Б.В.Ю. написав:Страхування діяльності...після вчинення першої нотаріальної дії реєстрація в фін.моніторингу
Vолодимир написав:Щось у Вас , наприклад , дуже слабенько про виконання вимог до робочого місця нотаріуса і як Ви збираєтеся в такому випадку проходити його сертифікацію ?
Художница2 написав:Б.В.Ю. написав:Страхування діяльності...після вчинення першої нотаріальної дії реєстрація в фін.моніторингу
на какой этапе страхування? а то я никак не могу для себя понять))
акква написав:п.20. Дати оголошення про пошук помічника нотаріуса з досвідом роботи
Vatson написав:Художница2 написав:Б.В.Ю. написав:Страхування діяльності...після вчинення першої нотаріальної дії реєстрація в фін.моніторингу
ну вообще -то действия совершать не застраховав свою деятельность нельзя.
Innes написав:Шановні колеги, я тут склала примірний план, що треба зробити для початку діяльності. Чекаю зауважень, коментарів, доповнень.
Вселенная написав:12. Замовити штампи: копія відповідає оригіналу, посвідчувальний напис для засвідчення копій.
а шо просто "копия" не канает?
акква написав:п.20. Дати оголошення про пошук помічника нотаріуса з досвідом роботи
Астра написав:Innes написав:Шановні колеги, я тут склала примірний план, що треба зробити для початку діяльності. Чекаю зауважень, коментарів, доповнень.
Проставиться
Innes написав:Вселенная написав:12. Замовити штампи: копія відповідає оригіналу, посвідчувальний напис для засвідчення копій.
Мабуть, треба обидва. Я свого нотаріуса такі бачила.
Художница2 написав:Vatson написав:Художница2 написав:Б.В.Ю. написав:Страхування діяльності...після вчинення першої нотаріальної дії реєстрація в фін.моніторингу
ну вообще -то действия совершать не застраховав свою деятельность нельзя.
я имею в виду до получения регистрационного или после))
Innes написав:Вселенная написав:12. Замовити штампи: копія відповідає оригіналу, посвідчувальний напис для засвідчення копій.
Ксюня написав:Вселенная, хорошо, что человек хотя бы видел.....я плакаль....
Вселенная написав:Innes написав:Вселенная написав:12. Замовити штампи: копія відповідає оригіналу, посвідчувальний напис для засвідчення копій.
[quoteпрацюю помічником - в другій]
Innes написав:Вселенная написав:Innes написав:Вселенная написав:12. Замовити штампи: копія відповідає оригіналу, посвідчувальний напис для засвідчення копій.
[quoteпрацюю помічником - в другій]
как же вы тогда работаете ,если даже штампов не знаете???как видела,ими еще при работе пользуются ежедневно...
Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]