЙ!
Золотая Рыбка написав:Мать поеду в Яремчу...Пир во время чумы....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів