Форум

Інформаційний ресурс

Номенклатура справ

Re: Номенклатура справ

Номер повідомлення:#31

Повідомлення Iznanka » 10 січня 2012, 16:36

Ларс написав:Как я поняла, что в гр. 3 - "0", а в гр. 5 "Перехідна з 2010 року". А в 2010 году вх/вих были под другими индексами, как и куда их лепить?
На сколько я правильно поняла узнаю завтра - записаласть на прием в архив со всей этой бедой: номенклатуры, описи, паспорт архива, исторична довидка, додаток до историчной довидки... Одним словои капец (ну для меня точно).

Было бы неплохо если бы вы смогли после посещения архива поделиться информацией по поводу номенклатуры, паспорта и описи))
Iznanka

Повідомлення: 10
Дякував (ла): 2 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#32

Повідомлення Ларс » 10 січня 2012, 17:12

:-[
Ларс

Повідомлення: 922
Дякував (ла): 379 раз.
Подякували: 311 раз.

Номер повідомлення:#33

Повідомлення Сана » 10 січня 2012, 20:12

Ларс написав: записаласть на прием в архив со всей этой бедой: номенклатуры, описи, паспорт архива, исторична довидка, додаток до историчной довидки... Одним словои капец (ну для меня точно).

У Вас в архив на прием записываются???
Ого!!!
:-D :-D :-D
Я - человек творческий: хочу - творю, хочу - вытворяю!
Сана

Повідомлення: 10414
Дякував (ла): 3393 раз.
Подякували: 5431 раз.

Номер повідомлення:#34

Повідомлення Ларс » 10 січня 2012, 22:55

Сана - а у Вас? Нет? А как если не секрет, или ни как ?
Ларс

Номер повідомлення:#35

Повідомлення OLKA » 11 січня 2012, 11:43

А как считаете, если мы в прошлом году не погодыли номенклатуру с ЕК,что теперь делать???
OLKA

Повідомлення: 69
Дякував (ла): 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Номер повідомлення:#36

Повідомлення Сана » 11 січня 2012, 13:07

Ларс написав:Сана - а у Вас? Нет? А как если не секрет, или ни как ?

Ну, как?
Надо - звоним и что-то спрашиваем.
Надо - заезжаем.

Ведь, по идее, весь архив всегда на месте (кроме того времени, когда на проверках).
Сана

Номер повідомлення:#37

Повідомлення Ларс » 11 січня 2012, 13:19

По идее.......
За 10 дней уже 3 раза ездила в другой конец города (50 км) - и там никого, надоело.
Ларс

Номер повідомлення:#38

Повідомлення Сана » 11 січня 2012, 13:24

Ну, у нас такого не бывает...

Хотя мне ехать, конечно, намного ближе.
Сана

Номер повідомлення:#39

Повідомлення ARINA RADIONOVNA » 12 січня 2012, 15:52

наша начальник архива тоже сказала, что переносить все наряды, грифы с 11-го года, утвердить например 30 декабря 2011 года. Но вот вопрос: какую дату проставить перед грифами "СХВАЛЕНО" "ПОГОДЖЕНО", там где подпись нотариуса и дата, переносить дату с прошлого года или ставить новую?
ARINA RADIONOVNA

Повідомлення: 13
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 3 раз.

Номер повідомлення:#40

Повідомлення tarani » 13 січня 2012, 15:19

OLKA написав:А как считаете, если мы в прошлом году не погодыли номенклатуру с ЕК,что теперь делать???

У меня таже песня - нет схвалення ЕК. Что делать? %)
tarani

Повідомлення: 148
Дякував (ла): 164 раз.
Подякували: 51 раз.

Номер повідомлення:#41

Повідомлення osvetik » 19 січня 2012, 10:36

поділіться досвідом відвідування архіву (Київ), буду дуже вдячна!
osvetik

Повідомлення: 15
Дякував (ла): 8 раз.

Номер повідомлення:#42

Повідомлення tarani » 19 січня 2012, 10:45

Сначала позвоните и узнайте работают ли они. Я ездила раз 5, пока наконец-то попала. Там все очень быстро и достаточно вежливо (во всяком случае было в прошлом году)тел.513-94-75. Понедельник по-моему выходной.
tarani

Номер повідомлення:#43

Повідомлення osvetik » 19 січня 2012, 10:49

tarani, дякую)а як ви вирішили питання з схваленням ЕК, бо в нас така ж проблемка) *CRAZY*
osvetik

Номер повідомлення:#44

Повідомлення tarani » 19 січня 2012, 12:38

да честно говоря никак. Я про него вообще забыла, вот вспомнила, когда увидела здесь на сайте. Буду в ближайшее время в управлении - уточню.
tarani

підсумковий запис по номенклатурі

Номер повідомлення:#45

Повідомлення ВАЛКІР » 20 січня 2012, 12:15

1.
Якщо в 2011 році, наприклад, заведено 11 спадкових справ, + 1 справа відкрита з 2010 року, 4 з яких закриті в 2011 році (4 картонажи), 8 - відкритих.
В підсумковому записі "таких, що переходять" - 11 чи 8 ???????
Коли здавала підсумковий запис до номенклатури за 2010 рік "такими, що переходять" рахували лише ті, які не закриті були.
2.
складаючи описи спадкових справ за 2011 рік, справи закриті в 2010 році вносити до цього опису з вказівкою "Документи з цього питання див. також у розділі за 2010 рік, № ..."
ВАЛКІР

Повідомлення: 14
Дякував (ла): 0 раз.

Номер повідомлення:#46

Повідомлення ANUTA Я ТУТА » 20 січня 2012, 13:19

1) такими, що переходять" рахувала лише ті, які не закриті були в 2011 році.
хоча тепер задумалась над тим,що Ви написали, адже книги які переходять із року в рік ми враховуємо.
а чи з с/с, які ще незакриті з 2010 року така ж ситуація!?
2) в опис спадкових справ вношу тільки с/с закриті в 2011 році, в 2010 році цих описів не було тому закриті справи 2010 року так і лишили.
ANUTA Я ТУТА

Повідомлення: 30
Дякував (ла): 4 раз.

Номер повідомлення:#47

Повідомлення ANUTA Я ТУТА » 20 січня 2012, 13:27

по 2 питанню ще хочу добавити, оскільки до опису справ тривалого зберігання включаються картонажі із закінченими, то писати "Документи з цього питання див. також у розділі за ___ рік, № ..." не треба, оскільки таке ми пишимо коли справи не завершені в діловодстві і переходять із року в рік. (п.13.4)
ANUTA Я ТУТА

Повідомлення: 30
Дякував (ла): 4 раз.

Номер повідомлення:#48

Повідомлення S.Anya » 20 січня 2012, 16:02

osvetik написав:поділіться досвідом відвідування архіву (Київ), буду дуже вдячна!

Була сьогодні, завезла номерклатуру за 2011 р. із закритим підсумковим записом та на 2012 р., на якій там де ПОГОДЖЕНО написали прізвище зав. архівом, яка погоджувала номенклатуру в минулому році та ту дату.
1. Журнали вх./вих. кореспонденції та книгу реєстрації наказів з адм. питань можна продовжувати вести далі (хоча в типовій номерклатурі "перехідна" відсутнє).
2. Прехідні книги та журнали, які переходять з року в рік в номенклатурі відображаємо кожного разу (бо я при заведенні їх в номенклатуру внесла, а наступного року в гр. 3 - де кількість справ, ставила прочерк, а в примітках писАла "перейшла з 2010 року", так не правильно, треба кожного року писати кількість).
3.Спадкові справи, заведені але не закриті в описи не вносимо та в номенклатурі не відображаємо, закриті вносимо в описи спадкових справ тривалого зберігання, а в загальні описи тривалого зберігання не вносимо, в підсумковому записі в нас тоді буде 2 описи тривалого зберігання (загальні та спадкові).
4.Особові справи найманих працівників, які не закриті також не описуємо не враховуємо в номенклатурі ніде не відображаємо взагалі, коли вони вже будуть закриті, робимо описи справ з особового складу, а в описи постійного зберігання не вносимо, а в підсумковому записі в номенклатурі в нас буде 2 описи справ постійного зберігання.
5. Внутрішній опис сс (нарядів) (дод. 34 Правил) підклеюємо до обкладинки (картонажу) в внутрішньої сторони (зворотній бік обкладинки, де тиутлка), на титулці де номери аркушів пишемо не загальну кількість аркушів усіх сс, що лежать в папці, а кількість сс. А в описі сс тривалого зберігання (дод. 35 Правил) в гр. 4 (крайні дати сс, які вміщені у картонаж) пишемо дати закриття сс, якщо там знаходиться лише 1 сс, пишемо одну дату закриття.
5. Паспорт архіву сказали не везти, історичну довідку робити не потрібно.
6. На справи з індексом 03-Архів описи не робимо, а в підсумковий запис зараховуємо.
7. Просять робити описи справ тимчасового зберігання, бо кількість нотаріусів у Києві дуже велика, справи знищують не всі, а здається це все потім в архів (місця там взагалі немає, все на підлозі в "тюках"), а описи доводиться робити їм самім потім. Так що в моєму підсумковому записі є 1 опис тимчасового...
8. До речі в мене номенклатура на 2011 рік також не схвалена ЕК...
S.Anya

Повідомлення: 1023
Дякував (ла): 729 раз.
Подякували: 693 раз.

Номер повідомлення:#49

Повідомлення Ларс » 20 січня 2012, 16:33

S.Anya написав:Була сьогодні, завезла номерклатуру за 2011 р. із закритим підсумковим записом та на 2012 р., на якій там де ПОГОДЖЕНО написали прізвище зав. архівом, яка погоджувала номенклатуру в минулому році та ту дату.
1. Журнали вх./вих. кореспонденції та книгу реєстрації наказів з адм. питань можна продовжувати вести далі (хоча в типовій номерклатурі "перехідна" відсутнє).
2. Прехідні книги та журнали, які переходять з року в рік в номенклатурі відображаємо кожного разу (бо я при заведенні їх в номенклатуру внесла, а наступного року в гр. 3 - де кількість справ, ставила прочерк, а в примітках писАла "перейшла з 2010 року", так не правильно, треба кожного року писати кількість).
3.Спадкові справи, заведені але не закриті в описи не вносимо та в номенклатурі не відображаємо, закриті вносимо в описи спадкових справ тривалого зберігання, а в загальні описи тривалого зберігання не вносимо, в підсумковому записі в нас тоді буде 2 описи тривалого зберігання (загальні та спадкові).
4.Особові справи найманих працівників, які не закриті також не описуємо не враховуємо в номенклатурі ніде не відображаємо взагалі, коли вони вже будуть закриті, робимо описи справ з особового складу, а в описи постійного зберігання не вносимо, а в підсумковому записі в номенклатурі в нас буде 2 описи справ постійного зберігання.
5. Внутрішній опис сс (нарядів) (дод. 34 Правил) підклеюємо до обкладинки (картонажу) в внутрішньої сторони (зворотній бік обкладинки, де тиутлка), на титулці де номери аркушів пишемо не загальну кількість аркушів усіх сс, що лежать в папці, а кількість сс. А в описі сс тривалого зберігання (дод. 35 Правил) в гр. 4 (крайні дати сс, які вміщені у картонаж) пишемо дати закриття сс, якщо там знаходиться лише 1 сс, пишемо одну дату закриття.
6. На справи з індексом 03-Архів описи не робимо, а в підсумковий запис зараховуємо.
7. Просять робити описи справ тимчасового зберігання, бо кількість нотаріусів у Києві дуже велика, справи знищують не всі, а здається це все потім в архів (місця там взагалі немає, все на підлозі в "тюках"), а описи доводиться робити їм самім потім. Так що в моєму підсумковому записі є 1 опис тимчасового...

Все терпець урвався ]:-> ]:-> ]:->
Значит практика в каждой области разная, у нас, кроме мною выделеного и п. 8 (п.5 неуверена, может и так) ВСЕ НАОБОРОТ!
Ларс

Номер повідомлення:#50

Повідомлення Ларс » 20 січня 2012, 16:43

Дословно:
"Щодо справ розділу 03 - Архів Номенклатури, то слід зазначити, що цей розділ містить справи, які при передаванні на державне зберігання приймаються як особлива категорія і до підсумкового запису Номенклатури не заносяться" Чижмарь К.І., рецензенти: В.М. Бережна, завідуюча Держнотархівом в АР Крим, Ю.А. Остапенко, завідуюча Харківським облдержнотархівом.
Ларс

Номер повідомлення:#51

Повідомлення S.Anya » 20 січня 2012, 16:57

Ларс написав:6. На справи з індексом 03-Архів описи не робимо, а в підсумковий запис зараховуємо.
Дословно:
"Щодо справ розділу 03 - Архів Номенклатури, то слід зазначити, що цей розділ містить справи, які при передаванні на державне зберігання приймаються як особлива категорія і до підсумкового запису Номенклатури не заносяться" Чижмарь К.І., рецензенти: В.М. Бережна, завідуюча Держнотархівом в АР Крим, Ю.А. Остапенко, завідуюча Харківським облдержнотархівом.

В нашому архіві є така книжка, але вони не згодні з нею, я робила як там написано, тобто не враховувала в підсумковий справи з індексом 03, сказали враховувати.
S.Anya

Номер повідомлення:#52

Повідомлення Vatson » 20 січня 2012, 17:01

S.Anya написав:
Ларс написав:6. На справи з індексом 03-Архів описи не робимо, а в підсумковий запис зараховуємо.
Дословно:

В нашому архіві є така книжка, але вони не згодні з нею, я робила як там написано, тобто не враховувала в підсумковий справи з індексом 03, сказали враховувати.

Наш архив тоже говорит,что 03-надо учитывать в пидсумковий по количеству справ.
Каждый вечер наступает вдруг
Если кушать нечего тебе, мой друг,
Если ты от жизни от такой устал,
Может, вспомнишь, курва,
За кого голосовал?
Vatson

Повідомлення: 22384
Дякував (ла): 80964 раз.
Подякували: 45719 раз.

Номер повідомлення:#53

Повідомлення osvetik » 20 січня 2012, 18:30

S.Anya, дуже Вам вдячна, виручили,головне вчасно))))
osvetik

Номер повідомлення:#54

Повідомлення Ex lege » 23 січня 2012, 14:30

S.Anya написав:
osvetik написав:поділіться досвідом відвідування архіву (Київ), буду дуже вдячна!

Була сьогодні, завезла номерклатуру за 2011 р. із закритим підсумковим записом та на 2012 р., на якій там де ПОГОДЖЕНО написали прізвище зав. архівом, яка погоджувала номенклатуру в минулому році та ту дату.

Смешно, но наш архив разъясняет все совершенно наоборот (кроме пункта 6) Везем и паспорт архива и историческую справку, сами переходными делать книги мы не можем /если это не указано в типовой номенклатуре/ и т.д. Разные области - разная практика.
Ex lege

Повідомлення: 1706
Дякував (ла): 933 раз.
Подякували: 846 раз.

Номер повідомлення:#55

Повідомлення S.Anya » 23 січня 2012, 18:19

А ось так має виглядати номенклатура на 2012 рік в тих, хто погодив у 2011 р. в Київському архіві:
Приєднані файли
Номенклатура_2012_для форуму.doc
(159.5 KIB) Завантажено 411 разів
S.Anya

Номер повідомлення:#56

Повідомлення GAC » 23 січня 2012, 20:07

S.Anya, я так понимаю, то что Вы писали в сообщ. № 48 касается именно Киева?
GAC

Повідомлення: 325
Дякував (ла): 90 раз.
Подякували: 231 раз.

Номер повідомлення:#57

Повідомлення S.Anya » 24 січня 2012, 10:33

GAC написав:S.Anya, я так понимаю, то что Вы писали в сообщ. № 48 касается именно Киева?

так.
S.Anya

Номер повідомлення:#58

Повідомлення GAC » 24 січня 2012, 11:55

спасибо, сегодня поеду в архив...........
GAC

Повідомлення: 325
Дякував (ла): 90 раз.
Подякували: 231 раз.

Номер повідомлення:#59

Повідомлення K_V_P » 24 січня 2012, 15:20

Здравствуйте!
У меня возник вопрос по наемным рабочим. Насколько я поняла, если работник, например, принят на работу в 2008 году, но еще не уволен, то в раздел "особових справ" за 2011 год ничего не пишем. Правильно? А куда вы складываете больничные листы? И что такое "особові рахунки найманих працівників"?
Спасибо
K_V_P

Повідомлення: 77
Дякував (ла): 30 раз.
Подякували: 3 раз.

Номер повідомлення:#60

Повідомлення S.Anya » 24 січня 2012, 15:42

По першому запитанню - так, а справу в "особові рахунки" я не заводила, за порадою колег складаю розрахункові відомості в справу 01-14 (витрати), лікарняних в мене немає, бо лікарняні не сплачую, просто плачу як звичайну з/п за всі дні, не хочу морочитися з ними та не вмію вираховувати, ще не знаю як нараховувати відпускні, буду питати в знайомого бухгалтера, бухгалтерію веду сама.
S.Anya

Поперед.Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Google [Bot]