net.***! написав:и хто за це буде платити.....якщор вони через день гнуть один на одного.....
меньш з тм...
питання до западенців...дайте пліз рецептика пляцка...у кого є
короче на вигляд коричневий(не пам"ятаю, здається бісквіт, але коли кладуть тісто то зверху додають сир(для москалів ТВОРОГО) так с...коли все спечеться то сир виходить всередині иі нерівномірно так ...
\корче ПАМАХИТЕ пасеяла я рецепт....а пляцок дуже смачний....
Армани написав:Льолік написав:Добри уэчер...
школа Кравасиси?
Рецепт сырника с маком:
тесто:
2 стакана муки
0,5 стакана сахарной пудры
2 желтка
200г маргарина
1ст.л. разрыхлителя
2 ст.л. какао
Небольшую часть теста положить в морозилку, остальное - в холодильник.
Маковая масса:
0,5 л растертого мака
1 стакан сахара
100 г масла
1 желток
4 взбитых белка
2 ст.л. манки (или панировочных сухарей)
Творожная масса:
1,5-2 кг молотого творога
8 желтков растереть с 1,5 ст сахара
100 г мягкого масла
0,5 стакана манки, ваниль, цедра лимона
1 дес.л. разрыхлителя
Добавить 8 белков, взбитых в пену,
изюм.
Большую форму смазываем маргарином или сливочным маслом и застилаем промасленной бума гой (специальная бум ага для выпечки). Выкладываем слои в следующей последовательности: тесто из холодильника-маковая маса-творожная маса. Сверху на крупную терку натирачем тесто из морозилки.
net.***! написав:якого перцю?
notаrk написав:net.***! написав:якого перцю?
перець бланшується, розрізаний на чотири частинки, тоді укладається в півлітрові банки і заливається або помідорами або часниковим соусом, але я теж не пам'ятаю рецепта-все в маминому записнику
net.***! написав:Льолик...яж после коньяка...ну какой самсунг....
Jaine написав:Husky , яка порода у вашого красеня -кота ?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів