notkorol написав:Нежиле приміщення. Земля в користуванні. Кадастрового немає. Але за даними довідки ДЕРЖКОМЗЕМУ є "обліковоий номер ділянки". Оформлення купівлі - продажу наскільки розумію неможливе?
notkorol написав:Отдельностоящее....
Б.В.Ю. написав:А в мене окремий вхід з вулиці, як не потрібно...ганок...земля в користування міської ради,...потрібний кадастровий на цей кусочок...
Б.В.Ю. написав:В мене квартира була...потім її перевили в нежитлове приміщення...побудували ганок...тому кадастровий є...це коли нежитлове приміщення з самого початку було в житловому будинку то, да кадастровий не потрібний...
Б.В.Ю. написав:А, якщо я буду відчужувати далі своє нежитлове приміщення! То, що буде з цим ганком ...який добудований і земля яка в користуванні????????????
Б.В.Ю. написав:А, якщо я буду відчужувати далі своє нежитлове приміщення! То, що буде з цим ганком ...який добудований і земля яка в користуванні????????????
Б.В.Ю. написав:В мене нежитлове приміщення в житловому будинку, вхід окремий...На земельну ділянку договір суперфіцію з міською радою, земельній ділянці присвоєний кадастровий номер...І договір суперфіцію зареєстрований в ДРРП.
Notana написав:А откуда взята информация, что нежилое помещение - отдельностоящее??? Если люди устно сообщили или по документам видно???.... Для нежилого помещения кадастровый не нужен!!! А как Регистрационная регистрирует вместо БУДІВЛІ - нежитлове приміщення - вот вопрос, но это не наши проблемы!
П.С. у меня в практике были нежилые помещения, которые на самом деле - отдельностоящие здания, но РС в 2013 году зарегистрировала как нежилое помещение и ни в одном из документов ни слова о том, что это отдельностоящее здание - кадастровый земли не требовала...
Notana написав:А откуда взята информация, что нежилое помещение - отдельностоящее??? Если люди устно сообщили или по документам видно???.... Для нежилого помещения кадастровый не нужен!!! А как Регистрационная регистрирует вместо БУДІВЛІ - нежитлове приміщення - вот вопрос, но это не наши проблемы!
П.С. у меня в практике были нежилые помещения, которые на самом деле - отдельностоящие здания, но РС в 2013 году зарегистрировала как нежилое помещение и ни в одном из документов ни слова о том, что это отдельностоящее здание - кадастровый земли не требовала...
notаrk написав:Notana, а земля під тими нежитловими приміщеннями в оренді не була?
Notana написав:notаrk написав:Notana, а земля під тими нежитловими приміщеннями в оренді не була?
На сегодня уже все на себя оформил новый собственник, которому у меня и делали дарение от отца.
Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]