net.***! написав:и хто за це буде платити.....якщор вони через день гнуть один на одного.....
меньш з тм...
питання до западенців...дайте пліз рецептика пляцка...у кого є
короче на вигляд коричневий(не пам"ятаю, здається бісквіт, але коли кладуть тісто то зверху додають сир(для москалів ТВОРОГО ) так с...коли все спечеться то сир виходить всередині иі нерівномірно так ...
\корче ПАМАХИТЕ пасеяла я рецепт....а пляцок дуже смачний....
Армани написав:Льолік написав:Добри уэчер...
школа Кравасиси?
Рецепт сырника с маком:
тесто:
2 стакана муки
0,5 стакана сахарной пудры
2 желтка
200г маргарина
1ст.л. разрыхлителя
2 ст.л. какао
Небольшую часть теста положить в морозилку, остальное - в холодильник.
Маковая масса:
0,5 л растертого мака
1 стакан сахара
100 г масла
1 желток
4 взбитых белка
2 ст.л. манки (или панировочных сухарей)
Творожная масса:
1,5-2 кг молотого творога
8 желтков растереть с 1,5 ст сахара
100 г мягкого масла
0,5 стакана манки, ваниль, цедра лимона
1 дес.л. разрыхлителя
Добавить 8 белков, взбитых в пену,
изюм.
Большую форму смазываем маргарином или сливочным маслом и застилаем промасленной бума гой (специальная бум ага для выпечки). Выкладываем слои в следующей последовательности: тесто из холодильника-маковая маса-творожная маса. Сверху на крупную терку натирачем тесто из морозилки.
net.***! написав:якого перцю?
notаrk написав:net.***! написав:якого перцю?
перець бланшується, розрізаний на чотири частинки, тоді укладається в півлітрові банки і заливається або помідорами або часниковим соусом, але я теж не пам'ятаю рецепта-все в маминому записнику
net.***! написав:Льолик...яж после коньяка...ну какой самсунг....
Jaine написав:Husky , яка порода у вашого красеня -кота ?
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot], Yandex [Bot]