Форум

Інформаційний ресурс

Лист Української нотаріальної палати до Верховної Ради України

Re: Лист Української нотаріальної палати до Верховної Ради України

Номер повідомлення:#61

Повідомлення Marysia. » 17 жовтня 2012, 20:59

evictia написав:
Per se написав:хотя... *SCRATCH* кого я обманываю?
Межигір'я- это же село?!

після частини третьої доповнити дев’ятьма новими частинами такого змісту:
“Свідоцтво про право на спадщину на земельну частку (пай) після смерті фізичних осіб, які проживали в сільській місцевості, може бути видане посадовою особою органу місцевого самоврядування спадкоємцям першої та другої черги за законом на підставі трудової книжки члена колективного або іншого сільськогосподарського підприємства чи засвідченого належним чином витягу з неї, за наявності в ній відповідного запису, чи рішення суду, яке набрало законної сили, про членство в колективному або іншому сільськогосподарському підприємстві, що розташовувалося на цій території.

Свідоцтво про право на спадщину на земельну ділянку може бути видане посадовою особою органу місцевого самоврядування спадкоємцям першої та другої черги за законом на підставі правовстановлюючих документів, державного акта або відповідного рішення органу місцевого самоврядування.

Щось мені здається, що ключовими у всьому цьому маразмі є виділені червоним слова. Чи не є це черговим перерозподілом власності?

А мне кажется что из этого видно только одно- что до ГК 2004 года они так и не дошли. А в старом ГК были только две очереди.
ВотЬ!!
Никогда не говори "никогда"!
Marysia.

Повідомлення: 15207
Дякував (ла): 55736 раз.
Подякували: 26655 раз.

Номер повідомлення:#62

Повідомлення Stonehenge » 17 жовтня 2012, 21:06

Я вот тож об этом чего-то вспомнила.
Эти господа, которые голосовали давеча, они в какой ЦК изменения вносили?
Если в новый, то почему 3-5 очередь наследников по закону из него не вычеркнули?
"...Если выпало в Империи родиться,
лучше жить в глухой провинции, у моря..."

Иосиф Бродский
Stonehenge

Повідомлення: 8606
Дякував (ла): 2454 раз.
Подякували: 5659 раз.

Номер повідомлення:#63

Повідомлення Оленка Справедлива » 17 жовтня 2012, 22:08

notаrk написав:
Руби написав:відповідно до підпункту 7 пункту 2 розділу І проекту «відмітка про перехід права власності при видачі свідоцтва про право на спадщину провадиться посадовою особою органу місцевого самоврядування шляхом закреслення прізвища, ім’я та по батькові спадкодавця на правовстановлюючому документі і виправлення на прізвище, ім’я та по батькові спадкоємця та повинно бути підтверджено підписом посадової особи органу місцевого самоврядування і печаткою цього органу.
Вы этот цирк читали? *WALL* *WALL* *WALL*

і попробуй комусь поясни тепер, що має бути інакше. хай креслять, потім ці папери з кабінету викину через вікно

Могла бы, 500 раз поблагодарила бы за это сообщение. :)
В каждом маленьком ребёнке и в мальчишке и в девчонке, есть по 200 грамм какашек или даже полкило.
А вот в дяде, или в тёте, там уже какашек больше, и бывает так, что вовсе, целый дяденька говно! :)
Оленка Справедлива

Повідомлення: 5063
Дякував (ла): 1903 раз.
Подякували: 2115 раз.

Номер повідомлення:#64

Повідомлення notаrk » 18 жовтня 2012, 11:30

дзвонить секретар одніє з сільрад, консультується по заповіту. говорим звичайно на різних мовах *WALL* кажу-порядок вчинення нот дій сільрадами маєте, ще з минулого року-ні, нема...інтернет в сільраді є, пошукайте-ні нема!!!! про що ще можна говорити ]:->
notаrk

Повідомлення: 18040
Дякував (ла): 10926 раз.
Подякували: 27175 раз.

Поперед.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів