Форум

Інформаційний ресурс

Що робити 3? або як непопасти на бабки за свої принципи

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Bona Mente » 05 травня 2008, 00:08

Дивилась базу законодавчу, може пошук, якийсь [qoute]кривий[qoute] у мене, але те, що хотіла не знайшла.Моя думка, що на підставі рішення Міськради БТІ повинно видати новий правовстановлюючий документ на нежиле приміщення. Міськрада копії своїх рішень зобов[qoute]язана направляти в прокуратуру, але чи повинна повідомляти осіб, щодо яки виносилось рішення треба шукати і читати. Думаю, що ні, але не знайшла нічого такогоСекретар міськради повідомляє депутатам і доводить довідома населення інформацію про час і місце проведення сесії ради,питання, які передбачається внести на розгляд ради
Коллега, поздравляю вас с 1-м апреля !!!!Ну и что, что снег за окном? Ну и что , что елку позавчера наряжали ? Изучив, новые правила ведения нотариального деловодства.........
Bona Mente

Повідомлення: 733
Дякував (ла): 8 раз.
Подякували: 79 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Bona Mente » 05 травня 2008, 01:02

А взагалі, ВЕСНА, тримайтесь!!! Памятайте - енергії у Вас більше ніж у пенсіонера- правоохоронця. Згадайте, що було написано на перстні царя Соломона!!!
Коллега, поздравляю вас с 1-м апреля !!!!Ну и что, что снег за окном? Ну и что , что елку позавчера наряжали ? Изучив, новые правила ведения нотариального деловодства.........
Bona Mente

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Клер. » 05 травня 2008, 14:54

В мене нема слів. Повний [qoute]бєспрєдєл[qoute].Пишіть прем[qoute]єр-міністру, президенту.... Має бути на нього якась управа!!!
Клер.

Повідомлення: 1381
Дякував (ла): 286 раз.
Подякували: 254 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення katya » 05 травня 2008, 14:59

когда делала разрешение на отдельный вход, брала согласие соседа (нежилое - кафе)
katya

Повідомлення: 3909
Дякував (ла): 4726 раз.
Подякували: 3660 раз.

Номер повідомлення:#7

Повідомлення sello » 05 травня 2008, 16:34

ВЕСНА, може все ж таки проясніть ситуацію. Заяву про вивід в нежитлове Ви подавали? Тобто з урахуванням всіх інших документів (адже рішення виконкомом про вивід в нежитлове тільки на підставі особистої заяви власника житлового приміщення про вивід в нежитлове не приймається) яким чином Ваша квартира - офіс була виведене в нежитлове приміщення? Щось серед нашого середовища не те коїться?! Щоб вивести в нежитлове треба подати пакет документів, однієї заяви недостатньо. Якщо я подавав ці відповідні документи, то й чекав рішення як Мани Небесної! Шо Вим хочете сказати, що тільки на підставі Вашої заяви вивели в нежитлове?! Не жартуйте!!!Знов поради, та на кожну свою дію я заплатив не грошима, а значно більшим, немалу ціну. Чи знов виявиться, що Ви не нотар, а [qoute]біля нього[qoute]. Перейдіть на Малий форум, дам пораду. Достатньо [qoute]шифруватися[qoute]!!!
sello

Повідомлення: 14305
Дякував (ла): 27462 раз.
Подякували: 33535 раз.

Номер повідомлення:#8

Повідомлення Весна :) » 05 травня 2008, 17:09

Окремий вхід робила в 2002 році, тоді в Архітектуру писали дві заяви про влаштування входу з вулиці і про вивід з житлового фонду. Гол. архітектор сказав, що якщо получиться провести по виконкому тільки влаштування входу, то виводи з житлового не будемо(тоді при виводі треба було платити за кв. якусь суму). Прийняли рішення про влаштування входу і весь пакет документів відповідний, все по документах як квартира, в архітектурі теж затвердили проект як квартири, відповідно здачі в експлуатації не було. Про ту заяву і забула, не буду ж іти до архітектора просити поверніть її. Десь у 2006 році в жеку сказали, що ваша квартира знята у нас з обліку, ось тоді і дізналась про рішення. зи: Перестаю шифруватись..
Весна :)

Повідомлення: 2447
Дякував (ла): 179 раз.
Подякували: 88 раз.

Номер повідомлення:#9

Повідомлення ksilex » 05 травня 2008, 17:57

Добрий день!Може влажу в несвою справу, відразу вибачаюсь, перечитував всю історію цієї Вашої [qoute]проблеми[qoute] (я не нотаріус), але як звичайний юрист скажу наступне.В мене є певний досвід оскарження різноманітних [qoute]нахабних[qoute] дій, в т.ч. й сусіда, але скажу те, про що Ви вже й самі здогадались: [qoute]Окрім суду і Вас самих Вам ніхто недопоможе.[qoute] Цей сусід очевидно знає що робить, і йому напевно є на кого покластись, кому [qoute]прикрити[qoute]. Правильно було сказано ось тут http://www.yurradnik.com.ua/forum.php?action=topicid=8096 коли Вам радили подати заяву про забезпечення позову. Так і тільки так треба було діяти. Ця заява розгьлядається швидко, і якщо Ви впевнені в тому, що Ваш сусід чинить незаконно (судячи із сказаного це вже не так і важко довести), то [qoute]гуманний[qoute] суд повинен винести відповідне рішення на Вашу користь, а далі вже [qoute]дело техники[qoute], в ДВС для примусового виконання и т.д. Там вже і збитки стягнути можна за невиконання рішення, а на на ссіда заяву в прокуратуру за таке порушення ....Ще раз кажу, ніякий державний орган окрім судового в цьому випадку Вам недопоможе, вибачте. Повідписуються всі, [qoute]поморозяться[qoute] і все...І наступний варіант.Якщо Ви ще неподали заяву про забезпечення позову подайте обов'язкво і просіть суд заборонити вчиняти ці дії.Друге, згідно Конституції, цивільного кодексу і т.д. Ви маєте право на самозахист!!!Це дуже важливе конституційне право, хоча в теорії юриспруденції йому вділяється мало уваги. Отже Ви можете захищатися самостійно незабороненими способами.Як це можна зробити ?! Це звісно питання складне, але наскільки я пам'ятаю Ви, нотаріуси, поміж іншим посвідчуєте факти що мають юридичне значення. Зверніться до свого колеги, попросіть якихось [qoute]товарищей[qoute] і разом зробіть що там фізично можна (в рамках самозахисту), а нотаріус нехай цей факт посвідчить.І не ставтесь скептично до цієї поради, це можливий варіант, але треба все обдумати, щоб не було схоже на право Таліона а все-таки на гарантований конституцією самозахист.Успіхів, якщо нічим не допоміг, прошу вибачення за забраний час!
ksilex

Номер повідомлення:#10

Повідомлення Весна :) » 05 травня 2008, 18:36

ksilex - ухвала суду про забезпечення позову вже є. Саме зараз суддя хоче її скасувати з тих підстав, що відповідач надав всі дозволи і погрожує позовом про відшкодування збитків як до мене так і до судді. гр. [qoute]П[qoute] надав суду - Правила [qoute]Про порядок та умови влаштування об[qoute]єктів для підприємницької діяльності в багатоквартирних будинках[qoute] затверджені нашою міською радою в 2005р. - так от в тих правилах зазначено що потрібно надати згоду власників квартир. А моя квартира яку вивели, вже стала приміщенням - таким чином мою згоду нібито і не треба. Маразм. Суддя ухвалу хоче скасувати, тому що на неї наїзжають( я її розумію, не хочеться їй дістатавати за мене) і документально підтвердили що порушень з їх боку немає. Таким чином я власник приміщення, але що робиться під моїми вікнами мене не стосується... І підстав для забезпечення позову у судді немає... ось така х...

Номер повідомлення:#11

Повідомлення ksilex » 05 травня 2008, 19:18

Звичайно важко щось говорити не бачишви матеріалів справи, але:Ну по-перше, з судді точно ніхто грошей не стягне, це вже бред а не маразм, адже суддя керується внутрішнім переконанням при прийнятті рішень. Здається ще такого в історії України не було.Щодо Вас, не панікуйте, теж не бачу правових підстав стягнути з Вас збитки. Які ще в біса збитки він хоче, це слово взагалі використовується коли були договірні відносини., а якщо так в загальному порядку то відшкодування шкоди. Але яка тут шкода. Подивіться главу 82 ЦК і особливо ст.1166, якщо він і буде посилатись на щось то лише на її, бо збитки це не з цієї пісні. Тож для мене наприклад очевидно, що ніякої Вашої вини навіть якщо він докаже що та ухвала незаконна, немає, Ви вважали що Ваші права та інтереси порушуються от і подали заяву а суд задовільнив. Але це так, на цьому зупинятись не треба і всеж відстояти свої інтереси.Ще раз кажу, важко щось сказати, адже я не бачив матеріали вашої справи, хіба що відсканувати і скинути на мене?! Значить що тут можна зробити:По-перше, якщо справа лише в цьому нікчемному порядку, як він там...Про порядок та умови влаштування об[qoute]єктів для підприємницької діяльності в багатоквартирних будинках[qoute] затверджені нашою міською радою в 2005р., тобто він став на заваді захисту ваших інтересів, робите таким чином:подаєте позов до окружного адміністративного суду про визнання його недійсним в такій то частині (сформулюйте спосіб захисту згідно КАСУ я не памятаю як там, недійсним, чи незаконним чи протиправним), оскільки він неузгоджується з нормами законодавства вищої юр.сили, порушує Ваші права та інтереси, тут неважко написати (використайте хоча б рішення КСУ де він тлучачить що слід розуміти під інтересом законним, да і ще, цивільний кодекс взагалі оперує поняттям цивільний інтерес а не законний як було раніше, крім того, пошліться на законодавчі акти відповідні, ЦК, Земельний кодекс і т.д., про правила добросусідства тощо., зрештою є державні будівельні норми, стандарти і т.д. ) а в цей суд що розглядатиме вашу подайте клопотання про зупинення розгляду справи до вирішення іншої повязаної з нею справою тобто щодо цього позову в адмін суді. і таким чином ухвала про забезпечення позову поки-що законна буде і далі в силі.Але це щодо порядку, є достатня судова практика що суд повинен оцінювати все в сукупності, окремий якийсь доказ, документ типа цьому не має вирішального значення, і якщо в законі чи відомчому законоадвстві пишеться нормально а ця рада щось там згенерувала то це не факт щзо та повинно бути, суд повинен співставити з НАУ вищої юр. сили.Поряд з цим, щоб там не було, тут цілком можна відстоювати Ваший інтерес, я чомусь оптимістично налаштований а про збитки які він з вас хоче стягнути забудьте, хіба що суддю куплять, а так тут немає ніяких правових підстав стягувати з Вас шкоду.
ksilex

Номер повідомлення:#12

Повідомлення ksilex » 05 травня 2008, 20:55

ВЕСНА*, прошу вибачення, я, мабуть, допустив помилку щодо підсудності коли рекомендував звертатись до адміністративного суду. Взагалі з цією підсудністю купа проблем, але в силу п.1 ч.1 ст.18 КАСУ всеж прийдеться подавати (при потребі) цй позов до міцсевого суду, тобто до того, який розглядає зараз Вашу справу. Здається Ви писали що у вас завтра засідання, чи щось таке, от якщо нічого іншого не придумали, напишіть (чи зверніться до знайомих) позов про визнання протиправним того порядку і в тій частині. Зареєструйте його в канцелярії і подайте на це своє засідання заяву про зупинення справи до вирішення цієї.Але це я писав лише про один варіант.Якби побачити документи, тоді можна щось говорити,а то ніби цей порядок це вже щось перфектне, вічне і т.д.
ksilex

Номер повідомлення:#13

Повідомлення Marysia. » 05 травня 2008, 21:02

упс... а я вас начала уж поздравлять! Да, тяжело ва, но думаю,чсто советы ksilex имеют право на жизнь, хотя оптимизм его по поводу наших с вами прав немного преждевременен. Думаю что надо поддержать наш гуманный суд и идти буром. Если не бороться, ничего не получится. Суд действительно не отвечает материально это раз, а второе- для встречного иска и взвыскания за простой той стороне надо предоставить договора зарегестрированные официально. Можно накапать в налоговую,что он привлекает бригады без оформления трудового договора, второе это жалоба в милицию на работающих приезжих без регистрации(что скорее всего), пусть проверяют. Третье как вариант жалоба в суд с иском на разрушенное и испорченное имущество (имею ввиду ваши вазоны) и вообще все что испорчено можно смело вписывать в счет.
Никогда не говори "никогда"!
Marysia.

Повідомлення: 15207
Дякував (ла): 55736 раз.
Подякували: 26655 раз.

Номер повідомлення:#14

Повідомлення Весна :) » 05 травня 2008, 23:36

Суддя думаєт...Гадаю що завтра ухвалу скасує, дуже на неї давлять.Про позов про відшкодування збитків, з ранку пишу, треба було це давно зробити, і притягну цю його та підрядну організацію(я просто не заню котра) яка в мене під вікнами мій забор викопала до відшкодування збитків.Справа розглядається в КАСУ

Номер повідомлення:#15

Повідомлення VicAmazona » 06 травня 2008, 03:04

notarius22 [qoute]Дивилась базу законодавчу, може пошук, якийсь [qoute]кривий[qoute] у мене, але те, що хотіла не знайшла. Моя думка, що на підставі рішення Міськради БТІ повинно видати новий правовстановлюючий документ на нежиле приміщення.[qoute]п.6.1. МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ НАКАЗ N 7/5 від 07.02.2002 Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 18 лютого 2002 р. за N 157/6445 Про затвердження Тимчасового положення про порядок реєстрації прав власності на нерухоме майно. ОНО??
Настроение бодрое - идем ко дну!!!
VicAmazona

Повідомлення: 1401
Дякував (ла): 352 раз.
Подякували: 881 раз.

Номер повідомлення:#16

Повідомлення коваль » 06 травня 2008, 03:33

По поводу принудительного перевода в нежилое – Класс!, теперь сдерут только за свидетельство о праве собственности – или сосед подсуетится. (золотой сосед, мне в свое время только документы 5 стоили). Это шутки, теперь по делу:Доказать факт ущерба сосед не сможет – требуйте документы об оплате работы строителей, лицензию, документы строителей(они все нелегалы), разрешения на трудоустройство, трудовые книжки, регистрацию договоров в фонде занятости….Управа тоже вам ничего не сделает, это спор не в отношении нотариального действия.Ст.23 Закона України [qoute]Про планування та забудову територій[qoute] Планування окремої земельної ділянки, будівництво на ній будинків і споруд власниками або користувачами здійснюється з урахуванням інтересів інших власників або користувачів земельних ділянок, будинків і споруд. (по смыслу неважно – жилых или нежилых). Интересно также, что написано в местных правилах – они у каждого города свои. Нежилым Ваше помещение может быть только после государственной регистрации права собственности на него (а это только явочный порядок), пока это квартира. Предъявите суду оригиналы и приобщите к делу заверенную копию. Откажется приобщать – требуйте определение для обжалования.Контроль за строительством осуществляют все кому ни лень, но основное – это прокуратура и Державна архітектурно-будівельна інспекція України, может быть стоит позвонить туда. http://www.dabi.gov.ua/.Еще есть Государственные строительные нормы Украины, система градостроительной документации, и институт Гипроград – попробуйте дозвониться.Нормы по газу и свету очень жесткие и есть центральные организации, которые контролируют. Вообще, чем тратить самой, лучше ввести соседа в неизмеримые растраты. Не сможет он платить всем и каждому.А как по мне – купить пару-тройку ж/б блоков, можно даже панелей, со счетом, проплатой, и установкой в «нужном месте», я б для такой акции даже миксер бетона не пожалела, и с объявлением типа «собственность ФИО», и предупредить нежно соседа (без свидетелей) обо всех последствиях тайного хищения имущества граждан или о последствиях порчи такого имущества. Лучше даже не под своим именем, а все на мужа. Только не признаваться, что вы что-то строите, нет, это я для дачи, завтра вывезу, это стройматериалы, хранить негде, а тут под окном, под присмотром. Прибегут из ЖЕКа, штраф, мусор? Я все убрала, даже цветы росли, пока сосед…. А где предупреждения? А протокол? А я не согласна? А админкомиссия? А размер штрафа почему не соответствует? Можете все, что угодно, только в судебном порядке. Назавтра - вы что, я все вывезла, это мне уже другое привезли. И весь сюжет сначала. Затормозить ему стройку максимально. Судиться с местными властями нерентабельно, дорого, а вам и незачем. А вот ознакомиться с делом, посмотреть, что за разрешения у него есть, соответствуют ли по датам, срокам, условиям, можно бесплатно. Сто % даю какая-то липа да найдется. Вот и вопрос судье по поводу отмены определения. Я сторонник подачи иска в административный суд, это интереснее, чем требовать от суда возмещения ущерба, пусть и судья побудет ответчиком и между жерновов. Вопрос об аренде земли тоже имеется: где конкурс? Где равенство прав совладельцев в доме? Вы мечетесь в ужасе, успокойтесь. Наглость – второе счастье. Суд поможет тогда, когда дело надо затянуть, и когда противник – честный человек. Это не ваш случай.
коваль

Повідомлення: 434
Дякував (ла): 2 раз.
Подякували: 5 раз.

Номер повідомлення:#17

Повідомлення Vолодимир » 06 травня 2008, 12:57

Шановна ВЕСНА * , вибачаюсь що трохи не вистачає часу . Вам потрібно використати усі поради у комплексі , що надані вище . І головне найміть профі адвоката ( бажано ідейного зі старого покоління ) . По- перше їм дуже цікавий сам процес і вони можуть місяцями не вилазити зі всіх інстанцій . Їх дотошність доводить до сказу !!! По-друге їх важко перекупити і їх вік викликає повагу . Вам залишеться подавати ідеї , а він ще з врахуванням життєвого досвіду ще чогось Вам порадить . Да і зі свідками і прочими йому значно простіше буде вирішувати. Головне з цим не гайте часу , кожною справою повинні займатися профі . З повагою
РОБІТЬ ДОБРО І ЗЛО ЗНИКНЕ САМО ПО СОБІ.
Vолодимир

Повідомлення: 15973
Дякував (ла): 23252 раз.
Подякували: 25656 раз.

Номер повідомлення:#18

Повідомлення Весна :) » 06 травня 2008, 12:58

На рахунок щось висипати,, або поставити варіант прольотний - поставила бетонний забор так викопав екскаватором, зарили яму з ранку приходжу знов вирили і т .д. я так по витратах не потяну. ЖЕК тоже не варіант, саме жек надав копію рішення про вивід в нежиле(може подати на ЖЕК в суд за розголошення :) Протоколи на мене складали, тіль от де вони не знаю. Була в суді почитала клопотання про скасування ухвали про забезпечення позову, основні посилання на те що згідно [qoute]Правил про влаштування обєктів для здійснення підпр. діяльності в багатоквартирних будинках[qoute] - де зазначено, що потрібна згода власників квартир./відповідно у мене не квартира моєї згоди тіпа ненада/ - Друге посилання, що я не надала суду підтвердження що маю намір будуватись. /таким чином моїх прав не порушено/ - Третє посилання що у нього договір з підрядчиком і всі дозволи на нього у випадку простою підрядчик відмовиться і йому прийдеться шукати нового і відповідно переробляти дозволи, що призведе до збитків - заяви сусідів шт.10 /написані одним почерком з різними підписами, але це мене не стосується, сусіди по суду ходити не будуть не той варіант, нажаль/ -четверте посилання на акт працівників архітектури які перевірили, що будівництво іде згідно проекту ніяких порушень з боку забудовника не має, ширина дороги 3,5м., що відповідає противопожежним нормам, дозвіл газовиків є, /це єрунда, що спочатку був дозвіл, потім будівництво, а тільки потім виконанні вимоги дозволу/, і далі по тексту що власник квартири такої то [qoute]Я[qoute] використовує вказане приміщення в супереч житловому кодексу, без відповідно оформлених документів і використовує його не за призначенням пропонуємо вирішити дане питання в суді. Так, що я тепер використовує квартиру не за призначенням, що по суті десь так і є. Знайшла листи по тарифам, але не пам’ятаю де було зазначено, що нотаріальна діяльність може здійснюватись в житловому приміщені. Хто знає реквізити або знає де це знайти, підскажіть.

Номер повідомлення:#19

Повідомлення Vолодимир » 06 травня 2008, 12:59

Випишить обовязково на окремий аркуш усі поради по пунктам і запускайте кожну у дію.
РОБІТЬ ДОБРО І ЗЛО ЗНИКНЕ САМО ПО СОБІ.
Vолодимир

Повідомлення: 15973
Дякував (ла): 23252 раз.
Подякували: 25656 раз.

Номер повідомлення:#20

Повідомлення ksilex » 06 травня 2008, 13:12

.............. хотів ще щось писати з цього приводу, якось допомогти реально, да я так розумію Ви, нотаріуси, спілкуєтесь на малому форумі, а тут не дуже зрозуміло про що йде мова. Про які збитки йде мова? Про ті, які нібито зазнав цей законослухняний сусід внасділок задоволення заяви про забезпечення позову? Чи про що йде мова?Вище писали про мій зайвий оптимізм, я і зараз кажу, я невіть нерозглядаю такого питання що з ВЕСНИ можна стягнути якісь збитки, тут треба далі цього сусіда [qoute]на місце ставити[qoute]...
ksilex

Номер повідомлення:#21

Повідомлення ksilex » 06 травня 2008, 13:23

ВЕСНА*, можите скинути (ksilex@yandex.ru) Вашу заяву про забезпечення позову ту що Ви писали і яку скасували . або прикрипіть її тут на форумі(звісно замініть адреси і імена на щось умовне)?
ksilex

Номер повідомлення:#22

Повідомлення Bona Mente » 06 травня 2008, 13:29

Мені прийшла ідея про те, що непогано було б дізнатися хто так сильно [qoute]тисне[qoute] на суддю. Розглянути можливість поскаржитись на цього [qoute]утискувача[qoute] у вищестоящі органи, якщо можливо. Я не думаю, що через якогось пенсіонера-маразматика --- серйозні люди будуть ризикувати своєю кар[qoute]єрою. Головне правильно поскаржитись на цього [qoute]патрона[qoute].
Bona Mente

Номер повідомлення:#23

Повідомлення Весна :) » 06 травня 2008, 13:31

[qoute][qoute]УХВАЛУ про забезпечення позову суддя скасував - нерви не витримали. Так що в мене горе![qoute][qoute]З приводу адвоката - де знайти такого щоб, дійсно слідкував і знав де, що шукати, щось не пропустив та ще й за розумні гроші, на жаль не знаю. Зараз всі молоді амбітні, все знають все вміють а як почитаєш то думаєш позовна чи витвір мистецтва.

Номер повідомлення:#24

Повідомлення ksilex » 06 травня 2008, 13:37

ВЕСНА*, а яка доля того позову що Ви забезпечували? Із забезпечення все зрозуміло, а от позов Ви подавали? Що просили??? І далі САЕ ГОЛОВНЕ, ЗВЕРНІТЬ УВАГУ !!!!!ВІДПОВІДНО ДО Ч.11 СТ153 ЦПК ОСКАРЖЕННЯ УХВАЛИ ПРО СКАСУВАННЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПОЗОВУ АБО ПРО ЗМІНУ ОДНОГО ВИДУ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ІНШИМ ЗУПИНЯЄ ВИКОНАННЯ ЦІЄЇ УХВАЛИ.ВЕСНА, НЕГАЙНО ОСКАРЖУЙТЕ ЦЮ УХВАЛУ І ВАША УХВАЛА СЬОГОДНІ СКАСОВАНА БУДЕ ЩЕ ЗАКОННОЮ І В СИЛІ ДОВГИЙ ЧАС, ДОКИ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД НЕ РОЗГЛЯНЕ А ТАМ ЩОСЬ МОЖНА ПРИДУМАТИ ЗА ЦЕЙ ЧАС
ksilex

Номер повідомлення:#25

Повідомлення Bona Mente » 06 травня 2008, 13:37

Продовжую свою думку:Особливо актуально дізнатись партійну приналежність цього патрона. Там і газети підключити, телебачення!!!!.Представники партії такої-то тиснуть на суд.!!!!! Караул.!!!!! І т.д. , і.тп. Однопартійці цього умніка швидко приструнять!
Bona Mente

Номер повідомлення:#26

Повідомлення ksilex » 06 травня 2008, 13:44

ВЕСНА*, негайно пишіть зараз заяву про апеляційне оскарження ухвали про скасування забезпечення позову, несіть в суд. реєструйте і надійно тримайте в руках другий примірник з відміткою про реєстрацію (на все про все у вас 5 днів, не зволікайте а то з огляду на темпи будівництва сусіда .....). Далі. згідно ч.2 ст.294 ЦПК у Вас 10 днів на написання і подання скарги.
ksilex

Номер повідомлення:#27

Повідомлення ksilex » 06 травня 2008, 13:47

notarius22, це спрацювало б у громадянському суспільстві, навряд чи подіє у нас, і ще, таких фактів в кожному місці сотні, да ще і не таких. тут парки і сквери забудовують, гектарами дерева спилюють, он в Криму кипариси посаджені в дворянські часи позрізали, і що??? Ну показували по ТВ, а понту ....
ksilex

Номер повідомлення:#28

Повідомлення Bona Mente » 06 травня 2008, 14:18

Я з Вами ksilex, згідна, але не зовсім. Після 2-х, 3-х скарг на цього умніка---- тиск на суд зможе і припинитись. Залежно хто цей умнік-утискувач. Варто принаймі поцікавитись, хто це, вияснити слабкі місця, вони є у всіх!
Bona Mente

Номер повідомлення:#29

Повідомлення ksilex » 06 травня 2008, 14:46

Так, звісно, треба використовувати всі способи і особливо в комплексі як було сказано вище, в т.ч. і наведеним Вами notarius22. Але превалювати серед захисту в даному випадку з боку ВЕСНИ* повинні юрисдикційні способи, причому такі ж активні і подекуди [qoute]нахабні[qoute] (вибачте) як і з боку її сусіда, адже по іншому з такими громадянами нічого не зробиш, тут апелювати до здорогового глузду не видається виправданим, да, скоріше за все, і немає до [qoute]чого[qoute] апелювати.
ksilex

Номер повідомлення:#30

Повідомлення Весна :) » 06 травня 2008, 14:49

Що до партій то він не кольоровий, депутатом не рахується у нього своя партія, а також своє життєве кредо та принципи:

Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів