evictia написав:Per se написав:хотя... кого я обманываю?
Межигір'я- это же село?!після частини третьої доповнити дев’ятьма новими частинами такого змісту:
“Свідоцтво про право на спадщину на земельну частку (пай) після смерті фізичних осіб, які проживали в сільській місцевості, може бути видане посадовою особою органу місцевого самоврядування спадкоємцям першої та другої черги за законом на підставі трудової книжки члена колективного або іншого сільськогосподарського підприємства чи засвідченого належним чином витягу з неї, за наявності в ній відповідного запису, чи рішення суду, яке набрало законної сили, про членство в колективному або іншому сільськогосподарському підприємстві, що розташовувалося на цій території.
Свідоцтво про право на спадщину на земельну ділянку може бути видане посадовою особою органу місцевого самоврядування спадкоємцям першої та другої черги за законом на підставі правовстановлюючих документів, державного акта або відповідного рішення органу місцевого самоврядування.
Щось мені здається, що ключовими у всьому цьому маразмі є виділені червоним слова. Чи не є це черговим перерозподілом власності?
А мне кажется что из этого видно только одно- что до ГК 2004 года они так и не дошли. А в старом ГК были только две очереди.
ВотЬ!!