03-02 Справа фонду (історична довідка, акти перевіряння наявності та стану документів, акти приймання-передавання документів, акти про вилучення документів, постанови судово-слідчих органів, акти про нестачу й непоправні пошкодження документів)
Ex lege написав:У нас в архиве объясняют так:
если вы завели за 2011 год 10 наследственных дел, по 4-м из которых вы выдали свидетельства, то в графе 3 номенклатуры (килькисть справ) пишемо - "10", а в примечаниях пишем - "6 их которых переходные"
акква написав:Підкажіть, будь ласка, чи номенклатура за 2010 рік повинна бути Схвалена- Погоджена, чи тільки затверджена нотаріусом?
Yuliia написав:А можно им здать номеклатуру, заисанную карандашиком
акква написав:А у меня еще вопросы А разве в номенклатуре мы отражаем кол-во самих спад.справ, а не кол-во картонажей(в кот. находятся оконченные спад.справи)?
lyuda написав:Підсумок по Києву щодо номенклатури за 2011 рік.
Як я це зрозуміла – ще не їздила, хотіла на консультацію поїхати попередньо по цьому питанню – сказали зараз в них часу немає приходьте в лютому.
В графі 3 – ставимо кількість всіх фактично заведених справ в 2011 році, в тому числі закритих в 2011 спадкових справ та кількість тих справ, що перейшли з 2010 року.
За наявності закритих в 2011 році с/с в розділі 03- Архів в гр. 3 індексу 03-04 буде вже не 1 тривалий опис а 2.
ВИЙНЯТОК :
- нічого не зазначаємо про спадкові справи заведені в 2011 або раніше але не закриті в 2011.
- Нічого не зазначаємо про особові справи осіб які прийняті в 2011 році або раніше.
ПИТАННЯ:
1. спадкові справами заведені в 2011 році або раніше, але не закритими досі – я так розумію заносити в номенклатуру треба буде в тому році коли буде закрита с/с.
так2. якщо про особові справи зараз забуваємо – то от про особові рахунки, накази з особового складу та книгу реєстр наказів з особового складу НЕ ЗАБУВАЄМО та відображаємо в номенклатурі і відповідно в підсумковому записі, при цьому вони вносяться в описи тривало зберігання за 2011 рік - «смішно по описам накази з особового складу будуть а справи нема» і що писати навпроти особової справи (прийнятий в 2011) в гр 5 , якщо показити я її не можу і написати зо "не заводилась" теж не можу?.
маразм, але - так. Фразу "не заводилась" не пишіть.
По графі 4 – ті справи що «До ліквідації» -а саме 01-12 (стат звіт), 03-01 (паспорт арх),03-02 (спр фонду)не знаю, віднесла до тимчасових–відносимо до тривалих.сказали не робити її, зараз мене поб'ють, казали-мазали...
В графі № 5 - пишемо навпроти перехідних справ, які заводились в 2010 році «Перехідна з 2010 року» (при цьому в гр. 3 ставимо скільки в нас тих справ).так
Індекс 01-22 (накази з адм), 01-23 (журн вх), 01-24 (журн вих) – самостійно ставимо відмітку «Перехідна».так
Підсумковий :
в графі УСЬОГО – зазначаємо лише кількість фактично заведених у 2011 році справ:
- враховуючи архівний розділ та закриті спадкові справи,
- не враховуючи перехідні справи,не закриті спадкові справи та особові справи,враховуючьне враховуючи
ПИТАННЯ – індекс 03-02 Історична довідка – так робимо чи ні, і відповідно враховуємо чи ні?ні
ТАКИХ ЩО ПЕРЕХОДЯТЬ – рахуємо перехідні справи по кожній категорії не за 2011 рік а за 2010 рік.ті, що перейшли з минулого року
З ПОЗНАЧКОЮ «ЕПК» - за ЯКИЙ РІК рахувати справи?не зрозуміла
Зауваження, рекомендації, схвалення, поради – ПРИЙМАЮТЬСЯ ЦІЛОДОБОВО.
Якщо щось не так, то кидайте помідори, тапки і все що тільки зможете підняти бо голова вже обертом від різних думок та підходів . До того ж це може допомогти іншим.
S.Anya написав:osvetik написав:3.Спадкові справи, заведені але не закриті в описи не вносимо та в номенклатурі не відображаємо, закриті вносимо в описи спадкових справ тривалого зберігання, а в загальні описи тривалого зберігання не вносимо, в підсумковому записі в нас тоді буде 2 описи тривалого зберігання (загальні та спадкові).
акква написав:А у вас так не было, что все принимают, и даже утверждают(!), а потом по несколько раз приходится переделывать?
S.Anya написав:lyuda написав:в графі УСЬОГО – зазначаємо лише кількість фактично заведених у 2011 році справ:
- враховуючи архівний розділ та закриті спадкові справи,
- не враховуючи перехідні справи,враховуючь
я мала на увазі не враховуючи перехідні з 2010 року які в гр 3 відмітили.
З ПОЗНАЧКОЮ «ЕПК» - за ЯКИЙ РІК рахувати справи?не зрозуміла
Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]