При*НЦ написав:Шановні коллеги, прошу висловити свої зауваження по Свідоцтву. Свідоцтво видається сину померлого. Інший спадкоємець - дочка померлого. Їх мати - дружина померлого відмовилася від спадщини, дала також заяву, що вкади були набуті за рахунок особистих коштів, на виділ частик/ видачу Свідоцвта пережившему подружжю не претендує... Вклади з 1999 року.
СВІДОЦТВО
про право на спадщину за законом
Місто Київ, Україна, ____________ вересня дві тисячі одинадцятого року.
Я, ______________________, приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу, посвідчую, що на підставі статті 1261 Цивільного кодексу України спадкоємцями зазначеного у цьому свідоцтві майна гр. Спадщенка Івана Іванович, 1949 року народження, який помер ___ жовтня 2010 року, є його діти:
син СПАДЩЕНКО Костянтин Іванович, __ листопада 1980 року народження, реєстраційний номер облікової картки платника податків ______________, місце реєстрації: місто Київ, вул. ___________________, будинок №11, квартира №232, на ½ (одну другу) частку, та
донька СПАДЩЕНКО Ярослава Іванівна, ____лютого _______року народження, реєстраційний номер облікової картки платника податків 0000000000, місце реєстрації: місто Київ, вул. ____________________, будинок №11, квартира №232, на ½ (одну другу) частку,
у тому числі з урахуванням 1/3 (однієї третьої) частки, від якої відмовилась дружина спадкодавця – СПАДЩЕНКО Валентина Іванівна.
Спадщина, на яку в указаних частках видано це свідоцтво, складається з:
грошових вкладів, з відповідними відсотками та нарахованою грошовою компенсацією, що зберігаються у філії — __________кому відділенні №2397 — ТВБВ №0483 ВАТ “Державний ощадний банк України” в м. Києві на рахунках: №00000000000 на суму 1 (одна) грн. 81 грн., №0000000 на суму 0,09 коп., №00000000000 на суму 1960 (одна тисяча дев`ятсот шістдесят) грн. 75 коп., які належали спадкодавцю згідно Повідомлення Головного управління по м. Києву та Київській області ВАТ «Державний ощадний банк України» за №___________від 21.11.2010 року;
грошових вкладів, з відповідними відсотками та нарахованою грошовою компенсацією, що зберігаються на рахунку №00000000000 в Київській регіональній дирекції АТ«_______________________» у відділенні поштового зв`язку №01 м.Києва, на суму 2883 (дві тисячі вісімсот вісімдесят три) грн. 82 коп., які належали спадкодавцю згідно Довідки ПАТ «__________________» за №_____________від 01.07.2011 року.
Свідоцтво про право на спадщину на ½ (одну другу) частку грошових вкладів видано СПАДЩЕНКУ Костянтину Івановичу.
Спадкова справа....
Основне питаня - чи обов`язково потріно загальну оцінку давати?
Дякую.
Выделенное жирным, если отказ не адресный в пользу кого-либо, писать не нужно. Тут общее правило согласно ст.1275 ГК, а у Вас я вижу по 1/2 доле.
Суммы я выделила не потому, что не надо писать- я пишу их в конце после ссылки на довидку банка № и дата " в сумме
.... на день выдачи этой справки".
Общую сумму я бы не писала, если сверху суммы видны.
Да и нет у нас сегодня такого - ОЦЕНКА наследственного имущества, если присмотреться к подстрочке в формах, то там наименование, характеристики имущества...., вартистю,- я понимаю это стоимость имущества в целом, как один из характекризирующих признаков имущества.