PUM написав:Підкажіть будь ласка! Чи потрібна реєстрація договору оренди у ДРРП?
PUM написав:При регистрации такого заявления, в графе "тип заяви" какой тип выбирать?
Я стажируюсь только... И до этого в реестрах вообще не работал
PUM написав:При регистрации такого заявления, в графе "тип заяви" какой тип выбирать?
Я стажируюсь только... И до этого в реестрах вообще не работал
vidiro написав:Подскажите такой вопрос, платежи на 68 и 34 и 1 грн. оставляем в договоре? ?
lellayaА написав:ничего сложного в в "Речовому реєстрі немає" надо просто для себя разобраться что мі хотим сделать и что обічно мі делали раньше и для чего тянули информаціию. Все єлементарно просто. А поп поводу решистрации заявления продаца и покупателя, я думаю что регистрировать во вх.кор. не надо, в єти два действия: открітие раздела и переход права собственности, мі вносим регистрационніе данніе не как нотиариус а как госрегистратор. а книга вх.кор. для рабоиі только нотариуса.
lellayaА написав:ничего сложного в в "Речовому реєстрі немає" надо просто для себя разобраться что мі хотим сделать и что обічно мі делали раньше и для чего тянули информаціию. Все єлементарно просто. А поп поводу решистрации заявления продаца и покупателя, я думаю что регистрировать во вх.кор. не надо, в єти два действия: открітие раздела и переход права собственности, мі вносим регистрационніе данніе не как нотиариус а как госрегистратор. а книга вх.кор. для рабоиі только нотариуса.
SELLA написав:lellayaА написав: Ми раді за Вас.... що у вас так все просто)))) а то ми тут зі своїм іQ (айкю)... вже 2 місяць день в день спочатку теорію ,,,, а зараз і практику співставляємо.....і доходимо....... а у вас просто і елементарно
olya02 написав:vidiro написав:Спасибо за ответы, набрала управление, говорят регистрируем, и ещё вопрос по платежам: сколько Вы выдаете платежек на 68 грн?
По количеству субъектов плюс по объекту, если я правильно понимаю.
Например, 2 покупателя:
68 за одного
68 за второго
и 68 за поиск по объект
Итого 3*68 грн
Вроде так...
KING написав:olya02 написав:vidiro написав:Спасибо за ответы, набрала управление, говорят регистрируем, и ещё вопрос по платежам: сколько Вы выдаете платежек на 68 грн?
По количеству субъектов плюс по объекту, если я правильно понимаю.
Например, 2 покупателя:
68 за одного
68 за второго
и 68 за поиск по объект
Итого 3*68 грн
Вроде так...
А ЗАЧЕМ ИСКАТЬ ПО ПРОКУПАТЕЛЮ?? НАЙДЕНАЯ ИНФО, ЧТО КАК-ТО МОЖЕТ ПОМЕШАТЬ РЕГИСТРАЦИИ??
КАК ПО МНЕ, ТО ИСКАТЬ НУЖНО ТОЛЬКО ПО ПРОДАВЦУ, ТАК КАК НАЛИЧИЕ У НЕГО ЗАПРЕТА НЕ ДАЕТ ПРАВА НА ОСУЩЕСТВЛЕНИИ СДЕЛКИ! А ТАКЖЕ НУЖНО ИСКАТЬ ПО ОБЪЕКТУ, ГДЕ УЖЕ АРЕСТ ИЛЬ ТОТ ЖЕ ЗАПРЕТ МОЖЕТ ПОМЕШАТЬ
Valeria написав:Это все касается Продавца, на котором зарегистрирован объект недвижимости, причем здесь Покупатель? По покупателю мы производим поиск в Державному реєстрі обтяжень рухомого майна
Valeria написав:"Відповідно до ЗАКОНУ УКРАЇНИ "Про забезпечення вимог кредиторів та реєстрацію обтяжень" - рухоме майно - окрема рухома річ, сукупність рухомих речей, гроші, валютні цінності, цінні папери, а також майнові права та обов'язки. У разі відчуження рухомого майна боржником, який не мав права його відчужувати, особа, що придбала це майно за відплатним договором, вважається його добросовісним набувачем згідно зі статтею 388 Цивільного кодексу України за умови відсутності в Державному реєстрі обтяжень рухомого майна (далі - Державний реєстр) відомостей про обтяження цього рухомого майна. Добросовісний набувач набуває право власності на таке рухоме майно без обтяжень."
Я считаю, что нужно заказывать Вытяг з рухомого майна на покупателя, ведь если у него арест на "все рухоме майно" или "податкова застава" может ли он распоряжаться деньгами, покупая квартиру?
На счет реестра речових прав- п.93. Державний реєстратор встановлює наявність (відсутність) записів про:
1) державну реєстрацію права власності або іншого речового права на нерухоме майно у Реєстрі прав власності на нерухоме майно;
2) обтяження нерухомого майна іпотекою в Державному реєстрі іпотек;
3) обтяження речових прав на нерухоме майно в Єдиному реєстрі заборон відчуження об’єктів нерухомого майна;
4) обтяження податковою заставою речових прав на нерухоме майно у Державному реєстрі обтяжень рухомого майна, порядок доступу до якого встановлює Мін’юст.
lxkuzmin написав:Valeria написав:"Відповідно до ЗАКОНУ УКРАЇНИ "Про забезпечення вимог кредиторів та реєстрацію обтяжень" - рухоме майно - окрема рухома річ, сукупність рухомих речей, гроші, валютні цінності, цінні папери, а також майнові права та обов'язки. У разі відчуження рухомого майна боржником, який не мав права його відчужувати, особа, що придбала це майно за відплатним договором, вважається його добросовісним набувачем згідно зі статтею 388 Цивільного кодексу України за умови відсутності в Державному реєстрі обтяжень рухомого майна (далі - Державний реєстр) відомостей про обтяження цього рухомого майна. Добросовісний набувач набуває право власності на таке рухоме майно без обтяжень."
Я считаю, что нужно заказывать Вытяг з рухомого майна на покупателя, ведь если у него арест на "все рухоме майно" или "податкова застава" может ли он распоряжаться деньгами, покупая квартиру?
На счет реестра речових прав- п.93. Державний реєстратор встановлює наявність (відсутність) записів про:
1) державну реєстрацію права власності або іншого речового права на нерухоме майно у Реєстрі прав власності на нерухоме майно;
2) обтяження нерухомого майна іпотекою в Державному реєстрі іпотек;
3) обтяження речових прав на нерухоме майно в Єдиному реєстрі заборон відчуження об’єктів нерухомого майна;
4) обтяження податковою заставою речових прав на нерухоме майно у Державному реєстрі обтяжень рухомого майна, порядок доступу до якого встановлює Мін’юст.
ну если Вы выделили 4 пункт и относите его к покупателю, то почему остальные 3 пункта ВЫ к нему не относите и не делаете эти проверки на покупателя?????
Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]