Marysia написав:я бы не делала - во-первых мораторий и доверки на распоряжение изначально недействительные
во вторых : право аренды теперь отчуждается (продается)
Marysia написав:я бы не делала - во-первых мораторий и доверки на распоряжение изначально недействительные
Угоди (у тому числі довіреності), укладені під час дії заборони на купівлю-продаж або іншим способом відчуження земельних ділянок та земельних часток (паїв), визначених підпунктами "а" та "б" цього пункту, в частині їх купівлі-продажу та іншим способом відчуження, а так само в частині передачі прав на відчуження цих земельних ділянок та земельних часток (паїв) на майбутнє є недійсними з моменту їх укладення (посвідчення).
Veдьмо4ка написав:Marysia написав:я бы не делала - во-первых мораторий и доверки на распоряжение изначально недействительные
я конечно не истина в последней инстанции, ноУгоди (у тому числі довіреності), укладені під час дії заборони на купівлю-продаж або іншим способом відчуження земельних ділянок та земельних часток (паїв), визначених підпунктами "а" та "б" цього пункту, в частині їх купівлі-продажу та іншим способом відчуження, а так само в частині передачі прав на відчуження цих земельних ділянок та земельних часток (паїв) на майбутнє є недійсними з моменту їх укладення (посвідчення).
доверенность на передачу в аренду зем участка - чего вдруг нельзя?! что касается текста - все полномочия для совершения и заключения договора аренды
irina_k написав:ПЕРЕДАТИ в оренду належну мені праві власності земельну ділянку площею 3,06 (три цілих шість десятих)га в межах згідно з планом, що розташована на території оооооо сільської ради ххххххх району Черкаської області, яка надана для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, для чого надаю право бути моїм представником в усіх компетентних установах та організаціях, подавати від мого імені заяви та документи, підписати договір оренди, отримувати належну мені орендну плату, згідно договору оренди в грошовій, натуральній або відробітковій формі, розписуватись за мене і виконувати всі дії, пов’язані з виконанням повноважень за цією довіреністю.
Довіреність видана без права відчуження вищевказаної земельної діялнки, строком на три роки і дійсна до 24 (двадцять четвертого) березня 2016 (дві тисячі шістнадцятого) року.
Довіреність видана без права передоручення повноважень іншим особам.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів