Форум

Інформаційний ресурс

Клієнт, який впіймав Бога за ноги....(((((((

Номер повідомлення:#1

Повідомлення notar ch » 25 липня 2008, 02:29

До мене з[qoute]явилася клієнтка, для оформлення свідоцтва на спадщину, разом зі своїм синочком-Священником. Священник приблизно 150 кг. ваги, приїхав на крутому джіпі (із кілограмом золота на шиї), завалив до мене у кабінет без черги, попросив попити води, я води немала і запропонувала [qoute]живчик[qoute] потім коли я з повагою до Священника запропонувала його матері, яка оформляє спадщину зачекати 15 хв. поки я оформлю спадщину, він мав піти у банк і оплатити вартість послуг та ін. (сума невелика), той коли почув, то почав ричати не як священник, а як чорт, що він взагалі нічого платити не буде. Почав ображати нотаріуса, консультанта, помічника і взагалі весь район області, обвинувачувати моїх працівників у всіх смертних гріхах на землі, і казав що звернеться до патріарха і поскаржиться йому, зрештою докотилося до того що я пішла до банку і з власної кишені оплатила вартість послуг, бланки, витяги, мито. Видала йому свідоцтво на спадщину і до кінця робочого дня у нас руки тряслися, як би у нас побував Гітлер, а не Священник, а наше управління говорить, що ми маємо з повагою відноситися до клієнтів, бути їм мало не мамою та психологом. А що ви робите у таких випадках??????? Коли нотаріуса не рахують за людину, а думають що він набиває кишені баблом.
notar ch

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Barak OBAMA » 25 липня 2008, 03:30

Сочвуствую, постарайтесь забыть это, как недоразумение. К сожалению мы часто являемся громоотводом для тех, кто приходит об нас лечиться. Я недавно делал сделку, так покупатель пришел с родственницей (бывшая ментовша в глубоком климаксе). Разговор начался с того, что она мне заявила о том, что все частники - мошенники и преступники. В этом ключе и проходила купля-продажа с ипотекой (3,5 часа). Читалась каждая буква, следилось за каждым моим движением, что я пишу в реестре, какие кнопочки нажимаю на клавиатуре, почему в вытяге не пишется полное имя и отчество, почему в договоре не указана [qoute]ваша лицензия[qoute]. И все через крики. Так что, в дурдомах мест свободных нет, вот они иходят к нам.- Жёра, принесите маме сигарету.- Мама, я таки шо вам, грузчик - сигареты разносить?- Триппер по Дерибасовской разносить - это ты грузчик!Это для смены настроения.
З повагою!
Barak OBAMA

Повідомлення: 1047
Дякував (ла): 41 раз.
Подякували: 299 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення sello » 25 липня 2008, 08:49

А что тут поделать...? А ничего! Общая культура населения оставляет желать лучшего. Неуважение клиента к самому себе как личности выливается в неуважение к нотариусу, соседу, сослуживцу по работе и т.п. Нам остается пить лекарства. Всегда на работе держу общеуспокаивающие и сильнодействующие, поскольку после некоторых [qoute]клиентов[qoute] писать не могу - руки трясутся.Раньше было легче, [qoute]Моральный кодекс строителя коммунизма[qoute] помагал:-))), а теперь [qoute]тормозов нет[qoute] ни в поведении, ни во взгядах. Точно, что в дурдомах свободных мест давно нет, а новых не строят. Потому как на всех не хватит.
sello

Повідомлення: 14292
Дякував (ла): 27447 раз.
Подякували: 33497 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Мисс Марпл » 25 липня 2008, 10:53

всех кто не имеет отношения к нотариальному действию-выганять из кабинета! Стараться меньше обращать внимания на таких людей, их много, а Вы-одна!
Мисс Марпл

Номер повідомлення:#5

Повідомлення nion » 25 липня 2008, 11:45

Вы зря заплптили сами, священик он или премьер-министр, какое это имеет значение. Наверное в большинстве случаев мы сами позволяем людям так обращатся с нами. В этой ситуации нужно было молча выписать квитанции, попросить удалится всех посторонних из кабинета, в случае возражения вызвать наряд милиции. Мы в конторе иногда такое практикуем, ПОМОГАЕТ. У меня в практике один депутат райрады кричал на всю контору, что я обязана обслуживать его без очереди, я отдала его на растеразие очереди, сказала, что если люди из очереди Вас пропустят, то пожалуста.... до конца рабочего дня я его не видела, а на следующий день он первый стоял в очереди, и так культурно и тихонечко себя вел
nion

Номер повідомлення:#6

Повідомлення igor » 25 липня 2008, 12:09

нионила прова повністю, як ми дозволимо з нами спілкуватись так воно і буде. не треба собі нерви тріпати, є такий випадок у кожного з нас укладений договір з охоронною організацією, тому не хоче дорбровільнор виходити дзвінок і все гаразд. В мене якщо клієнту щось не подобається за двері і вся розмова
igor

Повідомлення: 6231
Дякував (ла): 983 раз.
Подякували: 3089 раз.

Номер повідомлення:#9

Повідомлення Marta » 25 липня 2008, 12:33

notar ch, мабуть цей батюшка дуже далеко від бога якщо дозволя собі таку поведінку. Але для всіх нотаріусів це є дуже актуальним питанням, як поступити з такми клієнтами? З хамом поступати по хамськи? Або уникати конфлікту? На жаль, життя складається не лише з добрих людей.
Marta

Повідомлення: 209
Дякував (ла): 48 раз.
Подякували: 67 раз.

Номер повідомлення:#10

Повідомлення Jaine » 25 липня 2008, 12:42

Тим, хто чимось невдоволений, треба пропонувати звернутися в іншу нотконтору на свій вибір, благо нотаріусів теперича -як собак нерізаних....є з чого вибирати.
"Для того, зрозуміти українську політику, ви повинні пам'ятати, що українці дали англійській мові два слова: мазохізм і анархія" (Андрій Курков )
Jaine

Повідомлення: 6310
Дякував (ла): 2798 раз.
Подякували: 4356 раз.

Номер повідомлення:#12

Повідомлення Клер. » 25 липня 2008, 12:50

А мені вчора один клієнт волав, що [qoute]залишить мене без ліцензії[qoute].Ситуація така. Засвідчила йому фотокопію статуту для відкриття рахунку, секретар провтикала і, прошиваючи, пропустила один листок. Я не перевірила після неї - знаю, винна. Банк документи прийняв, де вони пролежали 10 днів. І через 10 днів він взнає, що рахунок не відкрили. Як він кричав!!! Що він заплатив гроші (25 грн.), що я ніхто, що буду сплачувати неустойку і т.д.На мої запитання, чому ж він зразу не поцікавився в представників банку, навіть в телефонному режимі, чи рахунок відкритий, не реагував. Казав, що буде подавати до суду, у всі інстанції і т.д. Мало того, у нього в нашому місті є представник його товариства, який надійшов пізніше і підхопив ту ж пісню. На запитання, чому ж представник не контролював ситуацію, знову образи і погрози. Звичайно, статут я йому переробила. АЛЕ Ж МОЖНА БУЛО НОРМАЛЬНО ВИРІШИТИ ЦЮ СИТУАЦІЮ!!! Я не спала пів ночі, так до серця взяла цю проблему. Хто його знає, що йому в голову зайде.
Клер.

Повідомлення: 1381
Дякував (ла): 286 раз.
Подякували: 254 раз.

Номер повідомлення:#13

Повідомлення raton » 25 липня 2008, 12:54

Для разрядки, тоже про [qoute]клиентов[qoute]. Заходит вчера под вечер паренек, в потрепанной одеженке, походка вразвалочку, и говорит:- Мне нада тут печать шлепнуть -В смысле копию заверить? Давайте оригинал-Потерял-Получите дубликат-Не дают. И что мне теперь заново садиться? Скока те денег нада? Я тебе 20 гривен заплачу, тока через два дня, а ты щас шлепни печать!-....Вот так я и потерял целых 20 гривен!notar ch, зря Вы конечно [qoute]батюшку[qoute] не выставили за дверь. И думаю лучшим вариантом было бы отдать его на растерзание бабушек и дедушек ожидающих приема в общей очереди. 99,99 % подобных батюшек, депутатов, начальников и т.д. ничего из себя не представляют, и надеются на [qoute]дешевый разводняк[qoute]. Поэтому [qoute]Хамы! Пошли вон![qoute]
Хутін пуй!
raton

Повідомлення: 1532
Дякував (ла): 1213 раз.
Подякували: 942 раз.

Номер повідомлення:#14

Повідомлення Vолодимир » 25 липня 2008, 12:59

Питання дуже не просте. І єдиного рецепту не має І кожний у своємо прикладі поступив правильно . Звісно виставляти таких за дверцята краще , але .... .
РОБІТЬ ДОБРО І ЗЛО ЗНИКНЕ САМО ПО СОБІ.
Vолодимир

Повідомлення: 15973
Дякував (ла): 23252 раз.
Подякували: 25656 раз.

Номер повідомлення:#16

Повідомлення Vолодимир » 25 липня 2008, 13:14

Та і взагалі листи були всі , а те що хтось його видрав , то це вже не до нотаріуса !!!
РОБІТЬ ДОБРО І ЗЛО ЗНИКНЕ САМО ПО СОБІ.
Vолодимир

Повідомлення: 15973
Дякував (ла): 23252 раз.
Подякували: 25656 раз.

Номер повідомлення:#17

Повідомлення МАГнолія » 25 липня 2008, 13:29

Не можна таким клієнтам попускати. Той священник піде в інший кабінет і буде поступати так само. Грубити звичайно не треба( є різні випадки) , але і дозволяти гадити собі на голову не можна!
МАГнолія

Повідомлення: 1702
Дякував (ла): 57 раз.
Подякували: 8 раз.

Номер повідомлення:#18

Повідомлення Оленка Справедлива » 25 липня 2008, 13:35

Не для кого уже не секрет, что приход сейчас рассматривается мсключительно как бизнес, а настоящих священников сейчас можно быстро сосчитать, поэтому нечего с ними церемониться только из-за того, что у них крест на пузе висит.
В каждом маленьком ребёнке и в мальчишке и в девчонке, есть по 200 грамм какашек или даже полкило.
А вот в дяде, или в тёте, там уже какашек больше, и бывает так, что вовсе, целый дяденька говно! :)
Оленка Справедлива

Повідомлення: 5063
Дякував (ла): 1903 раз.
Подякували: 2115 раз.

Номер повідомлення:#19

Повідомлення МАГнолія » 25 липня 2008, 13:36

Вони ще більші грішники, ніж ми.
МАГнолія

Повідомлення: 1702
Дякував (ла): 57 раз.
Подякували: 8 раз.

Номер повідомлення:#20

Повідомлення *Женская Логика* » 25 липня 2008, 13:59

Клер, в чому це Ви винні? ми взагалі не перевіряємо викладені там факти..... і доречі Володимир правий..... там були всі листки, Ви віддали цілий документ... а що з ним відбувалось після того виж не знаєте....
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...
*Женская Логика*

Повідомлення: 6052
Подякували: 633 раз.

Номер повідомлення:#21

Повідомлення логос » 25 липня 2008, 14:02

Потрібно було його попросити ввічливо почекати в прийомній де чекає народ . а народу об'явити . що нотаріус прикриває тимчасово нот контору в зв'язку з тим що клієнт вимагає щоб нотаріус ходив і платив за нього платежі.
логос

Повідомлення: 535
Дякував (ла): 12 раз.
Подякували: 1 раз.

Номер повідомлення:#22

Повідомлення Оленка Справедлива » 25 липня 2008, 14:03

Vолодимир, не думаю, что это правильный подход.Мы прошивает документ и пишем, сколько листов прошито.
В каждом маленьком ребёнке и в мальчишке и в девчонке, есть по 200 грамм какашек или даже полкило.
А вот в дяде, или в тёте, там уже какашек больше, и бывает так, что вовсе, целый дяденька говно! :)
Оленка Справедлива

Повідомлення: 5063
Дякував (ла): 1903 раз.
Подякували: 2115 раз.

Номер повідомлення:#23

Повідомлення Сонька » 25 липня 2008, 14:04

notar ch, це не він на вас повинен поскаржиться патріарху , а ви на нього повинні поскаржитися. Треба було налякати, сказати що ведеться аудіозапис і цей факт буде доведено до його керівництва. І не обов'язково патріарху скаржитися, можна трохи нижче - владиці або архієрею. У них з цим взагалі строго. Хіба що і там все схвачене. А потім питають чого це ви до церкви не ходите? Ото того і не ходжу.Як каже мій чоловік, треба мати Бога в душі.
Сонька

Повідомлення: 527
Дякував (ла): 994 раз.
Подякували: 216 раз.

Номер повідомлення:#24

Повідомлення *Женская Логика* » 25 липня 2008, 14:12

звідки беруться такі батюшки..... а я Вам скажу... ми їх породжуємо самі..... при нашій то конкуренції є коллеги які за банки всі заявки заповнюють..... всім підряд клієнтам каву чай конфети і відразу відкат 30%..і то це початкова ставка..... сплатити пенсійний, податки? Ви шо... залишайте гроші ми сплатимо самі! У мене маленьке відділення банку у сусідньому під[qoute]їзді.... коли туди відправляю чось платити ногами совають, кажуть хай ваш помічник іде і заплатить...... посовають, посовають та йдуть самі платити...... а одного разу сижу в себе в кабінеті.... в приймальній крики...воплі.... чось р[qoute]яно всі обсуждають... вийшла... спитала хто власне прийшов до нотаріуса...бабця каже я..... і ще 10 родичів і сусід для з[qoute]ясування чи все законно чи нормальний нотаріус..... я і сказала, тепер всі встали крім бабусі і вийшли за двері..... німа сцена.... очі з орбіт....як так їх виганяють.... бабуся стала репетувати що вона сама не залишиться! хто буде їй щось поясняти, а я така погана щось іще підсуну їй не те! прийшлось її заспокоювати і залишити їй онука... настала тиша.... я і кажу...а тепер питайте мене, бо саме я несу відповідальність за те що Ви хочете підписати..... через хвинил так 15 ми з нею все розібрали...я все їй пояснила...людина заспокоїлась... онук вийшов, ще раз ми з нею все прочитали і спокійно підписали.....
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...
*Женская Логика*

Номер повідомлення:#25

Повідомлення larik » 25 липня 2008, 14:13

Нотаріус мусить бути надміру терпеливим. Бальзак
larik

Повідомлення: 168
Дякував (ла): 180 раз.
Подякували: 32 раз.

Номер повідомлення:#26

Повідомлення Альвиора » 25 липня 2008, 14:42

Терпеливым... может быть. Но не до такой же степени ! Не уважать себя, идти за посетителя и платить свои деньги за его наследство. Так Вы останетесь без денег... Вылезут на голову и ножки спустят.. Нужно терпеливо ставить на место таких клиентов. И уважать себя и свою профессию. Тогда к Вам и будут относиться соответственно.
Альвиора

Номер повідомлення:#27

Повідомлення Льолік » 25 липня 2008, 14:44

Хочу быть умной, а Вы в копиях страницы не нумеруете?!
Льолік

Повідомлення: 13872
Дякував (ла): 3688 раз.
Подякували: 13263 раз.

Номер повідомлення:#28

Повідомлення *Женская Логика* » 25 липня 2008, 14:50

Льолік, я не....а принтер и копир да.....
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...
*Женская Логика*

Номер повідомлення:#29

Повідомлення Льолік » 25 липня 2008, 15:05

Ну так если все страницы идут подряд - не отмажешься...
Льолік

Повідомлення: 13872
Дякував (ла): 3688 раз.
Подякували: 13263 раз.

Номер повідомлення:#30

Повідомлення *Женская Логика* » 25 липня 2008, 15:12

пощитали...и по факту написали сколько.... а бывает для экономии поснимаю односторинне уставы на две стороны...и сразу в два раза меньше страниц..... я обычно отказываю..говорю..копия должна соответствовать орегиналу... но видела такие заверенные другими нотариусами...... Льолик в данном случае отмажешься... где 100% уверенность что 1 страницу не выдрали? из нашего офиса ушёл нормальные окумент, а что с ним 10 дней делали кто знает?
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...
*Женская Логика*

Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів