Номер повідомлення:#7
912
» 23 січня 2007, 03:40
За даною адресою http://yurradnik.com.ua/forum.php?action=topic&id=1352 уже розглядалося схоже питання. Там учасники повідомляють, що вимагали від іноземної юр. особи виписку з торгового або банківського реєстру. Питання: що це за виписка, яка в ній міститься інформація, який орган її видає, де він знаходиться і скільки часу займає отримання такої виписки? Чи потрібно її все ж таки вимагати???Крім того, у мене є КОПІЇ свідоцтва про реєстрацію ЮО, установчого меморандуму та статуту ЮО, протоколу першого засідання директорів ЮО і генеральна довіреність на представника в Україні на вчинення всіх дій від імені ЮО (в т.ч. і на продаж). Всі ці документи підписані засновником юридичної особи, в т. ч. і ген. довіреність (тобто довіреність видана засновником та не посвідчена нотаріально - чи обов'язково це в Англії взагалі?). Нотаріально засвідчено тільки підпис засновника на документі, яким він повідомляє, що документи, перелічені мною вище (свідоцтво, статут, ген. довіреність ...) є дійсно копіями оригінальних документів, які мають юридичну силу у відповідності з їх змістом. Чи можу я робити договір на підставі цих документів і, зокрема, цієї довіреності, якщо вона не була посвідчена нотаріально?