Оленка Справедлива написав:KikoTER, ну, если Ваша цель вложить кучу денег в Ваше обучение, в обустройство офиса и так далее, а потом ковыряться в носу - то я за Вас уже рада, Вам уже повезло.
KikoTER написав:Ваша іронія недоречна. Моя мета - успішно здати екзамен і займатись улюбленою справою! А те, чим Ви займаєтесь на робочому місці не варто виставляти на загал.
Оленка Справедлива написав:KikoTER написав:Ваша іронія недоречна. Моя мета - успішно здати екзамен і займатись улюбленою справою! А те, чим Ви займаєтесь на робочому місці не варто виставляти на загал.
Ваши сообщения вызывают у меня только улыбку: я ещё помню себя 4 года назад...
Особенно вторая часть цитируемого сообщения - детский сад, ясельная группа.
А ещё улыбает про "улюбленну справу". )
Оленка Справедлива написав:KikoTER, Вы не поняли: я с Вами не дискутировала, я спровоцировала и проанализировала; так, для себя, на будущее для последующего анализа.
dv написав:Кроме всего, они в первом чтении приняли в пятницу закон, согласно которому фактически отменяются все льготы детям войны, детям-сирота, ветеранам. чернобильцам, инвалидам. Тоесть они будуть назначаться и выплачиватся указаниями КАбмина. ели будут средства. Как не трудно догадаться, средств не будет. Я не понимаю почему нигде это не афишируется и пересични громадяни не поднимат волну.
7) Слід мати на увазі й ту обставину, що чинна система обліку витрат нотаріуса (а точніше її фактичну відсутність) подібно "кривому дзеркалу" створює уявлення про доходи нотаріуса, оскільки не відображає дійсний стан справ.Наприклад, податкові органи не приймають у витрати витрати нотаріусів, пов'язані з придбанням приміщень під нотаріальні контори, переведенням їх у нежитлові, з реконструкцією приміщень, придбанням обладнання, оскільки такі витрати списуються в міру їх амортизації.Взагалі не приймаються до витрат суми, сплачені нотаріусами на утримання нотаріальної палати, хоча вони об'єктивно обумовлені самим характером членства в палаті і рішенням нею цілої низки суто професійних завдань. Тим самим також створюється спотворене враження про доходи нотаріуса.
Dali написав:Stonehenge
Я думаю, що цей лист повиннен бути відкритий.
Він нічого не змінить в їх діях, бо в них є своя ціль, на все решта їх плювать. Хоча б для того, щоб якось вплинути на суспільну думку.
Kisana написав:А, можливо, звернутися до ЗМІ, наприклад Шустер, з проханням зробити передачу про нотаріат, запросити Акімову та інших реформаторів, делегувати декілька кращих представників професії в тому числі не лише столичних, але й з далеких "забутих Богом районів", і на всю країну озвучити всі наведені вище цифри(як ми підтримуємо держбюджет, і про доходи ІЦ не забути), і про чиновників які землю на 49 років в оренду беруть, і чому так сильно їм став заважати нотаріат, і про прибутки нотаріуса в 1,5млн грн в місяць(звідки така цифра?, чи не Бережна часом інформацією про свої доходи за місяць з Яником поділилась?) - і винести це на широкий загал аудиторії, а люди зараз багато чого розуміють, і навіть можуть зробити правильні висновки. Наївно звичайно, але...
Dali написав:На Шустер ми не потягнем. Там намалюють такі гроші, що ми з своїми мільйонами не оплатим.
Kisana написав:Dali написав:На Шустер ми не потягнем. Там намалюють такі гроші, що ми з своїми мільйонами не оплатим.
- це на рахунок мільйонів!
А я думала там безкоштовно теми піднімають, а не замовні - ніде правди немає. Невже всі наївно думають що ці реформи стосуватимуться лише нотаріусів, от як повідміняють обовязкове нот засвідчення деяких договорів, як беспрєдєл почнеться в документах, хто тоді страждатиме - часом не прості люди??? От якось потрібно ще й до людей достукатися, а не лише до "управлінських геніїв-реформаторів"
Kisana написав:А ще можна в програму "ГРОШІ" на 1+1 - там ніби не замовні матеріали. Але хто його знають як вони все обкрутять... - сама сказала,- сама відповідула.
Dali написав:На УП телефонів не має. Написала їм. Може відповідять.
Dali написав:Що ми хочемо розмістити відкритого листа Акімовій.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів