ARINA RADIONOVNA написав:http://www.yurradnik.com.ua/stride/men/index.php?m=archive&y=2010&mag=78&art=1684
да, спасибо, я эту статью видела. однако в ней речь идет не о заполнении журналов и книг, а об отметках НА ДОКУМЕНТАХ.
давайте еще и на всех докумнетах, которые мы регистрируем отметку об исполнении ставить:
Таким чином, відмітка про виконання документа:
а) розміщується на першому аркуші в нижньому полі або на звороті першого аркуша документа;
б) може включати в себе коротку довідку про виконання (якщо відсутній документ, що свідчить про виконання);
в) має включати слова «До справи» і номер справи (наряду), у яку повинен бути підшитий виконаний документ;
г) має містити дату та підпис нотаріуса, оскільки усі службові відмітки на документах, пов’язані з їх проходженням та виконанням (резолюції, погодження, візи, відмітки про виконання документа й направлення його до справи) підлягають обов’язковому датуванню і підписанню (п. п. 4.3.4 Примірної інструкції з діловодства у міністерствах, інших центральних органах виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, місцевих органах виконавчої влади, затвердженої Постановою Кабінету Міністрів України від 17.10.97 № 1153).
да и к тому же, даже если докумнет подлежит исполнению, то отметка ставится не всегда:
Так, відповідно до п. п. 6.9 Правил ведення нотаріального діловодства, «на документах, що виконані, проставляється відмітка про виконання, яка розміщується на нижньому полі першого аркуша або на звороті першого аркуша документа і включає в себе коротку довідку про виконання (якщо відсутній документ, що свідчить про виконання), а також слова «До справи» і номер справи (наряду), у яку повинен бути підшитий виконаний документ».
ну давайте же думать все-таки!!! что такое ИСПОЛНЕНИЕ? неужели КАЖДЫЙ полученный докумнет должен исполняться?
а то ведь и правда - что получается?
мы в книге входящих(исходящих) написали, что документ исполнен, а позначка про виконання на самом докумнете - где? а правилами деловодства регулируется как раз таки именно ЭТА позначка - позначка на документе. и раз мы написали, что его выполнили - значить должны ее поставить если отсутствует докумнет, подтверждающий выконання.
а как раз во всех этих заявах (которые идут к договору), которые вы "выконуете" - такой докумнет, подтверждающий исполнение отсутствует!
а я исполняю только то, что подлежит исполнению. и ставлю на действительно исполненные докумнеты соот. отметки.
поэтому коллеги, творчество это хорошо, но я думаю, в деловодстве творчества быть не должно