час написав:Я сегодня этот вопрос тоже задавал нашему архиву-сказали и в описи тривалого и в номенклатуру включаем картонажи+ делаем отдельную опись на наслед.дела
Vatson написав:И еще дод. 34 (внутр.опис с/с)-объясните, почему по форме додатка там стоит "схвалено протоколом засыдання ЕК"-что это имелось ввиду, то что мы описи по дод.35 по с/с утверждаем и потом сюда переносим или отдельно еще по каждому картонажу внутренние описи тащить на утверждение?по всем другим формам внутреннего опису (по договорам и т.п. )там только подпись архива, а тут еще и ссылка на протокол, блин, какой ....придумал эту хрень?
Semiramida написав:Vatson написав:И еще дод. 34 (внутр.опис с/с)-объясните, почему по форме додатка там стоит "схвалено протоколом засыдання ЕК"-что это имелось ввиду, то что мы описи по дод.35 по с/с утверждаем и потом сюда переносим или отдельно еще по каждому картонажу внутренние описи тащить на утверждение?по всем другим формам внутреннего опису (по договорам и т.п. )там только подпись архива, а тут еще и ссылка на протокол, блин, какой ....придумал эту хрень?
по додатку 34 сказали "схвалено протоколом засыдання ЕК" не друкувати, бо внесено в помилково
напевно, вам краще спитатись у свого архіва, а то бачу в кожній області архів "сам себе режиссер"
Зверніть увагу: наведений внутрішній опис спадкових справ (нарядів) дещо відрізняється від форми, передбаченої дод. 34 до Правил .., а саме вкінці опису відсутні грифи схвалення та погодження, оскільки правила не передбачають в цьому випадку ані схвалення ЕК управління юстиції, ані погодження держнотархівом. Однак питання щодо розміщення цих грифів залишається відкритим до відповідного внесення змін до Правил
Semiramida написав:Нотаріальне діловодство А.М. Єрух, Г.І. Ожегова, К.І. ЧижмарьЗверніть увагу: наведений внутрішній опис спадкових справ (нарядів) дещо відрізняється від форми, передбаченої дод. 34 до Правил .., а саме вкінці опису відсутні грифи схвалення та погодження, оскільки правила не передбачають в цьому випадку ані схвалення ЕК управління юстиції, ані погодження держнотархівом. Однак питання щодо розміщення цих грифів залишається відкритим до відповідного внесення змін до Правил
Vatson написав:сбросьте кто-нибудь образе описи по дод.35 за 2011 год с образцом заполнения пожалуйста.
LionKing написав:Подскажите пожалуйста такой вопросик: в паспорте архива в разделе "справ" мы указываем общее количество справ что у нас в архиве (которое по описам идёт, нарастающее), или ту часть, которая образовалась в 2011 году? Спасибки!
общее количество справ что у нас в архиве (которое по описам идёт, нарастающее)
Олена В написав:Будь-ласка "тикніть мені носом" де в Правилах діловодства (який пункт) написано про описи спадкових справ тривалого зберігання? Ніяк не можу знайти
Олена В написав:Я ці пункти перечитала вже десять раз і не можу прийти до висновку про необхідність складання описів спадкових справ тривалого зберігання. Я розумію (внутрішній опис спадкової справи, внутрішній опис картонажу, і загальний опис справ тривалого зберігання, де вказуються картонажі).
На істину не претендую, але сама зазначаю общее количество справ что у нас в архиве (которое по описам идёт, нарастающее)
такLionKing написав:На істину не претендую, але сама зазначаю общее количество справ что у нас в архиве (которое по описам идёт, нарастающее)
Дякую! І ще питання: в паспорті архіву в графах з кількістю справ рахувати "справу" як номенклатурну одиницю, тобто щоб співпадало з підсумковим записом у номенклатурі та описами справ, без урахування кількості томів кожної справи?рахувала з урахуванням кількості томів кожної справи
І ще стосовно справ постійного зберігання, в тому ж паспорті архіву. Графа "Внесено в описи, затверджені ЕПК". Якщо в нашій номенклатурі немає жодної справи постійного зберігання з позначкою ЕПК, просто цю графу не заповнюємо?
Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]