Номер повідомлення:#9
andy
» 06 вересня 2006, 20:09
"В моей практике был случай, когда супруга уезжала в долговременную командировку, и хотела оставить мужу ""генеральное"" согласие на все действия. Не вижу тут ничего противозаконного. З а я в а Я, ___________, даю згоду своєму чоловіку _________ на виконання ним на умовах йому відомих наступних дій на території України:• відчуження (продаж, дарування, міна, рента) нерухомого та рухомого майна, придбаного нами під час перебування у зареєстрованому шлюбі• придбання (купівля, міна, рента) нерухомого та рухомого майна, інвестиційних активів (цінних паперів, корпоративних прав) при якому витрачаються наші з чоловіком спільні грошові кошти• передача в оренду (найм) та позичку нерухомого та рухомого майна, придбаного нами під час перебування у зареєстрованому шлюбі• відчуження (продаж, дарування, міна) інвестиційних активів: цінних паперів, корпоративних прав на приватне підприємство, корпоративних прав (частки чи частки від частки) в товариствах, в яких є учасником мій чоловік ____________• внесення спільних грошових коштів без обмеження їх розміру моїм чоловіком ______________ в товариства чи приватні підприємства, в яких він є учасником (засновником) під час збільшення статутного фонду цих підприємств• передача спільних грошових коштів без обмеження їх розміру в позику (процентну чи безпроцентну) громадянам та юридичним особам.Дана згода діє протягом трьох років з моменту її проголошення."