Номер повідомлення:#1
notar ch
» 25 липня 2008, 02:29
До мене з[qoute]явилася клієнтка, для оформлення свідоцтва на спадщину, разом зі своїм синочком-Священником. Священник приблизно 150 кг. ваги, приїхав на крутому джіпі (із кілограмом золота на шиї), завалив до мене у кабінет без черги, попросив попити води, я води немала і запропонувала [qoute]живчик[qoute] потім коли я з повагою до Священника запропонувала його матері, яка оформляє спадщину зачекати 15 хв. поки я оформлю спадщину, він мав піти у банк і оплатити вартість послуг та ін. (сума невелика), той коли почув, то почав ричати не як священник, а як чорт, що він взагалі нічого платити не буде. Почав ображати нотаріуса, консультанта, помічника і взагалі весь район області, обвинувачувати моїх працівників у всіх смертних гріхах на землі, і казав що звернеться до патріарха і поскаржиться йому, зрештою докотилося до того що я пішла до банку і з власної кишені оплатила вартість послуг, бланки, витяги, мито. Видала йому свідоцтво на спадщину і до кінця робочого дня у нас руки тряслися, як би у нас побував Гітлер, а не Священник, а наше управління говорить, що ми маємо з повагою відноситися до клієнтів, бути їм мало не мамою та психологом. А що ви робите у таких випадках??????? Коли нотаріуса не рахують за людину, а думають що він набиває кишені баблом.