vidiro написав:Уважаемые форумчане, не бросайте сразу камни, подскажите, мы заяву про державну реєстрацію прав власності реєструємо у нашу вхідну или нет? И что мы подкладываем себе под договор купли-продажи, кто как делает?
а придётся. Банку ведь оказывать нельзя. Ещё за договир про прыпынення банк оплату потребовать можетMond написав:Сотрудник рег. службы (Киев) сказал, что забороны снимают они. Сказал мне. Но сотруднику банка сказали в той же рег. службе, что снимает нотариус. На горячей линии информцентра сказали, что снимает рег. служба, нотариус можем снять только при совершении нот. действия. Мы начали обдумывать такой вариант: делать договир про прыпынення ипотечного договору. Вот тебе и нот. действие, на основании которого можно лезть в реестр. Но так не хочется!
---=Вадим =--- написав:а что мешает нотариусу, на которого положены функции гос.регестратора, действовать как гос.регестратор и снять заборону?
notаrk написав:Ми ж і раніше реєстрували у вхідну заяви, наприклад, про надання витягу зі спадкового реєстру іи заборон. може й треба... перевірка потім все розкаже
olya02 написав:---=Вадим =--- написав:а что мешает нотариусу, на которого положены функции гос.регестратора, действовать как гос.регестратор и снять заборону?
Законодательство
vidiro написав:Спасибо за ответы, набрала управление, говорят регистрируем, и ещё вопрос по платежам: сколько Вы выдаете платежек на 68 грн?
---=Вадим =--- написав:olya02 написав:---=Вадим =--- написав:а что мешает нотариусу, на которого положены функции гос.регестратора, действовать как гос.регестратор и снять заборону?
Законодательство
Законодательство этому процессу не мешает...
dv написав:А я думаю, що заяви щодо реєстрації прав власності в новому Реєстрі слід реєструвати у вхідну, оскільки у нас, як у нотаріусів, у номенклатурі з'явилась справа № 01-30 "Документи (запити, вимоги, заяви, витяги, інформаційні довідки тощо) щодо державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень та надання інформації за даними Державного реєстру речових прав на нерухоме майно" і документи у цей наряд повинні попадати через вхідну.
8. Орган державної реєстрації прав, нотаріус приймає заяви про державну реєстрацію в порядку черговості їх надходження шляхом реєстрації у базі даних про реєстрацію заяв і запитів з автоматичним присвоєнням їм реєстраційного номера, фіксацією дати та часу їх реєстрації.
notаrk написав:Ми ж і раніше реєстрували у вхідну заяви, наприклад, про надання витягу зі спадкового реєстру і заборон. може й треба... перевірка потім все розкаже
dv написав:А я думаю, що заяви щодо реєстрації прав власності в новому Реєстрі слід реєструвати у вхідну, оскільки у нас, як у нотаріусів, у номенклатурі з'явилась справа № 01-30 "Документи (запити, вимоги, заяви, витяги, інформаційні довідки тощо) щодо державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень та надання інформації за даними Державного реєстру речових прав на нерухоме майно" і документи у цей наряд повинні попадати через вхідну.
Оленка Справедлива написав:dv написав:А я думаю, що заяви щодо реєстрації прав власності в новому Реєстрі слід реєструвати у вхідну, оскільки у нас, як у нотаріусів, у номенклатурі з'явилась справа № 01-30 "Документи (запити, вимоги, заяви, витяги, інформаційні довідки тощо) щодо державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень та надання інформації за даними Державного реєстру речових прав на нерухоме майно" і документи у цей наряд повинні попадати через вхідну.
Ну и что, что есть наряд? Вы же не можете положить заявление в этот наряд, поскольку Вы отправляете его в РС. Потому и никакой регистрации по входящей.
trew написав:Vолодимир написав:Шановні колеги нотаріуси , усі питання які тут обговорюються вже є на Малому форумі і відповідно дуже важко приймати участь у дискусії з початку та наводити ті самі аргументи
Тому запрошую Вас реєструватися на МФ .
З повагою
я на малом не зарегистрирован и не хочу регистрироватсья.
потому пишу сюда.
кроме того, то что я выложил не малом нет. возможно я не нашел.
к стати нет там и по поводу учетных дел никакой однозначной позиции, кроме сообщения Оленка Справедлива, за что ей ОГРОМНОЕ СПАСИБО, и еще одного не помню кого.
если есть желание по существу то Вам сюда, а в пустую так и на малом сплошной мусорник. в темах по 50-60 страниц и по десять раз одни и те же документы и письма выложены, так что ничего не найдеш
trew написав:я на малом не зарегистрирован и не хочу регистрироватсья...
Dubrovskaya19 написав:Пожалуйста, кто нибудь, кому не лень, расскажите кто уже делал сделки, какой процесс пошагово до регитсрации в реестре и после нее))))))устала читать
Dubrovskaya19 написав:Пожалуйста, кто нибудь, кому не лень, расскажите кто уже делал сделки, какой процесс пошагово до регитсрации в реестре и после нее))))))устала читать
Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]