Yelena написав:
...если толковать буквально данное требования относится к содержанию Акта, в котором указывается о наличии либо отсутствии пожарной сигнализации, но нельзя считать это требованием к рабочему месту нотариуса. Мне Минюст так и ответил. Если необходимо коллегам, которые проходят сертификацию, могу прислать данное письмо.
olya02 написав:ко всем, кабинет не менее 10 квадратных метров
masyolysik написав:Добрий день. Дуже інформативна, користна та цікава гілка - молодці, що допомагаєте
У мене одне питання (РОЗУМІЄ, ЩО НЕ ЗОВСІМ СТОСУЄТЬСЯ ОБГОВОРЮВАНОЇ ТЕМИ, ВИБАЧТЕ): скажіть будь-ласка, хто знає: чи є якісь проблеми при зміні нотаріального округу, якщо діяльність ще не реєструвалася, і яка (якщо хтось проходив це) процедура? Буду дуже-дуже вдячна за відповідь.
stazhistka написав:masyolysik написав:Добрий день. Дуже інформативна, користна та цікава гілка - молодці, що допомагаєте
У мене одне питання (РОЗУМІЄ, ЩО НЕ ЗОВСІМ СТОСУЄТЬСЯ ОБГОВОРЮВАНОЇ ТЕМИ, ВИБАЧТЕ): скажіть будь-ласка, хто знає: чи є якісь проблеми при зміні нотаріального округу, якщо діяльність ще не реєструвалася, і яка (якщо хтось проходив це) процедура? Буду дуже-дуже вдячна за відповідь.
Я не совссем поняла вопрос.Вы проходили стажировку в одной области,а регистрироваться хотите в другой?
masyolysik написав:Добрий день. Дуже інформативна, користна та цікава гілка - молодці, що допомагаєте
sirena написав:Yelena, очень прошу, перешлите мне тоже данное письмо,
хочу сменить офис, а пожарка очень дорого, у нас примерно 8 тыс грн. Спасибо
Jukoks@mail.ru
Verona написав:А мене більше цікавить інше питання. Раніше в положенні було щось по типу "якщо приміщення нотаріуса знаходиться в житловому будинку, о повинно бути не вище другого поверху". Зараз нічого про дитлові і поверхи немає. Чи не виникає проблем з квартирами без окремого входу. Перший поверх, але вхід через парадне
ill be notarius написав:masyolysik написав:Добрий день. Дуже інформативна, користна та цікава гілка - молодці, що допомагаєте
Никакой процедуры нет, просто регистрируетесь в нужном Вам округе. Я тоже стажировалась в одной области, а регистрироваться буду в другой. В управлении узнавала мне сказали что не имеют право отказать.
Verona написав:masyolysik написав:Добрий день. Дуже інформативна, користна та цікава гілка - молодці, що допомагаєте
Якщо діяльність ще не реєструвалася, то і зміни округу немає. Зміна- це коли діючий нотаріус(діяльність якого зареєстрована в певному окрузі), змінює округ. А ви просто реєструєте свою діяльність у відповідному управлінні.
stazhistka написав:masyolysik написав:Добрий день. Дуже інформативна, користна та цікава гілка - молодці, що допомагаєте
Я не совссем поняла вопрос.Вы проходили стажировку в одной области,а регистрироваться хотите в другой?
masyolysik написав:ill be notarius написав:masyolysik написав:Добрий день. Дуже інформативна, користна та цікава гілка - молодці, що допомагаєте
Никакой процедуры нет, просто регистрируетесь в нужном Вам округе. Я тоже стажировалась в одной области, а регистрироваться буду в другой. В управлении узнавала мне сказали что не имеют право отказать.
Спасибо за ответ. Скажите пожалуйста, а Вы стажировались У частника или же в гос.конторе? И еще, какова процедура: сначала нужно перепрописаться (сменить прописку), а потом написать заявление в Управу той обл., где стажировались, и каким образом передаются документы в новую управу?!
ill be notarius написав:masyolysik написав:ill be notarius написав:masyolysik написав:Добрий день. Дуже інформативна, користна та цікава гілка - молодці, що допомагаєте
Спасибо за ответ. Скажите пожалуйста, а Вы стажировались У частника или же в гос.конторе? И еще, какова процедура: сначала нужно перепрописаться (сменить прописку), а потом написать заявление в Управу той обл., где стажировались, и каким образом передаются документы в новую управу?!
Я у частного нотариуса. Прописку менять не нужно. Документы подаёте по общей процедуре не важно в какой области.
masyolysik написав:ill be notarius, ще раз, дуже Вам дякую. Скажіть будь ласка, а щодо наших особових справ. Як бути з ними: вони залишаються/зберігаються в управління, де ми стажувались чи в Мін'юсті?! Тому що я, наприклад, стужувалась в держаній конторі, а реєструвати діяльність (привату) маю намір в Києві. Ви впевненні, що провиску змінбвати не треба?!
ill be notarius написав:masyolysik написав:ill be notarius, ще раз, дуже Вам дякую. Скажіть будь ласка, а щодо наших особових справ. Як бути з ними: вони залишаються/зберігаються в управління, де ми стажувались чи в Мін'юсті?! Тому що я, наприклад, стужувалась в держаній конторі, а реєструвати діяльність (привату) маю намір в Києві. Ви впевненні, що провиску змінбвати не треба?!
А Вы уверенны что можете работать частным? Помнится кто стажируется в гос. конторе должен не менее года проработать в гос конторе. Или уже это положение не действует?
А по-поводу прописки точно не нужно. Я стажировалась в одном округе, прописана в другом, а регистрироваться хочу в третьем.
Особов картки остаются где біли. Для нотариусов создаются реєстрацйни справи в той области где откріваетесь.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів